میشه بگید چطوری باید بازیابی کنم؟
میشه بگید چطوری باید بازیابی کنم؟
میشه بگید چطوری می تونم اطلاعاتم رو بازیابی کنم؟
هر سه مدل خوبن ولی مدله silicon الان کمتر شده و قیمتش بالاتر رفته!
من از مارک transcend هم استفاده کردم و خوبه.مارک adata هم خوبه و قیمت 8 گیگش حدود 15000 تومانه.
دوستان من فلش transcend 2g دارم که مشکل پیدا کرده
با نرم افزارهای خودش که می خوام ریکاوری کنم شماره سریال می خواد
فلشمو 4 سال پیش گرفتم . جلدشو همون موقع انداختم دور . نوشته های روی خودشم پاک شده
چطوری می تونم شماره سریالش رو پیدا کنم؟
کسی 2g transcend داره از سریال اون استفاده کنم؟
سلام.
ميخواستم يه فلش 16 گيگ بخرم.
بين HP,Transcend و Silicon power كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
قيمت هم اگه ميشه بگيد.
ممنون...
شرمنده. حواسم نبود اينجا هم پست دارم. لطف مي كرديد يه پيغام مي داديد. اما راه برگشت اطلاعاتتون اين هست كه در منوي RUN از منوي استارت تايپ كنيد CMD سپس در مسير فلش خود دستور زير را تايپ كنيد.
مثلا اگر آدرس فلش شما درايو M هست دستور زير را تايپ كنيد.
اين روش هم همان روش بالا هست. اما در ويندوز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از منوي Tools ويندوز و قسمت Folder Option و سپس سربرگ View گزينه هاي Display the Contents Of System Folder و Show Hidden File And Folder را انتخاب كنيد.
و اطلاعات شما نمايش داده مي شود.
بازم بابت تاخير متاسفم.
مرسی از راهنماییتون، راستش من گزینه Display the Contents Of System Folder را در سربرگ view پیدا نکردم !
به نام خدا
سلام دوستان
من یه برنامه از تلویزیون ضبط کردم بعد حواسم نبود از فلش پاک کردم
هنوز هم اطلاعات جدیدی رو فلش نریختم
لطفاً یه راهنمایی کنید برای بازیابی از چه نرم افزاری استفاده کنم
مارک فلش من kingston هست و حجمش هم 8 گیگ هست
Last edited by rouhallah; 30-03-2011 at 00:37.
یکی از بهترین برنامه ها برای این کار File Scavenger هست
به حجم کمش نگاه نکن ... از خیلی از بر نامه های حجیم بهتر عمل می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
شما My Computer را باز كنيد. سپس روي منوي Tools كليك كنيد، آخرين گزينه Folder options را انتخاب كنيد. در پنجره باز شده سر برگ دوم View را انتخاب كنيد. گزينه Show hidden file and folder را انتخاب كنيد و سپس چند گزينه پايين تر تيك Hide Protected Operating System File را برداريد. سپس گزينه Yes را انتخاب كنيد. حالا اطلاعات شما در صورتي كه فرمت نكرده باشيد در فلش شما هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)