بهتریت قیمتی که تو شیراز پیدا کردم 138 تومن بود ...
یه مدل فول پک هم بود که بادسته اضاف و یه چند تا چیز دیگه میگفت 185 ... نمیصرفه کلا اینقدر ... یه مورد پیدا کردم در حد نو ... 80 تومن از همین سری جدیدا .... 9000 ... شاید اونو بخرم
بهتریت قیمتی که تو شیراز پیدا کردم 138 تومن بود ...
یه مدل فول پک هم بود که بادسته اضاف و یه چند تا چیز دیگه میگفت 185 ... نمیصرفه کلا اینقدر ... یه مورد پیدا کردم در حد نو ... 80 تومن از همین سری جدیدا .... 9000 ... شاید اونو بخرم
سلام و خسته نباشید به دوستان / دستگاه من رو DVD بازیهام خط مینداخت بردم پشت شهرداری گفتن 10 تومان خرجشه منم دادم ، دو روز کار کرد الان دیگه هیچ بازی رو لود نمیکنه
خواهش می کنم کمک کنید ممنون
مگه همونجا جلوتون تست نکرد ؟
سلام من ps2 رو بردم modchip زدن روش حالا بازی های کپی رو اجرا میکنه ولی دکمه های دسته بازی هیچ کدوم عمل نمیکنن و فقط با بازی های اورژینال عمل می کنن. ممنون میشم راهنمایی کنید
چرا تست کرد آوردم کار می کرد ، البته 2روز حدودا 8 ساعت کرد / داشتم gta بازی می کردم که دیدم دیگه لود نمیکنه ، بعد از اون دیگه هیچ بازی رو لود نمی کنه ( بازی رو اجرا میکنه ولی Load نمیشه )
خوب لنز رو درست تنظیم نکرده و بعد از یک مدتی ریگلاژش ریخته به هم .
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
توی ایران این کار رو کردید ؟چون داخل ایران از اول مودچیپ روش نصب هست !
اگر خارج از ایران انجام دادید ، نوع مدچیپ رو توی گوگل سرچ کنید و راهنماش رو بخونید - معمولا یک سری تنظیمات خاصی دارند مدچیپ ها .
آقا من یه ps2 از اینایی دارم که آداپتورش جداست یعنی از این قدیمیا!
یه چند تا سوال داشتم!
اولی اینکه این پورتهای یو اس بی به چه دردی میخورن وقتی که فلش transcend من و نمیشناسه؟
میشه روشون فایلهای صوتی یا تصویری ریخت و اجراشون کرد؟
یکی دیگه هم راجع به دی وی دیه اینکه میشه دی وی دی (بغیر از بازی) رو روش اجرا کرد یا نه؟
بعد اینکه واسه ی ps2 هم مثل ps1 سی دی گیم شارک داریم؟
مرسی از راهنماییتون.
1. واسه وصل کردن EyetOY و کیبورد مخصوصش هست + وسایل مخصوصش
2.نه ولی میتونی aUdio CD درست کنی و حداکثر 20 تا آهنگ بریزی توش
3.DVD Video و Audio CD
4. بله داره
خواهش
البته با نرم افزار code breaker می تونید فایلهای سیوتون رو منتقل کنید به فلش ، یا فایلهای سیو رو از اینترنت بگیرید و با فلش منتقل کنید به مموری
برای پخش mp3 و divx هم یه نرم افزار داره به اسم ps2 reality یا یه همچین چیزی که باهاش این نوع فایلها رو هم میشه پخش کرد.
این EyetOY چی هست اصلا؟
یعنی Audio Cd و dvd رو بدون هیچ برنامه و ترفندی میخونه؟
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
این code breaker رو چی کارش باید بکنیم بریزیم رو فلش بعد اجراش کنیم، خوب وقتی که اصلا فلش رو نمیشناسه که فایل توش رو پیدا نمیکنه دیگه مگه نه؟
این ps2 reality رو باید بریزم رو فلش اونوقت دیگه نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)