تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 154 از 358 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4 Sedan

شرط میبندم الان منطقه زیر رو بعضیا فکر میکنن واقعاً گنبد و تپه و برآمدگیه چون هرچقدرم تفکر کنید بازم مغزتون قبول نمیکنه که این فرورفتگی باشه... ولی چشم ها را باید شست، از زاویه ای دیگر باید دید () :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    wow... اینجا رو...!!!

کد:

کد:
    چه کردنا این محققینی که کمپاشونو اون اطراف میبینید... خیلی جاها رو انگار شخم زدن (البته بیشتر خرابیا احتمالاً به خاطر برداشت نمکه)... محیط رو داغون کردن...!!!

ولی ایول... دستت درد نکنه... من کلی دعات میکنم... خیلی این منطقه باحاله... اصلاً به دلم افتاده یه روزی برم اونجا... wheeeew نابه نابه خداییش... بابا ایول برادر یه فاز اساسی امشب به ما دادی با این منطقه...

Note : در تمامی عکسا، سعی کردم شمال سمت بالا باشه...
    Last edited by Cleeev; 15-04-2010 at 09:46.

2. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

یک بسته مخصوص برای کسانی که وجود قاره های باستانی رو دیر باور میکنند:
    در Google Earth در منطقه زیر جاییکه دایره قرمز کشیده شده:

بسوی مختصات زیر حرکت کنید:

31 درجه و 26 دقیقه شمالی ;
    24 درجه و 25 دقیقه غربی.

به منطقه زیر می رسید:

که در اون " گذرگاه " ها( یا جاده ها در نگارش امروزی) یی رو می بینید که در مجموع یک ناحیه حفاظت شده ی " مگاسیتی مانند " بامحدوده ای کاملا چارچوب بندی شده قرار گرفته.
    این منطقه در کل مربوط میشه به بخشی از قاره کهن آتلانتیس.
    با دیدن این که این محدوده نزدیک به 170 کیلومتر طول و 130 کیلومتر عرض داره ; به گستردگی دانش و قابلیت های تمدن مذکور در اون زمان میشه پی برد.
    Last edited by seamack; 27-07-2010 at 20:30. دليل: اصلاح اشتباه تایپی.

4. 3 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

مسئولین گوگل در پاسخ ; " اثرات بجا مانده از رد قایق های نقشه بردار " (که دارای سونار هستند) را دلیل وجود شکل مذبور ذکر میکنن.
    اما این سوال رو جواب ندادند که:
    چرا امتداد همه گذر گاهها درست در راستای " شمال و جنوب مغناطیسی و عمود بر اون "هست(درست مشابه آرایه اهرام در جیزه مصر)؟

Last edited by seamack; 27-07-2010 at 20:32.

6. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من د رحال مطالعه سایتی هستم که شما اینجا معرفی کردین . من فکر می کنم چیزی رو که شما اینجا پیدا کردین برای تلاش یه روز خیلی خوبه اونهم توی یه وبسایت کلاسیک کشور که فکر نمی کنم همه چیز رو توش بذارن یا بتونن مطرح کنن و حتما بعضی چیزا طبق معمول سانسور میشه . شما فکر می کنین اونهایی که اونجا نشستن و میگن ما گزارشها رو تایید می کنیم کیا هستن ؟ یه عده ای هستن مثل مخالفین ما توی این بحث که بلافاصله گزارشها رو رد می کنن و میگن خرافه س . بعد شما میرین تو وبسایتشون می بینین خبری نیست بعد هم نتیجه می گیرین که همچین چیزی نمیتونه امکان داشته باشه. خب این روش برخورد با موضوعات مستند از لحاظ روش علمی مقدار زیادی اشکال داره .
    وضعیت روزنامه و نشریات ما هم همینه .
    من تابحال 50 صفحه این تایپیک رو مطالعه کردم و دارم میام جلو و به نکات جالبی برخورد کردم . مثلا درباره حضور یوفو در ایران و دکتر داریوش ادیب دو تا مقاله دیدم یکی در صفحه 14 از شما و یکی در صفحه 47 توسط babak
    هر دوتاشون عین همه . وقتیکه توی گوگل هم درباره دکتر داریوش ادیب جستجو کردم همین ها رو دیدم . همه از هم کپی شدن و نمیدونم از چه منبع اصیلی بوده! از یه روزنامه بوده ؟ مثلا روزنامه کیهان ؟ آخه مگه چه کسایی تو این روزنامه ها هستن که اینقدر معتبرن ؟ چرا به خود کتاب دکتر داریوش ادیب مراجعه نمی کنین که الان پیش منه با نام اسرار بشقابهای پرنده و من دارم نکات خیلی متفاوتی رو درش می بینم که تا به حال بهش اشاره نشده و من متن کاملش رو بعدا اینجا میذارم تا ببینین که ادعا شده صدها شاهد در پارک جنگلی عباس آباد تهران از ازجمله نگهبانان ، کارمندان و مهندسین شهرداری حضور یوفوها رو در روز روشن اونهم برای سه روز تایید کردن و ازش هم عکسبرداری شده و موسسه کداک هم اصل نگاتیوها رو تایید کرده و... نکته اصلی من اینه که شما نمی تونین به یه روزنامه اکتفا کنین و یه باره درباره پدیده بسیار بسیار مهم یوفوها یه نتیجه کوبنده بگیرین . البته کتاب قدیمیه وبه سال 1369 بر می گرده . یه کتاب دیگه از دکتر داریوش ادیب هست به نام پیام آوران کیهان در 670 صفحه ...
    من سعی می کنم خیلی دقیق و آهسته وارد میدون بشم . احتمالا تا فردا مطالعه دقیق بقیه صفحات تایپیک رو تموم کنم و شواهدم رو عرضه کنم و درباره روش علمی هم یه مقاله دارم و فرق بین روش تجربی و روش مطالعه موضوعات مستند در حوزه انسانی رو مشخص می کنم .
    یه چیزی هم درباره منطقه area51 دیدم در صفحه 50 که گفته میشه یه منطقه سری نظامی در نوادای آمریکاست و فعالیت یوفو ها در اونجا دیده شده و فردی به نام باب لازار حرفهای عجیبی زده که من در این باره اظهار نظر نمی کنم ، چون تحقیقاتم دراین باره نهایی نشده فقط یه لینک از گوگل مپ دیدم که ادعا شده دقیقا روی این منطقه زوم میکنه شما هم برین ببینین و زوم کنین ، من نفهمیدم چیه . یه سری گنبدهای خاکیه ، شاید از انفجارهای زیر زمینی باشه یا ساختمونهایی زیر زمینه ، نظر شما چیه :

لینک :
    کد:
    ببینید من نرفتم اونجا که ببینم آیا این موجودات رو رد میکنن یا تائید ، من فقط مطالبی که از این منطقه در اونجا بود رو خوندم . بقول دوستمون که اثبات با مدعی است .  من فقط میخواستم نشون بدم که هیچ کس این ادعا رو نداره جز شما و چیزهای عجیب غریب اون منطقه هم کاملا توجیه عقلی داره . 

مثلا آقای پارسا که سفری به اونجا داشتن از سیستم های دولتی ما نیستن ، اما هیچ چیز در مورد اونکه شما میگید نگفتن. اصلا براشون نفعی نداره این رو مخفی کنن . تازه مشهورم میشن  .

به هر حال من حاضر نشدم قضیه رو به تمسخر بگیرم و پیگیرش کردم تا ایجا که چیزی معلوم نشد . و باید منتظر مدارک شما باشیم . 

8. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11 ریگ جن ، دشت کویر ، کویر مرکزی ایران

خوب من طی یه عملیات انتحاری، با توجه به مختصاتی که DATAGOSTAR352 و لینک زیر، بهش اشاره کردن، نشستم نقشه و Google Earth رو زیر و رو کردم تا مناطق مورد نظر رو پیدا کردم...

کد:
    اینطور که در لینک بالا گفته، " ریگ جن منطقه‌ای کویری و دارای تپه‌های ماسه‌ای (تلماسه) در کویر مرکزی ایران است. این منطقه در جنوب سمنان، شرق دریاچه نمک، شمال انارک و غرب جندق قرار دارد. "... خوب جنوب سمنان و شرق دریاچه نمک که مشکلی نداشتن ولی در مورد شمال انارک و غرب جندق، خیلی طول کشید تا بتونم اینا رو روی Google Earth پیدا کنم... مخصوصاً انارک...! و بعد از پیدا کردن چند نشونه تونستم جندق رو هم پیدا کنم و در نتیجه محدوده "ریگ جن" به کلی مشخص شد... که توی عکس زیر، نمای کلیش رو میبینید... :

کد:

اینطور که از تصاویر ماهواره ای میشه برداشت کرد، اینجا منطقه ای بسیار درب و داغون و سرشار از باتلاقای فول نمکه که معلومه در چنین شرایط داغونی هیچ کسی بدون برنامه نمیتونه ینده بمونه و مطمئناً مکانی بکر و خوراک عاشقای کویر در سراسر جهانه و میتونن روی جنبه های زیست محیطی و حیات این منطقه بیشتر تحقیق کنن... تنها چیزی که در این منطقه دیده میشه آثار استخراج بسیار زیاد نمک از زمین های اطراف و تعداد زیادی باتلاق و زمینای نمکیه... (اون خط نازکی که اون وسطه ، مرز دو استان سمنان و اصفهانه)

من کار رو براتون راحت کردم... شما کافیه یه اتصال اینترنت پرسرعت و برنامه Google Earth رو داشته باشید... اونوقت با دانلود فایل زیر و خارج کردن فایل Iran, Dasht-e-Kavir, Rig-e-Jen.kmz و دادنش به برنامه Google Earth میتونید تمامی نقطه گذاری ها و خط کشی هایی که من انجام دادم رو ببینید...

کد:
    [/code]آخرین نسخه Google Earth رو با توجه به تحریم میتونید از لینک زیر دانلود کنید (Softpedia Mirror) :

کد:
    شما هم این منطقه رو ریز به ریز بررسی کنید و اگه هر گونه چیز عجیب غریبی دیدید ما رو هم روشن کنید... البته یکمی قیافه منطقه عجیب غریب به نظر میرسه که به خاطر اینه که مناطق باتلاقی و نمکی تا حالا ندیدید براتون عجیبه...!

Update: طبق عکس زیر، برگرفته از صفحه irandeserts.com/article-7/1143.htm که Mohammad Hosseyn در بالا بهش اشاره کرده بود، منطقه " کویر ریگ جن " کاملاً معلومه کجای تصویر بالاس... در نتیجه عکس بالا رو ادیت کردم و منطقه ریگ جن رو با یه سری ضربدر قرمز مشخص کردم... عکس زیر گفته شده قسمت جنوبی این منطقه ـس در نتیجه نباید خیلی از مناطقی که ضربدر گذاری کردم فراتر بره... بالاترشم که ته مونده ـهای دریاچه نمک و آثار استخراج نمک دیده میشه پس نمیتونه جای خیلی خفنی باشه...

Last edited by Cleeev; 15-04-2010 at 23:12.

10. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اهالی شهر مخفی در کویر از دانشهای باستانی هم بر خوردارند ، منظورم دانشهای مربوط به ایران کهن و تمدنهای دیگه و اختراعات اونهاست که ما از اونها با عنوان افسانه یاد می کنیم . علت اینکه شما این چیزها رو توی موزه ها و یا نقاط دیگه علمی نمی بینین و فقط بعضی نشانه های کمرنگ از این موارد کشف میشه به خاطر اینه که اهالی شهرهای مخفی به دقت همه موارد با ارزش رو از گذشته تا به حال جمع آوری کردن و ازش حفاظت و استفاده می کنن. خودم اینها رو از شاهدین شنیدم . میدونم با این ادعا دارم خودم رو بیش از پیش گرفتار می کنم چون باید دلیلش رو ارائه کنم .
    Last edited by DATAGOSTAR352; 15-04-2010 at 12:17.

12. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

عجب منطقه سری نظامی ای که فقط یه باند هواپیما پایینش و چند تا ساختمون کوچیکم همون پایینشه...

اشتب به عرضتون رسوندن و اونا گنبد منبد نیستن... بلکه جای تعداد زیادی برخورد شهابسنگ به سطح زمینه که احتمالاً تعدادی شهاب سنگ بودن و توی جو تیکه تیکه شدن و اینهمه اثر هنری به جا گذاشتن...! یکی از همون نقاط رو با Google Earth واستون زوم میکنم (این منطقه همون پایین بالاتر از اون چند تا ساختمون و Yucca Airstrip ـه... دقیقاً ضلع شمالشرقی اون چند تا ساختمون کوچیکی که بالای اون منطقه تماماً کرم رنگ هستن)... حتی ساختمون خاصیم اون اطراف در کار نیست و یه باند فرود کوچیک هواپیماس با یه سری ساختمونای سوله مانند و تعداد زیادی ساختمونای کوچیک شبیه کمپ که احتمالاً مال یه عده دانشمند بیکارن که دارن رو این حفره ها تحقیق میکنن
    ولی در کل دستت درد نکنه... منطقه جالبی از نظر اجرام فضایی ای که به زمین سقوط کردن بود...
    من ادعای قطعی درباره منطقه مورد نظر در آمریکا نکردم ( متن من رو دوباره بخونین ) و لینکش رو هم بطور تصادفی پیدا کردم . گفتم که دیگران نظر بدن . ضمنا پایگاههای نظامی سری مورد ادعا قسمت عمده اش زیر زمین فرض شده بود . این هم که گفتم گنبد شکله یا چیز دیگه فقط با یه نگاه سریع بود . هر حال اگه شاهدینی چنین ادعایی کردن و اینجا هم همون نقطه باشه نمیشه به سرعت نتیجه گرفت که هیچ خبری اونجا نیست و باید بیشتر تحقیق کرد .
    درباره منطقه موسوم به ریگ جن در کویر من دارم محیط رو بررسی می کنم . من ادعای مرتبط بودن ریگ جن با شهر مخفی رو ندادم . شما مطمئن هستید که این منطقه بین طبس و مزینان قرار گرفته ؟ چون من گفته بودم باید بین طبس و مزینان رو بررسی کنین و اصلا ریگ جن در حرفام نبود .
    Last edited by DATAGOSTAR352; 15-04-2010 at 12:25.

14. 2 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من ادعای قطعی درباره منطقه مورد نظر در آمریکا نکردم ( متن من رو دوباره بخونین )و لینکش رو هم بطور تصادفی بهش خوردم . گفتم که دیگران نظر بدن . ضمنا پایگاههای نظامی سری مورد ادعا قسمت عمده اش زیر زمین فرض شده بود . این هم که گفتم گنبد شکله یا چیز دیگه فقط با یه نگاه سریع بود . هر حال اگه شاهدینی چنین ادعایی کردن و اینجا هم همون نقطه باشه نمیشه به سرعت نتیجه گرفت که هیچی نیست و باید بیشتر تحقیق کرد .
    درباره منطقه موسوم به ریگ جن در کویر من دارم محیط رو بررسی می کنم . من ادعای مرتبط بودن ریگ جن با شهر مخفی رو ندادم . شما مطمئن هستید که این منطقه بین طبس و مزینان قرار گرفته ؟ چون من گفته بودم باید بین طبس و مزینان رو بررسی کنین و اصلا ریگ جن در حرفام نبود .
    این منظقه بین طبس و مزینان نیست ... بلکه در جنوب غربی قاصله ی این دوتا شهره . ریگ جن بین جندق و دریاچه نمک قرار داره .

در ضمن من احتمال خیلی زیاد میدم همون جایی که شما گفته بودید . باطلاق + نمکزار + عبور نکردن کاروانها . همشون همین مشخصات رو دارن .

16. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

اخیرا من یک نظریه بیان کرده بودم (مال من نیست هاا )
    توی BBC 3 دیده بودمش نمیدونم اسم نظریه چی بود ولی میدونم که یک محسبات ساده ای انجام می داد که باهاش نشون میداد
    تو کهکشان راه شیری 4 تا سیاره مناسب برای حیات امکان داره که وجود داشته باشه که تا به حال هیچ کس از اون ها هیچ اطلاعاتی کسب نکرده
    و یک نکته ی دیگه:
    اگه حیاتی تو فضا باشه:
    1باید تکامل رعایت بشه و هر حیاتی به تدریج از 1 سلولی ها به پر سلولی ها تکامل یافته به وسیله ی جهش و غیره
    2 اگه جهش توی اون سیارات بالا خره به حدی برسه که تعداد کروموزوم ها به 46 عدد برسه شکل موجود زنده دقیقا مثل یک انسان
    خواهد بود
    3 اگه شرایطی که تو اون مکان هستش به این انسان مانند اجازه نده که زنده بمونه . انسان تسلیم نمیشه چون انسان ها مغز عالی دارن میتونن برن تو مکان های مناسب تر
    4 اگه هیچ شرایطی خوب نبود 2 حالت پیش میاد
    1- منقرض شدن موجودات با جثه ی بزرگ
    2- جهش یافتن موجودات و به وجود آمدن صفات جدید تو جانوران که مثلا اگه هوا خیلی سرد باشه
    انسان ها یک جهش میدن و تبدیل میشن به XX کروموزوم که فعلا تو کره ی زمین نیست و خودشونو سازگار میکنن مثلا با به وجود آمدن مو های دو چندان بیشتر برای حفظ کردن در مقابل سرما (سرما وقتی هست که نور و ستاره ای نباشه پس گرما نیست و
    مو ها از بین نمیرن)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

که در اون " گذرگاه " ها( یا جاده ها در نگارش امروزی) یی رو می بینید که در مجموع یک ناحیه حفاظت شده ی " مگاسیتی مانند " بامحدوده ای کاملا چارچوب بندی شده قرار گرفته.
    این منطقه در کل مربوط میشه به بخشی از قاره کهن آتلانتیس.
    با دیدن این که این محدوده نزدیک به 170 کیلومتر طول و 130 کیلومتر عرض داره ; به گستردگی دانش و قابلیت های تمدن مذکور در اون زمان میشه پی برد.

مسئولین گوگل در پاسخ ; " اثرات بجا مانده از رد قایق های نقشه بردار " (که دارای سونار هستند) را دلیل وجود شکل مذبور ذکر میکنن. اما این سوال رو جواب ندادند که:
    چرا امتداد همه گذر گاهها درست در راستای " شمال و جنوب مغناطیسی و عمود بر اون "هست(درست مشابه آرایه اهرام در جیزه مصر)؟
    به فرض که عمود باشه (که جسارتاً من هرطور حساب کردم، نبود!)، چرا این ویژگی در دادگاه عقل ما به نفع آتلانتیس بودن این قضیه تموم میشه و به ضرر توضیح منطقی ای که داده شده؟..

در یکسو توضیح یه موسسه معتبر رو داریم... تایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داریم (دیوید سندول از موسسه معروف اقیانوس نگاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /دانشگاه سن دیگو --- والتر اسمیث از مرکز ملی اقیانوسها واتمسفر، مثلاًً) ... روشی مستند به نام EchoSounding که سالهاست داره برای اقیانوس نگاری استفاده میشه و تکنیک ها و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قوت/ضعفش مشخص و مستنده.

چطور باید این ادعای عجیب، معقول تر باشه که: "نه – اونا غلط کرده ان!... این یه شهر افسانه ایه که میگن هزاران سال پیش وجود داشته... مساحت این شهر باستانی بزرگتر از "استان" تهران یا همدانه!! ... با معبرهایی به عرض 1-2 کیلومتر!!!!... عدم اعتبار علمی این ادعا یا عدم تایید متخصصین هم مهم نیست!"

این یه نمونه کلاسیک از قاعده ای هستش که در منطق علمی بهش میگیم "تیغه اوکام" و توسط بسیاری از بزرگان علم به عنوان یک روش مهم در استنتاج علمی توصیه شده.. این قاعده میگه:

" وقتی دو نظریه داریم که میخوان پیشامدی رو توضیح بدن، اونی که پیشفرض های کمتر، ساده تر و قابل اثبات تری رو بدست میده، برنده اس"...

در مثال بالا، ما با استفاده از نظر متخصصین(+1)، توضیح گوگل(+1) و یک تکنیک موجود (+1) میتونیم این تصویر رو توضیح بدیم، یا با استفاده از فرض اینکه قاره ای به نام آتلانتیس بوده (-1)، و مساحتش غیرطبیعیه (-1) و معابرش اونقدر عظیمه (-1) و تایید متخصصی هم پشت اش نیست (-1) ...

این رو اضافه کنیم به بحث " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بعنوان دو قاعده استنتاج علمی که مرتباً نادیده گرفته میشن در بحث شبه علم.

19. 11 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •