تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 312 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

5

با سلام به تمامی دوستان من تازه این جا رو پیدا کردم علان ساعت 3 صبح هست می خواهم تا صفحه آخر بگیرم همشون رو بخونم آقا من یه عمو دارم مکانیک هست ولی تو کار این انرژی های درونی و .. هست چند وقت پیش تو کار وارن جن و روح بود و تو کاره انرژی های درونی هم هست فکر کنم به اندازه مو های سر من کتاب در این مورد خونده مثلا چند وقت پیش با اصتفاده از ارژی های دورونی خودش توانست 3 میلی متر سنگ کلیه خودش رو خورد کنه حتی سونوگرافی قبل از این کار و بعد رو هم داره امروز دیدمش برام با استفاده از ارژی دورنی خودش یه دونه 2 هزار تومنی رو که کف دستش گذاشته بود دو طرف رو جمع کرده بده مثل اینکه ما خانوادگی این جوری هستیم مثلا دختر 10 ساله خودش مثل اینکه انرژی درونیش خیلی زیاد هست اون دفی کامل دو طرف پوله رو جمع کرد و به منم یاد داد گفت مربوط میشه به مغناطیس و انرژی های درونی بدن پوله باید کاملا صاف باشه بعد می گذاریش کف دست و در موردش فکر می کنی من در عرض 40 تا 70 ثانیه تونستم به صورت عکس زیر پوله رو تا کنم خواستم بدونم این انرژی درونیم خوب هست یا نه راستی عموم گفت که اگه بیشتر کار کنم کمک کم قدرت انرژی م بیشتر میشه و بعد از یه مدت حتی می تونم بلندش کنم ممنون می شوم یه توض حاتی بدین

مثل اینکه ما تو این پست یه ..... خورده بودیم ولی کسی گوش نکرد آخه چرا کسی جواب منو نداد!!!!!!!!!!!

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

يکي بود اسمش يادم نيست که حديث مينوشت به ايم پيامبر آخر عمر افتاد به توبه،بعد همه رو سوزوند ولي گفت به مردم بگيد هنوز صد هزار حديث جعلي به جا مونده!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

حدیث رو ول کن خداوند به انسان قدرت تفکر و تصمیم گیری داده تا خودت حقیقت رو پیدا کنی...
    به من جعلی ترین حدیث همینی هست که روی اسکناس 5000 تومانی زدن!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

در ضمن باید بگم تا شدن پول هیچ ربطی به انرژی درونی نداره من و تمامی دوستانم این مورد رو امتحان کردیم برای همه جواب میده و یک دلیل علمی داره که من دقیقا یادم نیست

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اوووووووووووووووووووووو من که شندیدم مربوط به مغناطیس بدن میشه یکی دیگه از دوستام هم گفت مربوط به بخار بدن هست

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم من تو متن قبلیم گفتم که دختر عموی 10 سالم تونست اون اسکناس رو مچاله کنه شما کوجای کاری اون رو روی دستش که ساف گرفته بود گذاشت بعد شروع به تمرکز کرد و اول گوشه ها رو بالا اورد و همین طور بیشتر تا جایی که شروع به مچاله کردنش کرد من عموم گفت اگه روش کار کنی و تمرین داشته باشی حتی می تونی بلندش کنی نه این بله هر جسم دیگه ای تازه من خود کاغذ گلاسه در اندازه 2 در 3 سانتی متری رو یه مقداری تونستم حرکت بدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

فکر کنم تا شدن پول در رابطه با عرق کردن دست باشه (98%) ولی اگر اینطور که شما میگید درست باشه ممکنه که مربوط به انرژی های درونی بدن بشه
    توصیه می کنم هیچ وقت روی حرف دیگران حساب نکنید تاموقعی که با چشم خودتون ندیدین روی حرفشون حساب نکنید

در آغاز فعالیت highsea's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    highsea

پيش فرض

ایا ممکن با دید پخشی به چاکرا اسیب برسد یا خیر ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام عرض می کنم به همگی
    دوستان من یه زمانی با بقیه ی افراد در اینجا فعالیت داتشم ولی توفیق این که به قدرت های خدادادی برسم رو نداشتم
    الان می خواستم ببینم برای من که امکان تمرین کردن در خونه به صورت مکرر کمه چه تمریناتی رو پیش نهاد می کنم برای باز شدن چشم سوم یا در کل قدرت بخشیدن به چاکرا ها؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

حمید جان تا اون جا که من این تاپیکو مطالعه کردم شما در خواب آگاه میشدی و به یه قدرتهایی رسیده بودی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •