مثل اینکه ما تو این پست یه ..... خورده بودیم ولی کسی گوش نکرد آخه چرا کسی جواب منو نداد!!!!!!!!!!!
مثل اینکه ما تو این پست یه ..... خورده بودیم ولی کسی گوش نکرد آخه چرا کسی جواب منو نداد!!!!!!!!!!!
يکي بود اسمش يادم نيست که حديث مينوشت به ايم پيامبر آخر عمر افتاد به توبه،بعد همه رو سوزوند ولي گفت به مردم بگيد هنوز صد هزار حديث جعلي به جا مونده!
حدیث رو ول کن خداوند به انسان قدرت تفکر و تصمیم گیری داده تا خودت حقیقت رو پیدا کنی...
به من جعلی ترین حدیث همینی هست که روی اسکناس 5000 تومانی زدن!!!
در ضمن باید بگم تا شدن پول هیچ ربطی به انرژی درونی نداره من و تمامی دوستانم این مورد رو امتحان کردیم برای همه جواب میده و یک دلیل علمی داره که من دقیقا یادم نیست
اوووووووووووووووووووووو من که شندیدم مربوط به مغناطیس بدن میشه یکی دیگه از دوستام هم گفت مربوط به بخار بدن هست
راستی یادم رفت بگم من تو متن قبلیم گفتم که دختر عموی 10 سالم تونست اون اسکناس رو مچاله کنه شما کوجای کاری اون رو روی دستش که ساف گرفته بود گذاشت بعد شروع به تمرکز کرد و اول گوشه ها رو بالا اورد و همین طور بیشتر تا جایی که شروع به مچاله کردنش کرد من عموم گفت اگه روش کار کنی و تمرین داشته باشی حتی می تونی بلندش کنی نه این بله هر جسم دیگه ای تازه من خود کاغذ گلاسه در اندازه 2 در 3 سانتی متری رو یه مقداری تونستم حرکت بدم
فکر کنم تا شدن پول در رابطه با عرق کردن دست باشه (98%) ولی اگر اینطور که شما میگید درست باشه ممکنه که مربوط به انرژی های درونی بدن بشه
توصیه می کنم هیچ وقت روی حرف دیگران حساب نکنید تاموقعی که با چشم خودتون ندیدین روی حرفشون حساب نکنید
ایا ممکن با دید پخشی به چاکرا اسیب برسد یا خیر ؟
سلام عرض می کنم به همگی
دوستان من یه زمانی با بقیه ی افراد در اینجا فعالیت داتشم ولی توفیق این که به قدرت های خدادادی برسم رو نداشتم
الان می خواستم ببینم برای من که امکان تمرین کردن در خونه به صورت مکرر کمه چه تمریناتی رو پیش نهاد می کنم برای باز شدن چشم سوم یا در کل قدرت بخشیدن به چاکرا ها؟
حمید جان تا اون جا که من این تاپیکو مطالعه کردم شما در خواب آگاه میشدی و به یه قدرتهایی رسیده بودی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)