ولی فیلت.ر نیست.من فایله رو دانلود کردم اما ندونستم چیکارش کنم!!!!!بله فلیتر هست فایل فرانت و تنها راه استفاده برای ما استفاده از فلیتر شکن هست
ولی فیلت.ر نیست.من فایله رو دانلود کردم اما ندونستم چیکارش کنم!!!!!بله فلیتر هست فایل فرانت و تنها راه استفاده برای ما استفاده از فلیتر شکن هست
سلام
کسی میدونه این ارور رو باید چیکار کرد ؟
ERROR: image 'images/statmon_warning_tris.iwi' is missing
Couldn't load image 'statmon_warning_tris'
سلام
یادمه یه همچین اروری نه تنها برای من ، بلکه برای بیشتر کسایی که با کامپیوترشون اینو بازی کردم ، این ارور میدادش ...
اگه درست گفته باشم این ارور همونیه که اول بازی میده ...
بودن یا نبودنش فرقی نمیکنه ...![]()
البته اگه این ارور موقع نصب بازی هست و یا از اجرا شدن بازی جلوگیری میکنه باید یه کار دیگه ای بکنین ...![]()
سلام
من در مرحله Shock and Awe قسمتی که هدف Rescure the downed Cobra pilote هست
و هلکوپتر هم تیمی ها سقوط کرده و 1:25 ثانیه وقت داری که به محل سقوط برسی و نجاتش بدی
من بدجوری گیر کردم
با اینکه گیمر تازه کاری هستم ولی تا الان 15 بار بازی رو از نوع سختی regular بازی کردم ولی موفق نشدم و وقت کم میارم
و حتی از نوع خیلی اسان هم بازی رو کردم بازم موفق نشدم چون تعداد دشمن ها زیادن و نمیشه سریع رفت جلو
کسی هم بهم کمک نمی کنه تا من نرم جلو
می خواستم کمکم کنید که ترفندی چیزی داره راهی که باید انجچام داد
یه بار سینه خیر می رم یه بار پشت قایم میشم
ولی بی فایده است
اگه 30 ثنیه بشه زمان رو زیاد کردم همه چیز حله
مــــــــــــــــــــــــ ــــــــرســـــــــــــــ ــــــــــــــی
فقط باید سریع بدویی. به اون پیچ رسیدی صبرکن بقیه هم برسن بعد توراه که داری میری سمته خلبانه هرچی فلش و نارنجک داری پرت کن و...
بابا این که خیلی خیلی راحت بود
من خیال می کردم باید د.ور بزنم برم اونور سیم خاردار ها
می رفتم تو دل دشمن که همه رو بکشم و رد بشم
از کنار هلکوپتر رد می شدم نمی فهمیدم باید اینجا f رو بزنم !!!
کم کم داشت اعتماد ب نفسم رو از دست می دادم
بعد از 25 باز الان که از شما پرسیدم فهمیدم
خوشحالم که از شما پرسیدم و ممنون که کمک کردید
مرحله اخر بازی چه حالی داد.
بازی دوباره دارم شروع میکنم. ارزششو داره چند بار بازی کنی.
Last edited by Turok-71; 16-03-2009 at 10:32.
من تو یه مرحله گیر کردم لطفا کمک کنید تا ردش کنم ..
یه جایی هست که باید یه آر پیچی رو بگیری و بعد هیلیکوپتر دشمنو منهدم کنی ... من آرپیجی رو میگیرم و وقتی میخوام شلیک کنم یه نوشته میاد که میگه " Lock-on Required " ... عکسش رو هم پائین گذاشتم ... چیکار باید کرد اینجا ؟
ممنون میشم کمک کنید ...
اگه روش نگر دارین و قفل نشه این مشکل از 2 جا میتونه باشه:
- در صورتی که ترینر داشته باشین مشکل اساسی همینه. پس باید غیر فعال باشه. کلا همین بازی و بازی بعد همین سری, ترینر رو قبول ندارن و ترینر ها مشکلات زیادی برای این بازیها درست می کنن. باید بازی رو بدون ترینر برین.
- ولی اگه بازی رو از نو شروع کنین و مشکل حتی بدون استفاده از ترینر باز هم پا برجا باشه و , نیاز به پچ بازی هست که این باگ برطرف بشه.
باید روی هدف مکث کنید تا آرپی جی رو هدف قفل کنه. بعد فکر میکنم بوق می زنه بعد شلیک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)