خب ارتباط گوشی با سیستم که مشکلی نیست سفت میگیریمش قطع نشه
منظورم اینه که تو مرحله دوم هم مجبوره به اینترنت وصل باشه؟و اگه قطع بشه چی؟
خب ارتباط گوشی با سیستم که مشکلی نیست سفت میگیریمش قطع نشه
منظورم اینه که تو مرحله دوم هم مجبوره به اینترنت وصل باشه؟و اگه قطع بشه چی؟
با سلام
saman-tci عزیز خیلی خیلی ممنونم که منت گذاشته و جواب من رو دادید . باید ببخشید که با سوالاتم مزاحم می شوم . راستش علت این سوالات بی تجربگی من است .با عرض شرمندگی سه تا سوال دیگر داشتم . اول اینکه اگر گوشیم رو آپدیت نکنم و مپ لودر و نقشه ها رو روی اون نصب کنم مشکلی پیش نمی آید ؟ و دوم اینکه اگر گوشی رو بوسیله Factory setting ریست کنیم تنظیمات اصلی گوشی تغییری نمی کنند و فقط صدای زنگها و نوع آن ها تغییر می کنند ؟ و آخرین سوال ( با عرض شرمندگی ) من روز اول که گوشیم را روشن کردم بوسیله فشردن و نگه داشتن دگمه# بین General و Silent تغییر می کرد اما بعد از گذشت دو سه هفته دیگر این دگمه عمل نمی کنه . شما علت اون رو می دونید ؟ باز هم از اینکه منت گذاشته جوابم را می دهید خیلی خیلی متشکرم .
از نظر نصب نقشه ها هیچ مشکلی با آپدیت وجود نداره و می تونی از اونا بدون آپدیت گوشیت هم استفاده کنی...
در مورد سوال دوم هم میشه منظورت رو از تنظیمات اصلی بگی...؟
میتونی اول یه بکاپ بگیری و بعد از ریست کلی دوباره از بکاپت استفاده کنی...
برای دکمه # هم باید بگم که مال من از همون اولشم کار نمی کرد...!!!
دوست خوبم Tanzad جان جوابتون دادن ....
فقط یه نکته درباره تغییر حالت بین سایلنت و جنرال اینکه با فشردن # باید تغییر پروفایل صورت بگیره ... در تمام گوشیهای نوکیا با فشردن این کلید تغییر حالت انجام میشه ...
در مورد ریست هم بگم اگه گوشی رو ریست کنی تمام تنظیمات گوشی به حالت اول برمیگرده ... دقیقا مثل روز اولی که گرفتی و باید خودت دوباره تنظیمات رو انجام بدی ..
در مرحله دوم نیازی به وصل بودن به اینترنت نیست ...
اما احتیاط واجب اینه که ارتباطتت رو قطع نکنی چون نصب فریمور زیاد طول نمیکشه .. پس بهتره قطع نکنی ..
دوست من طبق تجربیات من گوشی های نوکیایی که اسمشون سر زبونها بیفته دیر یا زود به قول شما جوات میشن. یه نمونه n73 که شد والان هم n95 دقیقا داره راه n73 رو میره مخصوصا این افت قیمتی که داره و همینطور ادامه هم داره ... بزودی شاهد خز شدن n95 خواهیم بود. گوشی که یک سال پیش رویا بود ...
در ضمن هر احمقی که میگه n73 بهتر از n95 چیزی از گوشی نمیفهمه...
راستی این هم یه عکس که نشون میده دیگه 6600 به نهایت درجه خز بودن رسیده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز مودب باش خواهشا ...
سامان جان درست میگه. احتیاط واجب اینه که تا گوشی بالا نیومده ارتباط اینترنت قطع نشه.
یکی نیست بگه که فلشش قرمزه یا سفید؟! در ضمن به نظر شما قیمت واقعی اون چنده؟ من که میگم 500
عجب! من که فکر می کنم اشکال از firmware هست. 1100 که با گرفتن اون دگمه سایلنت میشه ولی...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)