تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 542 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در مرحله دوم ارتباط گوشی با سیستم خیلی خیلی مهمه .... به هیچ عنوان نباید ارتباط قطع بشه ...
    خب ارتباط گوشی با سیستم که مشکلی نیست سفت میگیریمش قطع نشه
    منظورم اینه که تو مرحله دوم هم مجبوره به اینترنت وصل باشه؟و اگه قطع بشه چی؟

داره خودمونی میشه Modern Talking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    saman-tci عزیز خیلی خیلی ممنونم که منت گذاشته و جواب من رو دادید . باید ببخشید که با سوالاتم مزاحم می شوم . راستش علت این سوالات بی تجربگی من است .با عرض شرمندگی سه تا سوال دیگر داشتم . اول اینکه اگر گوشیم رو آپدیت نکنم و مپ لودر و نقشه ها رو روی اون نصب کنم مشکلی پیش نمی آید ؟ و دوم اینکه اگر گوشی رو بوسیله Factory setting ریست کنیم تنظیمات اصلی گوشی تغییری نمی کنند و فقط صدای زنگها و نوع آن ها تغییر می کنند ؟ و آخرین سوال ( با عرض شرمندگی ) من روز اول که گوشیم را روشن کردم بوسیله فشردن و نگه داشتن دگمه# بین General و Silent تغییر می کرد اما بعد از گذشت دو سه هفته دیگر این دگمه عمل نمی کنه . شما علت اون رو می دونید ؟ باز هم از اینکه منت گذاشته جوابم را می دهید خیلی خیلی متشکرم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه tanzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

با سلام
    saman-tci عزیز خیلی خیلی ممنونم که منت گذاشته و جواب من رو دادید . باید ببخشید که با سوالاتم مزاحم می شوم . راستش علت این سوالات بی تجربگی من است .با عرض شرمندگی سه تا سوال دیگر داشتم . اول اینکه اگر گوشیم رو آپدیت نکنم و مپ لودر و نقشه ها رو روی اون نصب کنم مشکلی پیش نمی آید ؟ و دوم اینکه اگر گوشی رو بوسیله Factory setting ریست کنیم تنظیمات اصلی گوشی تغییری نمی کنند و فقط صدای زنگها و نوع آن ها تغییر می کنند ؟ و آخرین سوال ( با عرض شرمندگی ) من روز اول که گوشیم را روشن کردم بوسیله فشردن و نگه داشتن دگمه# بین General و Silent تغییر می کرد اما بعد از گذشت دو سه هفته دیگر این دگمه عمل نمی کنه . شما علت اون رو می دونید ؟ باز هم از اینکه منت گذاشته جوابم را می دهید خیلی خیلی متشکرم .
    از نظر نصب نقشه ها هیچ مشکلی با آپدیت وجود نداره و می تونی از اونا بدون آپدیت گوشیت هم استفاده کنی...
    در مورد سوال دوم هم میشه منظورت رو از تنظیمات اصلی بگی...؟
    میتونی اول یه بکاپ بگیری و بعد از ریست کلی دوباره از بکاپت استفاده کنی...
    برای دکمه # هم باید بگم که مال من از همون اولشم کار نمی کرد...!!!

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست خوبم Tanzad جان جوابتون دادن ....
    فقط یه نکته درباره تغییر حالت بین سایلنت و جنرال اینکه با فشردن # باید تغییر پروفایل صورت بگیره ... در تمام گوشیهای نوکیا با فشردن این کلید تغییر حالت انجام میشه ...
    در مورد ریست هم بگم اگه گوشی رو ریست کنی تمام تنظیمات گوشی به حالت اول برمیگرده ... دقیقا مثل روز اولی که گرفتی و باید خودت دوباره تنظیمات رو انجام بدی ..

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

خب ارتباط گوشی با سیستم که مشکلی نیست سفت میگیریمش قطع نشه
    منظورم اینه که تو مرحله دوم هم مجبوره به اینترنت وصل باشه؟و اگه قطع بشه چی؟
    در مرحله دوم نیازی به وصل بودن به اینترنت نیست ...
    اما احتیاط واجب اینه که ارتباطتت رو قطع نکنی چون نصب فریمور زیاد طول نمیکشه .. پس بهتره قطع نکنی ..

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستی در مورد بلندی صدا هنوزم پایه حرفم هستم ولی فکر میکنم شاید برتری از گوشیه منه !!(بعلاوه اون کسایی که ورژن گوشیشون مثه منه !!)
    شاید ورژن گوشی من بالاتر هست!!! که صدا گوشی من بیشتره...
    متاسفانه اینقدر تو این فوروم ها پستهایه تعصبی هست که دوستان بایدم باورشون نشه ...

آخه میدونین چیه من هم n73 داشتم (و الانم فروختم به پسر عمم) همون اوایلی که به ایران اومده بود یادمه قیمتش نزدیکه 600 بود یکم وایسادم که ارزونتر شه 510 خریدم اون موقع دسته کمتر کسی n73 میدیدین
    حالا قضیه از اونجا شروع شد که من تصمیم گرفتم 95 بگیرم... با پسر عمم (که گوشیمو هنوز بهش نفروخته بودم) رفتیم که 95 بخریم ...
    خلاصه من بدون اینکه بدونم بلندی صدایه 95 بیشتره گوشیرو خریدم (هر چند که با اطلاعاتی که از تو اینترنت گرفتم میدونستم که بلندی صداش یه خورده از 73 کمتره)
    وقتی پولو دادم به فروشنده ...
    فروشنده دلش آروم گرفت و گذاشت که من گوشیرو روشن کنم (برای تست)
    عجایب خلقه :
    هنگامی که نوبت تست بلوتوس شد از 73 یه آهنگ کیفیت بالا رو 95 ریختم موقعی که آهنگو گذاشتم پسر عمم 73 رو ازم گرفت و اونم همون آهنگو گذاشت که هر دو تامون تعجب کردیم (فروشنده که نمیدونست جریان چیه گفت که چی شده مشکلی پیش اومده...) (فکر کنم تو صفحه هایه قبل جریان فروشندرو بهتون گفتم)
    از اون به بعد برایه اینکه مطمعن شم چند بار دیگه هم امتحان کردم وحتی با یک گوشی 73 دیگه هم مقایسه کردم ...

البته به قول دوستمون بلندی صدا فاکتور مهمی نیست ...
    بله والا همه میدونن که 95 از همه لحاظ سرتره ...:
    دوربین 5 مگاپیکسلی مجهز به فوکوس اتوماتیک. gps .دارای زنگ های پلی فونیک 64 کاناله. پشتیبانی از UMTS، Wi-Fi، USB . بلوتوث استریو . گالری تصاویر ساماندهی شده . قابلیت بلاگ نویسی تصاویر . خروجی تلویزیون .
    طراحی زیبا . کیفیت بالای تصاویر . کیفیت بالای فیلم های VGA . قابلیت نمایش فیلم به صورت تمام صفحه ای .
    قابلیت تنظیم شفافیت صفحه نمایش به صورت دستی و...

اگه اینارو نداشت که دیگه اسمش 95 نبود
    اینجا فقط بلندی صدا هست که n73 حرفی برایه گفتن داره
    به خدا اگه دوربین n95 سه مگا پیکسل بود میگفتن n73 بهتره (همینطور که همین الانم میگن فرقی نداره)

لپ کلامه من اینه که n73 که جواد شده مسلمه که نسبت به n95 طرفدار بیشتری داره

منظورم اینه که کسی که تو کلوپ n73 هست و گوشیش 73 هست نباید مثل پارازیت بیاد اینجا و در مورد چیزی که نمیدونه و نداره حرف بزنه...
    البته نه اینکه اجازه نداره بیاد... کلوپ از خودشونه ...
    ولی بهتره در مورد چیزی که میدونی و تجربه کردی حرف بزنی نه که امروز تو کلوپ w800 فردا تو کلوپ p990 و...
    دوست من طبق تجربیات من گوشی های نوکیایی که اسمشون سر زبونها بیفته دیر یا زود به قول شما جوات میشن. یه نمونه n73 که شد والان هم n95 دقیقا داره راه n73 رو میره مخصوصا این افت قیمتی که داره و همینطور ادامه هم داره ... بزودی شاهد خز شدن n95 خواهیم بود. گوشی که یک سال پیش رویا بود ...

در ضمن هر احمقی که میگه n73 بهتر از n95 چیزی از گوشی نمیفهمه...

راستی این هم یه عکس که نشون میده دیگه 6600 به نهایت درجه خز بودن رسیده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

گلابی میشه بگی تو ماله کدوم قاره ای آمریکا یا استرالیا ؟
    دوست عزیز مودب باش خواهشا ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

در مرحله دوم نیازی به وصل بودن به اینترنت نیست ...
    اما احتیاط واجب اینه که ارتباطتت رو قطع نکنی چون نصب فریمور زیاد طول نمیکشه .. پس بهتره قطع نکنی ..
    سامان جان درست میگه. احتیاط واجب اینه که تا گوشی بالا نیومده ارتباط اینترنت قطع نشه.

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی نیست بگه که فلشش قرمزه یا سفید؟! در ضمن به نظر شما قیمت واقعی اون چنده؟ من که میگم 500

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر نصب نقشه ها هیچ مشکلی با آپدیت وجود نداره و می تونی از اونا بدون آپدیت گوشیت هم استفاده کنی...
    در مورد سوال دوم هم میشه منظورت رو از تنظیمات اصلی بگی...؟
    میتونی اول یه بکاپ بگیری و بعد از ریست کلی دوباره از بکاپت استفاده کنی...
    برای دکمه # هم باید بگم که مال من از همون اولشم کار نمی کرد...!!!
    عجب! من که فکر می کنم اشکال از firmware هست. 1100 که با گرفتن اون دگمه سایلنت میشه ولی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •