تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 1404 اولاول ... 541041441501511521531541551561571581642042546541154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

WTF!!
    First of all, it's none of your business u little perv. It's between me and Ali. We ourselves could come to A conclusion if there is something serious between us. there's no need FOR YOU TO tell me what to do. Please stay away from thisNEXT TIME. This time you got away with murder but I'm never gonna forgive u later. and BTW I'm not the one to be blamed 'cause I didn't start the FLAMEWAR. Understood ? I'm also not scared of being banned. and I'm absolutely sure that everybody can understand what I'm sayin' COZE English is an international language and I'd prefer to speak this way for those real dawgs and pacs who lack understanding our mother tongue.caught my drift ?
    thank heavens.

You'd better read the previous pages before youprejudge.
    Wow!Now we're talkin'!But you do need to improve your grammer peanut!(Did you get the point?) I've highlighted some of your mistakes.You can always come back for more!
    if there's anything between you and mystery forum member X,use PRIVATE MESSAGES!!!If you keep posting your private stuff in public,you will get public views.And I'd like to see YOU trying not to forgive me.Like your forgiveness matters to me!
    I'll give you homework,so you can remember what I've said:send private meesages to 5 different people.that oughta help.But don't continue this in the topic,it counts as spam!If you ever need correcting again,send me a private message.That way,I'll know you've learned your lessons as well.
    BYE!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

دوستان محترم. اینجا مگه چند نفر انگليسی بلدن که انگليسی مينويسيد؟ اگر ميخواين اینجوری با هم صحبت کنين در پيغام خصوصی.

داره خودمونی میشه faz_metr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یادت باشه قول دادی و حرف مرد یکیه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين كه فقط يه فيلم بود . هيچ سايتي هم تاييدش نكرده ! شايد طرف تونسته باشه نسخه كامپيوترو رو psp اجرا كنه ولي فكر نكنم كاملا بدون ايراد اجرا بشه. ولي بهر حال من سر قولم هستم

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

Arshia001 مراقب رفتارتون باشید !

این یه تذکر جدیه ! اگر بازم چنین پستهای توهین آمیزی خطاب به کاربران سایت بدید دسترسیتون به انجمن محدود میشه !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکه.چند گرفتی؟
    ولی واقعیتی که هست(ببخشید) یه کوچولو خریته Slim گرفتن چون 1.50 ساپورت نمیکنه،و خیلی از Homebrew ها فقط با 1.50 کار میکنن...
    البته این نظر منه که با PSPPDF خیلی حال میکنم...
    من 225 گرفتم مدل ice silver . البته مدل piano black يعني همون مشكي 215 بود . با رم 2 گيگ و كيف و ... 260 تموم شد . در ضمن اسليم خريدن خريت نيست . بايد بيايي ببيني چطور اونايي كه psp fat دارن را به را ميان ميگن آقا fat با slim تعويض ميكني . من خودم نيم ساعت تو مغازه بودم . دو نفر اومدن گفتن . سرعت لود كردن بازي ها هم فوق العاده كم شده .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

من 225 گرفتم مدل ice silver . البته مدل piano black يعني همون مشكي 215 بود . با رم 2 گيگ و كيف و ... 260 تموم شد . در ضمن اسليم خريدن خريت نيست . بايد بيايي ببيني چطور اونايي كه psp fat دارن را به را ميان ميگن آقا fat با slim تعويض ميكني . من خودم نيم ساعت تو مغازه بودم . دو نفر اومدن گفتن . سرعت لود كردن بازي ها هم فوق العاده كم شده .
    آره خوبه خيلی خوب. فقط يادت باشه فريم ور جديدش که اومد زود بری عوض کنی. این يکی ميگن ريکاوريش مشکل داره.
    البته فکر نميکنم از نظر سخت افزاری و قدرتش چيزی تغيير کرده باشه که لود کم بشه. شايد کمی ذوغ زده شدی!!!

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

این پست ویرایش شده....

come to A conclusion خیلی بهتر از come to THE conclusion هستش چون من تو جمله ی خودم نتیجه ای رو مشخص نکردم تا از THE استفاده کنم... اگه نتیجه رو می گفتم>> یعنی می گفتم که به چه نتیجه ای برسیم اون موقع می تونستم از THE استفاده کنم...

و همچنین جمله ی Dunno if you lot are talking 'bout something else... کاملا درسته...

you lot یعنی "شماها" که من نمی دونستم...

این جمله هیچ اشکالی نداره:
    There’s no need YOU tell me what to do.
    و همچنین جمله ای که با NEXT time شروع کردم..

Oy,Cool down,willya?
    There's no need to be so damn aggressive.
    But really,I heard the Slim has an internal memory of 4 GB.Dunno if you lot are talking 'bout something else...
    Anyway,you can always write in Persian.If the admin want to ban you,they will.Did you really think they don't understand English?!?!
    And while we're at it,do any of you guys know how to make the text appear in its original form?Without having to read the text and then looking back to see the signs

ما تو زبان انگلیسی واژه ی Oy نداریم.

این واژه به هیچ عنوان انگلیسی نیست.

Oy واژه ای Yiddish ی (ترکیبی از زبان آلمانی و عبری) که دقیقا به معنی Oh انگلیسی هستش.

Main Entry: oy
    Pronunciation: \ˈȯi\
    Function: interjection
    Etymology: Yiddish
    Date: 1892
    —used especially to express exasperation or dismay <oy, what a mess
    >

غلط گرامری:
    If the admin wantS to ban you, he will

Admin سوم شخصه و باید S بگیره

Wow!Now we're talkin'!But you do need to improve your grammer peanut!(Did you get the point?) I've highlighted some of your mistakes.You can always come back for more!
    if there's anything between you and mystery forum member X,use PRIVATE MESSAGES!!!If you keep posting your private stuff in public,you will get public views.And I'd like to see YOU trying not to forgive me.Like your forgiveness matters to me!
    I'll give you homework,so you can remember what I've said:send private meesages to 5 different people.that oughta help.But don't continue this in the topic,it counts as spam!If you ever need correcting again,send me a private message.That way,I'll know you've learned your lessons as well.
    BYE!!!
    Grammer درسته ، نه Grammar...

if there's anything between you and mystery forum member X,use PRIVATE MESSAGES!!!
    اولشم mystery اسمه و باید می گفتی mysterious . و قبل از mysterious بهتره که that هم بذاری تا مشخص بشه که دقیقا منظورت کیه..

!If you ever need correcting again
    جمله غلط نیست ولی ...
    ما به طور معمول correcting نداریم. اگه می خوای اسم استفاده کنی correct جزء کلماتی نیست که با ing تبدیل به اسم بشه.. correction باید بگی
    بهتره بگی:
    If u ever need me to correct u again
    یا به طور غیر منطقی:
    If u ever need a correction again.
    Last edited by Shadow of Destiny; 21-10-2007 at 19:58.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

This post has been editted by myself
    Last edited by Shadow of Destiny; 21-10-2007 at 20:00.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

اين كه فقط يه فيلم بود . هيچ سايتي هم تاييدش نكرده ! شايد طرف تونسته باشه نسخه كامپيوترو رو psp اجرا كنه ولي فكر نكنم كاملا بدون ايراد اجرا بشه. ولي بهر حال من سر قولم هستم
    درسته تایید نشده . گفتن که حتما یه فیلم بوده و اون شخص مقابل بیخودی داشته با پی اس پی ور می رفته...

ولی تو سایت های دیگه رفتم همگی اعتقاد داشتن که امکان داره دست به یه همچین کاری بزنن و می تونه بزار رو داغ تر هم کنه. ولی در کل فعلا شایعه هستش همونطوری که psp اسلیم شایعه بود.

-------------
    راستی یعنی چی که 1.50 رو ساپورت نمی کنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کمابیش بی ربط هم نیست. قیمت psp و بازیهاش الان چنده( یکی از دوستان قصد خرید داره). من اطلاعات کافی در این زمینه ندارم این که چه جوریه قضیه. آیاانواع مختلفی داره یا نه؟ یک توضیح جامع از همه اساتید می خوام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •