تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 3195 اولاول ... 541041441501511521531541551561571581642042546541154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

قيمت مدل الايت چنده كپي خور هست با خيال راحت ميشه گرفتش و بازي كرد من ps3 دارم دارم ديونه ميشم 1 ماه يك بازي دستگاه داره خاك ميخوره ايا جايي رو ميشناسين ixbox360 قسطي بده
    Last edited by javad_vosogh; 12-04-2008 at 13:56.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

پيمان؟ خودتی؟ خوبی؟
    خوب عزيز اگر ایشون مشکل مالی ندارن که الايت خيلی بهتر از هيلو هست. هم از نظر شکل و رنگ و هارد و .....

نه؟

بله، خودم هستم! ممنون
    من خودم بین Elite و Halo دومی رو انتخاب میکنم. جدیدتر هست و با اطمینان میشه گفت دیگخ مشکل گرمایی نداره .. تا اینجا که گزارشی نشده .

سلام به همه دوستان روشي پيدا نشده كه بشه بازي ها رو از هارد بازي كرد!!!
    خیر دوست عزیز نمیشه. امکانش نیست . ( حالا باز هم بعضی از دوستان پافشاری میکنند که این کار امکان پذیره، اما نمیشه ).

قيمت مدل الايت چنده كپي خور هست با خيال راحت ميشه گرفتش و بازي كرد من ps3 دارم دارم ديونه ميشم 1 ماه يك بازي دستگاه داره خاك ميخوره ايا جايي رو ميشناسين ixbox360 قسطي بده
    حدودا 600 تومان هست و بله کپی خور هم میکنن براتون. در مورد فروش اقساطی هم فکر نمیکنم ...

موفق باشید

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

برد halo و elite چیه؟

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

بعضیاشون زایفر - بیشتر الان فالکونه - یعنی خیالت راحت میتونه باشه

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ممنون.
    حالا موندم elite بگیرم یا halo؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

از لحاظ سخت افزاری که جفتشون یکین (حتما فالکون بگیر) فقط elite هاردش 120 گیگه

زیباییشم که هیلو خیلی خوشگلتره

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

بیشتر الان فالکونه
    جان؟ يک باره ديگه بگو.!!
    عزيز بهتر بود بگی بعضياشون فالکون بيشترشون زفير. اینو من نميگم. همکارم که از دبی مياره تو تهران پخش ميکنه ميگه. بابا بيخيال. چند بار گفتم اگر اطلاعات کافی نداريد چيزی نگيد تا باعث سردرگمی ديگر دوستان نشه. حداقل بگيد دقيق نميدونم يا من تا این حد ميدونم يا ......
    ممنون.
    حالا موندم elite بگیرم یا halo؟؟؟
    من ميگم اگر پول داری الايت بگير. این نظر شخصی منه. ميتونی بری خودت قشنگ فکر کنی . البته يک سرچ بزن عکس هيلو رو نگاه کن شايد از رنگش خوشت نياد.

بله، خودم هستم! ممنون
    من خودم بین Elite و Halo دومی رو انتخاب میکنم. جدیدتر هست و با اطمینان میشه گفت دیگخ مشکل گرمایی نداره .. تا اینجا که گزارشی نشده .
    پيمان جان خوب الايت جديدش هم اومده. اما تا اونجايی که من شنيدم حتی برای هيلو شايعه خراب شدن ساختن اما برای الايت نه. چون الايت يک چيزه ديگس.. بازم این نظر شخصيه منه و اون نظر شخصيه شما.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

از لحاظ سخت افزاری که جفتشون یکین (حتما فالکون بگیر) فقط elite هاردش 120 گیگه

زیباییشم که هیلو خیلی خوشگلتره
    دوست من نميخواد شما بگی حتما فالکون بگير. تاحالا هيچ فرقی بين ماندگاری فالکون و زفير نبوده . از هيچکدوم هم اعلام خرابی نشده. پس نگو حتما. باشه پسر خوب؟!
    در ضمن این نظرشماست که هيلو قشنگ تره . نظر من اینه که الايت قشنگ تره. و طبق تجربه ای که دارم ميگم که بيشتر مردم از رنگ سياه خوششون مياد تا سبز تيره. ( پسر ها ) پس لطفا کمی محتاتانه تر صحبت بفرماييد. ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزيزمون گفت قيمت الايت 600 پس چرا ميگن 900 من اگه ميدونستم بجاي ps3 ميرفتم 600 ميدادم يه ixbox ميگرفتم به نظر شما ps3 40g رو چند بفروشم خوبه يك ماه كار كرده ntscj همراه بازي assassins creed

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

جان؟ يک باره ديگه بگو.!!
    عزيز بهتر بود بگی بعضياشون فالکون بيشترشون زفير. اینو من نميگم. همکارم که از دبی مياره تو تهران پخش ميکنه ميگه. بابا بيخيال. چند بار گفتم اگر اطلاعات کافی نداريد چيزی نگيد تا باعث سردرگمی ديگر دوستان نشه. حداقل بگيد دقيق نميدونم يا من تا این حد ميدونم يا ......

خوب جنابالی طبق انبار همکارتون دارید میگید نه اونچه که هست !! شمام لازم نیس آمار انبار کنسول تهرانو اینجا بدی ... چون

در مورد فالکون هم اگه 1 تحقیق کوچیک نه 0.5 تحقیق هم بکنی میبینی زایفر هم خرابی داشته ولی خرابی فالکون در مقابل به چشم نمیاد

در مورد زیباییشم به سلیقس که منم سلیقه خودم و اونچه که دیدم رو گفتم که شاید بازم انگاریا طبق انبار همکارتون اظهار نظر فرمودین

اگرم 1سر بری دبی میبینی که دیگه 90% مدل های که اونجاس فالکونه - دیگه اینکه تو تهران طرف جنسی که 1سال پیش وارد کرده و دستش باد کرده بحثش ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •