قيمت مدل الايت چنده كپي خور هست با خيال راحت ميشه گرفتش و بازي كرد من ps3 دارم دارم ديونه ميشم 1 ماه يك بازي دستگاه داره خاك ميخوره ايا جايي رو ميشناسين ixbox360 قسطي بده
قيمت مدل الايت چنده كپي خور هست با خيال راحت ميشه گرفتش و بازي كرد من ps3 دارم دارم ديونه ميشم 1 ماه يك بازي دستگاه داره خاك ميخوره ايا جايي رو ميشناسين ixbox360 قسطي بده
Last edited by javad_vosogh; 12-04-2008 at 13:56.
بله، خودم هستم! ممنون
من خودم بین Elite و Halo دومی رو انتخاب میکنم. جدیدتر هست و با اطمینان میشه گفت دیگخ مشکل گرمایی نداره .. تا اینجا که گزارشی نشده .
خیر دوست عزیز نمیشه. امکانش نیست . ( حالا باز هم بعضی از دوستان پافشاری میکنند که این کار امکان پذیره، اما نمیشه ).
حدودا 600 تومان هست و بله کپی خور هم میکنن براتون. در مورد فروش اقساطی هم فکر نمیکنم ...
موفق باشید
بعضیاشون زایفر - بیشتر الان فالکونه - یعنی خیالت راحت میتونه باشه![]()
ممنون.
حالا موندم elite بگیرم یا halo؟؟؟
از لحاظ سخت افزاری که جفتشون یکین (حتما فالکون بگیر) فقط elite هاردش 120 گیگه
زیباییشم که هیلو خیلی خوشگلتره
![]()
بیشتر الان فالکونهجان؟ يک باره ديگه بگو.!!
عزيز بهتر بود بگی بعضياشون فالکون بيشترشون زفير. اینو من نميگم. همکارم که از دبی مياره تو تهران پخش ميکنه ميگه. بابا بيخيال. چند بار گفتم اگر اطلاعات کافی نداريد چيزی نگيد تا باعث سردرگمی ديگر دوستان نشه. حداقل بگيد دقيق نميدونم يا من تا این حد ميدونم يا ......ممنون.
حالا موندم elite بگیرم یا halo؟؟؟من ميگم اگر پول داری الايت بگير. این نظر شخصی منه. ميتونی بری خودت قشنگ فکر کنی . البته يک سرچ بزن عکس هيلو رو نگاه کن شايد از رنگش خوشت نياد.
بله، خودم هستم! ممنون
من خودم بین Elite و Halo دومی رو انتخاب میکنم. جدیدتر هست و با اطمینان میشه گفت دیگخ مشکل گرمایی نداره .. تا اینجا که گزارشی نشده .پيمان جان خوب الايت جديدش هم اومده. اما تا اونجايی که من شنيدم حتی برای هيلو شايعه خراب شدن ساختن اما برای الايت نه. چون الايت يک چيزه ديگس.. بازم این نظر شخصيه منه و اون نظر شخصيه شما.
از لحاظ سخت افزاری که جفتشون یکین (حتما فالکون بگیر) فقط elite هاردش 120 گیگه
زیباییشم که هیلو خیلی خوشگلتره
دوست من نميخواد شما بگی حتما فالکون بگير. تاحالا هيچ فرقی بين ماندگاری فالکون و زفير نبوده . از هيچکدوم هم اعلام خرابی نشده. پس نگو حتما. باشه پسر خوب؟!
در ضمن این نظرشماست که هيلو قشنگ تره . نظر من اینه که الايت قشنگ تره. و طبق تجربه ای که دارم ميگم که بيشتر مردم از رنگ سياه خوششون مياد تا سبز تيره. ( پسر ها ) پس لطفا کمی محتاتانه تر صحبت بفرماييد. ممنونم.
دوست عزيزمون گفت قيمت الايت 600 پس چرا ميگن 900 من اگه ميدونستم بجاي ps3 ميرفتم 600 ميدادم يه ixbox ميگرفتم به نظر شما ps3 40g رو چند بفروشم خوبه يك ماه كار كرده ntscj همراه بازي assassins creed
خوب جنابالی طبق انبار همکارتون دارید میگیدنه اونچه که هست !! شمام لازم نیس آمار انبار کنسول تهرانو اینجا بدی ... چون
در مورد فالکون هم اگه 1 تحقیق کوچیک نه 0.5 تحقیق هم بکنی میبینی زایفر هم خرابی داشته ولی خرابی فالکون در مقابل به چشم نمیاد
در مورد زیباییشم به سلیقس که منم سلیقه خودم و اونچه که دیدم رو گفتم که شاید بازم انگاریا طبق انبار همکارتون اظهار نظر فرمودین![]()
اگرم 1سر بری دبی میبینی که دیگه 90% مدل های که اونجاس فالکونه - دیگه اینکه تو تهران طرف جنسی که 1سال پیش وارد کرده و دستش باد کرده بحثش ...![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)