اهنگ مال ما قبل تاریخه..!
ارشیویه..!
ولی ظاهرا البوم نیلوفر نه...البوم بعدیش با میکس و مستر جدید این اهنگ هستش...![]()
اهنگ مال ما قبل تاریخه..!
ارشیویه..!
ولی ظاهرا البوم نیلوفر نه...البوم بعدیش با میکس و مستر جدید این اهنگ هستش...![]()
سلام دوستان
دوستان من عشق اول واخرم بين خواننده ها DOGUS از تركيه هستش و فقط به ترانه هاي اون گوش مي دم اما از طرفي عاشق محسن چاووشي عزيز هم هستم به همين خاطر اين اهنگ جديد محسن عزيز رو تو سايت DOGUS هم قرار دادم تا نظر بچه هاي تركيه اي رو راجبه صداي محسن وترانه اش رو بدونم شما هم مي تونيد از اين لينك خودتون سر بزنيد وببنيد
ادرس اصلي سايت :اينم قسمتي كه اهنگ رو قرار دادم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبر هایی در باره آلبوم های جدید چاوشی - بنیامین - سعید شهروز و زمان پخش آنها
آیا اختلاف بین کمپانی های ترانه شرقی و آوای بارید باعث تاخیر در زمان پخش آلبوم چاوشی خواهد شد ؟
همونطور که در اخبار گذشته گفته شد آلبوم یک شاخه نیلوفر از محسن چاوشی در مهر ماه امسال وارد بازار خواهد شد آلبومی که بعد از دو سال بلاخره موفق به کسب مجوز شد و حدود یک سال و چهار ماه در نوبت مجوز قرار گرفت به گفته خیلی از مجلات و رسانه ها البوم محسن چاوشی عنوان پرفروشترین آلبوم سال را خواهد گرفت.
به گفته مجله اتفاق نو :
رقابت بین دو البوم یک شاخه نیلوفر از محسن چاوشی و آلبوم بی خوابی از سعید شهروز.....
این تیتر اشتباه است...
بدون شک سعید شهروز یکی از پرطرفدار ترین و محبوب ترین خواننده های کشورمون هست ولی رقابت بین این دو خواننده اشتباهه نمونش امتیاز واگذاری این دو البوم به کمپنی های مورد نظر که رقم واگذاری آلبوم یک شاخه نیلوفر حدود چهار برابر آلبوم بی خوابی میباشد پس رقابت بین این دو خواننده اشتباه است.
اما...
اختلاف بین دو کمپانی ترانه شرقی و آوای باربد:
کمپانی ترانه شرقی البوم 06 از بنیامین بهادری را در دست پخش دارد که به گفته مدیر این کمپانی بعد از ماه مبارک رمضان این البوم روانه بازار خواهد شد و بدون شک آلبوم جدید بنیامین بهادری رقیب جدی محسن چاوشی می باشد و از الان میتوان فروش خوبی را برای این دو البوم یک شاخه نیلوفر و 06 احتمال داد.
و اما به گفته وزارت ارشاد این دو البوم مجوز پخش همزمان نخواهند گرفت و باید اختلاف زمانی بین این دو البوم باشد و این خود باعث اختلاف بین دو کمپنی مورد نظر شد . اما با جلسه ای که برگزار شد با حضور دو مدیر دو کمپنی اختلاف بر پخش کدام آلبوم بر طرف شد .
جا دارد به هوادارن محسن چاوشی تبریک گفت که البوم یک شاخه نیلوفر در ابتدا پخش خواهد شد و بعد از گذتشت یک ماه در آبان ماه آلبوم 06 از بنیامین بهادری پخش خواهد شد.
البوم محسن چاوشی با 9 ترک وارد بازار خواهد شد که بیشترین تایم اهنگ در این البوم 5:10 دقیقه و کمترین تایم در این البوم 2:50دقیقه میباشد .
البوم بنیامین بهادری با 20 ترک وارد بازار خواهد شد که بیشترین تایم آهنگ در این البوم 2:20دقیقه و کمترین تایم آهنگ در این البوم 1:40 دقیقه می باشد.
اختلاف بزرگ البوم 06 با یک شاخه نیلوفر:
آلبوم جدید محسن چاوشی به صورت آلبوم های قبلی محسن چاوشی می باشد با این اختلاف که البوم یک شاخه نیلوفر دارای ساختاری قوی تر می باشد ولی اختلافی در سبک محسن چاوشی نمیتوان دید.
آلبوم بنیامین بهادری با سبکی جدید وارد بازار خواهد شد و با البوم قبلی (آلبوم لکنت) اختلاف های زیادی رو داراست.
آلبوم بنیامین بهادری شاید پرهزینه ترین البوم سال باشد ولی با صحبت های گفته شده باز هم رقم واگذاری البوم یک شاخه نیلوفر از آلبوم 06 بنیامین بهادری بالاتر است.
با ورود آلبوم بنیامین بهادری باید منتظر شگفتن سبکی جدید در بازار موسیقی پاپ باشیم.
باید منتظر ماند و دید که عنوان پرفروش ترین آلبوم سال به چه کسی تعلق خواهد گرفت.
15 تا 20 مهر ماه زمان پخش آلبوم یک شاخه نیلوفر
اطلاعیه ای برای کسانی که دوست ندارن محسن چاوشی مجوز بگیره:
پخش آهنگ تو ناز میکنی از محسن چاوشی فقط و فقط باعث افشای هویت کسانی شد که ادعای رفاقت با محسن چاوشی رو داشتن. اصلا مشکلی نیست راحت باشید....
آهنگ تو ناز میکنی از سروده های امیر ارجینی میباشد که از کارهای قدیمی محسن چاوشی است. که همین آهنگ با تنظیم محمد رضا آهاری و تغییر ملودی و چند بیتی اضافه در آرشیو جدید کارهای محسن چاوشی و محمد رضا آهاری قرار دارد. آهنگ پخش شده اتودی از کار می باشد که مربوط به یک سال پیش می باشد.
باید دید که محسن چاوشی این آهنگ رو در کدوم البوم قرار خواهد داد که مطمئنن در آلبوم یک شاخه نیلوفر نمی باشد
در كل بچه ها من سعي ميكنم محسن عزيزمون رو بيشتر به ملت تركيه و خواننده مورد علاقه خودم dogus بشناسونم يعني فقط اين كار از دست من برمياد براي محسن عزيز
به اميد روزي كه محسن چاووشي و Dogus كه هردو از بزرگترين خوانندگان كشورهاشون هستند يك اهنگي رو با هم بخوونند مثل امراه وشهياد من حتما اين پيشنهاد رو به Dogus از طريق دوستاي تركم در تركيه بهش مي دم
واقعا این آهنگ شاهکارهههههههههه
تازه اتود بود!!!
محسن جان بازم ترکوندی..................... فقط محسن!
Last edited by vahid123; 08-09-2008 at 20:24.
بابا ترکونده .... ترنس و سنتی با هم .....
بابا ترکونده .... ترنس و سنتی با هم .....
وای خدااااااااااااا!!!مدتها بود صدای بدون خش و واقعی محسن رو نشنیده بودم!اهنگهای جدیدش توی این چند ماه کذشته اکثرا یا تقلبی بودن یا ادیت نشده یا بی کیفیت!!!این یکی از بهترینهاش بود!!!اشکم در اومد!دوباره یاد اهنگهای خودکشی و سه شنبه ها افتادم!تو ناااااااااز میکنی!من ناز میکشم................وااااایییییی یی!!جونم!!![]()
وجید جان این واقعا اتود بود؟
wow
خدا کنه آلبوم دیگه با تاخیر نیاد
نمیشه بیشتر منتظر بود
M.Chavoshi
من فکر کنم تاحالا نگفتم
من روانيه محسن چاووشيم ، هميشه آهنگاش ريپيت هستش برام
حکم خدا رو داره برام
واقعا دوستش دارم
اين آهنگ جديدشم الان براي بار 50 دارم گوش ميدم ، خدا خونده ، خدا ، سنتي با ترنس ، معرکس
الان نمي دونم چي بگم
فقط چاووشي
تو ناز می کنی اییی من ناز می کشم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)