تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1539 از 3347 اولاول ... 539103914391489152915351536153715381539154015411542154315491589163920392539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,381 به 15,390 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

روی نسل 4 داستان فرق داره پیگیریاش زمان میبره..ولی نسل 3 رو خیلی سریع تر درستش میکنن..شبکه ایرانسل و همراه اول حالا حالاها زمان میبره تا کامل تیون بشه..بخاطر همینه که خیلی جاها با بالا رفتن ظرفیت شبکه همه چی به هم میریزه که با اپتیمایز کردن شبکه تو دراز مدت وضعیت مطلوب میشه که خب بخشی ازین کار همین اعلام وضعیت توسط مشترکین هست.
    همراه اول که واقعا شورشو در آورده بالای 5 بار شکایت کردم هنوز درست نکردن فقط منطقه ما مشکل آنتن دهی نسل 3 داره اصلا هم به روی خودشون نمیارن بابا

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

4g
    تست داخلی

تست خارجی هم تا 4 مگ دانلود رفت توی آپلود ارور داد و قطع شد
    کدوم محله هستی؟
    موقع دانلود تا چند مگ میگیری؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

بهم زنگ زدن گفتن حل شده مشکل .گفتم نه بدتر شده.گفتن شما باید صبر کنی تا همکاران بیان
    الان باور میکنی 3 ماه شده هیچی به هیچی.خسته شدم دیگه اینقدر باهاشون حرف زدم هی میگن میایم ولی نمیان

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بعد از 1 هفته پیگیری که کردم با ایرانسل بلاخره مشکل منطقه ما درست شد روی 3G..اما 4G هنوز گفتن رسیدگی نکردن بهش و سرعت زیر 1 مگ هست.

منطقه 22 تهران شهرک گلستان

محتوای مخفی: تست دیشب با سیگنال -85 و سرور داخلی 

محتوای مخفی: تست یکی دو ساعت پیش ..تو اوج شلوغی کنار یکی از سایت ها  

پست های قبلی منو دیده باشید 3G زیر 256 کیلوبیت بود سرعتش و شبا به زور روی 2 مگ بود! اما الان همونطور که میبینید خیلی خوب شده و بیشتر از 10 مگ هم میره بعضی اوقات. توی این 1.5 هفته که داشتن پیگیری میکردن 3-4 دفعه با من تماس گرفتن و وضعیت رو جویا شدن که گفتم همچنان مشکل هست و بعد 1 هفته دیدم برگشت به حالت 3-4 ماه پیش تقریبا.

دوستانی که مشکلات اینچنینی دارن به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنن و مشکل رو دقیق اعلام کنن .. حتما بهش رسیدگی میشه.

در آخر متن، آدرس منزل یا محلی که مشکل دارید ( اگر کل شهرتون هست ذکر کنید که مشکل در کل شهر هست ) + شماره همراه + شماره تلفن ثابت یا همراه دیگه برای پیگیری های بعدی + آی دی اینستاگرام ( در صورت داشتن آی دی ) اضافه کنید.

موفق باشید.
    شما واقعا خیلی خوش شانس بودی که برات درست کردن.
    من از هر روشی که شما فکرشو بکنی پیگیر مشکلم بودم...اما ایرانسل پیگیر نبود...
    چندین ماه هر چی پیگیری کردم نتیجه ای نداشت جز این:

دوبار کارشناس منزلمون اومد و اونا هم مشکلمو تایید کردن. در اخر ایرانسل گفت مشکلی نداریم
    منم دیگه بیخیال ایرانسل شدم.

5. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شما واقعا خیلی خوش شانس بودی که برات درست کردن.
    من از هر روشی که شما فکرشو بکنی پیگیر مشکلم بودم...اما ایرانسل پیگیر نبود...
    چندین ماه هر چی پیگیری کردم نتیجه ای نداشت جز این:

دوبار کارشناس منزلمون اومد و اونا هم مشکلمو تایید کردن. در اخر ایرانسل گفت مشکلی نداریم
    منم دیگه بیخیال ایرانسل شدم.
    شما ایمیل به sm ارسال کردید یا نه فقط از 195؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

مهندس عزیز من که این همه پیگیر قضیه شدم هیچی نشد
    دیگه دست کشیدم موندم ببینم چی میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شما ایمیل به sm ارسال کردید یا نه فقط از 195؟
    بله.6-7 ماه پیش ارسال کردم هیچی نشد.
    هر سری تو پیج اینستگرام ایرانسل گفتم مشکلم برطرف نشد گفتن در حال پیگیریه.ولی خبری نبود جز بدتر شدن

این مسئول شکایات ایرانسل هم خیلی باحال بود.هر چی سعی کردم بهش بفهمونم مشکل داریم یه بهونه درمیاورد.بهش میگفتم داخل منزل سیگنال نسل 3 و 4 ضعیفه و انتن 3G میپره میگفت الان چطوری دارید باهام صحبت میکنید؟!
    میگفتم این نسل 2 هست که دارم صحبت میکنم! بازم بهونه های خودشو تکرار میکرد......

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

بله.6-7 ماه پیش ارسال کردم هیچی نشد.
    هر سری تو پیج اینستگرام ایرانسل گفتم مشکلم برطرف نشد گفتن در حال پیگیریه.ولی خبری نبود جز بدتر شدن

این مسئول شکایات ایرانسل هم خیلی باحال بود.هر چی سعی کردم بهش بفهمونم مشکل داریم یه بهونه درمیاورد.بهش میگفتم داخل منزل سیگنال نسل 3 و 4 ضعیفه و انتن 3G میپره میگفت الان چطوری دارید باهام صحبت میکنید؟!
    میگفتم این نسل 2 هست که دارم صحبت میکنم! بازم بهونه های خودشو تکرار میکرد......
    منطقه ما مشکل سیگنال نسل 4 داره مثل شما گفتن به من در حال پیگیری هست ولی نه هیچی نمیشه

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منطقه ما مشکل سیگنال نسل 4 داره مثل شما گفتن به من در حال پیگیری هست ولی نه هیچی نمیشه
    نسل 4 رو یه بار هم نشد زنگ بزنن پیگیری کنن(در صورتی که بهشون گفته بودم مشکل نسل 4 رو برام پیگیری کنن)
    نسل 3 که زنگ میزدن حرف الکی میزدن.
    Last edited by and-roid2; 14-08-2015 at 23:37.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

نسل 4 رو یه بار هم نشد زنگ بزنن پیگیری کنن(در صورتی که بهشون گفته بودم مشکل نسل 4 رو برام پیگیری کنن)
    نسل 3 که زنگ میزدن حرف الکی میزدن.
    نمیدونم چرا سختیشون میگیره پیگیری کنن مشکل رو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •