تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1539 از 2605 اولاول ... 539103914391489152915351536153715381539154015411542154315491589163920392539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,381 به 15,390 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

دوستان عزیز ، به نظرتون الان که مخابرات طرح مصرف منصفانه رو گذاشته چی کار کنم
    دانلود کنم یا نه؟
    من از اول ماه تا الان 35 گیگ دانلود کردم
    اینترنتم هم نامحدوده 512 هست
    حالا موندم چی کار کنم؟

جالبیه مخابرات این جاست که خودشون هم نمی دونن این طرح داره اجرا میشه یا نه !!!
    آخه اگه نمی دونن پس چه جوری بعدا می خوان روی قبض بر اساس مصرف منصفانه محاسبه کنن ؟؟؟
    من که گیج شدم
    هیچی چی می خواد بشه!
    مخابرات سر دو ماه قبض 400 تومنی برات صادر می کنه! شما هم نمیدی! خط جمع میشه! نهایتش اینه که دیگه به خونه شما تلفن نمیدن! مخابرات اب باریکه درآمدش به خونه شما رو هم قطع می کنه!!!

من هر چی فکر می کنم ما تو این بازی نمی بازیم! باید پوستشون رو بکنیم! :v
    شما که دیگه 20 گیگ رد کردین کاریش نمیشه کرد ولی از اینجا به بعدشو یکم رعایت کنید که اگر احیانا خواستن ازاد حساب کنن حجمو پول اینترنتتون زیاد نیشه(جانب احتیاط نگه دارید) چون هنوز نمیشه قطعی گفت که طرحشون اجرا شده و در نهایت هم لطف کنید قبض که اومد اطلاع رسانی کنید که ازتون بیشتر گرفتن یا ثابت مونده
    درسته ما نمیبازیم پوستشونم میکنیم
    حداقل 5 روزه که حجم استفاده شده سرویس من رو یک عدد ثابت شده در حالیکه آخرین تاریخ محاسبه رو دیروز زده. این مدت بارها مودم رو روشن خاموش کردم ولی اون عدد ثابت مونده. به نظر میرسه دارن تغییراتی روی اکانتینگ اعمال می کنند به همین دلیل محاسباتش به روز نیست
    دقیقا برای منم همین اتفاق افتاده و از 16 گیگ تکون نخورده!البته من ماههای قبلم که نگاه میکردم همینجوری بوده ظاهرا و چند روز بین به روز رسانیشون فاصله بوده

در نهایتم که خدا به هممون رهم کنه امیدوارم این طرح اجرایی نشده باشه و خودمم تا جایی که بتونم اذیتشون میکنم

2. این کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نگاه کردم تا دیروز 5 گیگ استفاده کردم با سرعت 512 نامحدود
    راستی یه سوال الان این 20 گیگ محدوددیت ی که من دارم برای 1 ماهه یا 2 ماه؟؟؟چون قبض هر 2 ماه یه بار پرداخت میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من نگاه کردم تا دیروز 5 گیگ استفاده کردم با سرعت 512 نامحدود
    راستی یه سوال الان این 20 گیگ محدوددیت ی که من دارم برای 1 ماهه یا 2 ماه؟؟؟چون قبض هر 2 ماه یه بار پرداخت میکنم
    هر ماه قراره 20 گیگ محدودیت اعمال بشه
    یعنی در هر دوره که قبض میاد شما می تونید 40 گیگ استفاده کنید
    Last edited by djkavehtnt; 01-05-2015 at 12:05.

5. این کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان شما به همین 2020 زنگ میزنین؟ من هر وقت تماس میگیرم میگه n دقیقه پشت خط بمون، کلی هم می مونم ولی خبری نمیشه. :| میخوام ببینم تکلیف این 8،9 گیگ که از فروردین انداختن روی اردیبهشت چی میشه. من متأسفانه یا خوشبختانه این ماه زیاد نیازی به دانلود نداشتم و اگه خبرهای ضد و نقیض محدودیت نبود هم دانلود خاصی انجام نمیدادم، ولی خیلی مسخره هست که 8.7 گیگ از ماه قبلی رو بندازن روی اردیبهشت.

8. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان عزیز ، به نظرتون الان که مخابرات طرح مصرف منصفانه رو گذاشته چی کار کنم
    دانلود کنم یا نه؟
    من از اول ماه تا الان 35 گیگ دانلود کردم
    اینترنتم هم نامحدوده 512 هست
    حالا موندم چی کار کنم؟

جالبیه مخابرات این جاست که خودشون هم نمی دونن این طرح داره اجرا میشه یا نه !!!
    آخه اگه نمی دونن پس چه جوری بعدا می خوان روی قبض بر اساس مصرف منصفانه محاسبه کنن ؟؟؟
    من که گیج شدم
    دوست عزیز هیچ کس قرار نیست قبض شما رو پرداخت کنه 50 درصد احتمال اجرای این طرح رو بدی عقل می گه دانلود نکنی 1 ماه صبر کن ببین چی می شه تا حالا 15 گیگ بیشتر مصرف کردی

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گیرم که محدود م کنید
    با این سرعتافتضاح چه کنیم ...

سرعت داغونه

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس به گفته های روابط عمومی تالار کفتگو سایت مخابرات هم نمیشه اعتماد کرد ، فکر کنم دیگه باید برم برای تخلیه.

12. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان ، وقت بخیر ..

می بخشید وسط بحث می پرم ، متاسفانه نمی تونم بشینم هزار و خورده ای صفحه رو هم بخونم که ببینم قبلا کسی مشکل منو مطرح کرده یا نه ، پس ممنون می شم کمک کنید ...

من تازه سرویس گرفتم و الان که مودم رو وصل کردم دیدم چراغ دی اس ال دارم ، منتهی این مرکز مخابراتی به من یوزر و پس نداده ، فقط یه برگه رسیده ، می خواستم بدونم یوزر و پس دیفالتی که برای سرویس ها می دن چطوریه ؟ مثلا بعضی از مناطق اینطوریه :
    یوزر : شماره تل بدون صفر
    پس : چهار رقم آخر تل

کسی اطلاعی داره ؟ آدرس پنل کاربری مخابرات رو هم بدید ممنون می شم ،آخه فردا شنبه تعطیل رسمیه می ره برای یکشنبه که من بتونم برم مراجعه کنم به مرکز مخابراتی ، منتظر راهنماییتون هستم اورژانسی ... تشکر پیشاپیش ...

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه ورق به من دادن یوزر پسورد روش بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •