من راستشو بخوای خیلی وقته LoL بازی نکردم، ولی تو Blizzard هیچ مشکلی ندارم، Heroes of the Storm ، World of Warcraft و Starcraft هم بازی می کنم هیچ کدوم DC یا لگ نمیده، تهران و داتک تلکام دارم.
من راستشو بخوای خیلی وقته LoL بازی نکردم، ولی تو Blizzard هیچ مشکلی ندارم، Heroes of the Storm ، World of Warcraft و Starcraft هم بازی می کنم هیچ کدوم DC یا لگ نمیده، تهران و داتک تلکام دارم.
تو wow یکی دو روز اخیر raid رفتی؟ عجیبه من و همه رفیقام مشکل داریم. lol که سرور EUW مشکل داره ولی EUNE انگار دی سی نمیشه. تو wow هم وقتی time out میشه همه درجا میزنن ولی هنوز چت میره و میاد. بعد 30-40 ثانیه درجا زدن هم دی سی میشه. بیشتر اوقاتم زمانی پیش میاد که با پلیر های یه ریلم دیگه در ارتباط باشی.
جالبه همه هم واسه یه شهر نیستیم که بگیم فلان شهر اینترنتش مشکل داره. از جای جای این سرزمین داریم بازی میکنیم هممونم مشکل داریم
همین یک ساعت پیش Raid بودم نزدیک 3 ساعت بدون حتی یه دونه Timeout، شاید با VPN کارتون راه بیفته؟ Iran Tournament تست کردین؟
البته میدونم وضعیت LoL چجوریه، اون DC ها یه Season کلا منو از بازی زده کرد و اصلا بازی نکردم، ولی مطمئن نیستم دوباره همون قضیه داره تکرار میشه یا نه.
سلام خسته نباشید . سال نو همگی مبارک
اقا ما از اول عید تا حالا lol کلا شده مشکل . 10 تا 15 مین بازی میکنی کلا ارور Attempting to Reconnect میده و دیگه خودتم بکشی وصل نمیشه . در حالی که از cmd پینگ میگیرم رو 180 تا 200 فیکسه و بدون تایم اوت . کانترم بازی میکنم که اون بدون مشکله .
مال چیه ؟ چیکار کنم ؟مودم ریست ، تعویض ویندوز و هر حرکتی که بگید زدم بازم همینه که فک نکنم مال نت باشه چون کلا همه چیز خوبه فقط تو خود لول بعد 10 مین ارور Attempting to Reconnect میاد و ....
یه عید داریم که وقت داریم سر صبر بشینیم فقط بازی کنیم که اونم داره خراب میشهممنون
داداش نتت چیه؟
من دارم مثل اینکه هر سه ثانیه یه بار بازم DC میشهIran Tournament تست کردین؟
مجبورم از اکانت های udp استفاده کنم اونا هم پینگ رو فضایی میکنن اونا هم اگه یک دونه تایم اوت بگیری کلا قطع میشه باید یه سرور دیگه بزنی بازم اگه سرور زیاد عوض کنی ریوت دیگه کلا نمیزاره وصل بشی
به نظر من خیلی خنده داره اینا هر سال همین کارشونه 3 ساله پشت سر هم اینجوری میشه دقیقا شب اول عید .... عیدی دارن میدن بهمون فک کنم
تیام نت ( اسیاتک )
Last edited by hzg2009; 24-03-2015 at 12:24.
پس دوباره مخابرات پورت های UDP رو دستکاری کرد. اینا هر چند وقت یه بار که میخوان اینترنت ملی رو آزمایش کنن میفتن به جون اینترنت ملت.
باید دوباره بریزید سر وزیر ارتباطات.
سلام
من موندم این Riot کلا عقل داره یا نه!
یکی دو تا Season بازی می کنی می رسی به یک جا ، بعد ریست می کنه از صفر باید شروع کنی ، 10 تا بازی Ranked بری ، اگر Leaver و Troll و DC نداشته باشی دوباره بهت رنک جدید می ده!
آخه یکی نیست بگه اگه با 10 تا بازی مشخص میشه Rank طرف ، مگه مجبوری بازی های Ranked بسازی! 10 تا بازی وتمام!
اگر هم بازی ها Ranked نشون می ده طرف چه کاره است ، سپس چرا فرت و فرت ریست می کنی!
نمی گی وقتی یکی که دو سه سالی Ranked میره می اوفته با یک نفر که نمی دونه فرق ADC و Top چیه می تونه بازی رو Carry کنه؟ وقتی می اوفته دست یک سری تازه وارد که هنوز بالای Bronze V نرفتند و براشون مهم نیست LEave بدن یا Troll کنند چه غلطی می تونه بکنه؟
دیگر هر Noob ای می دونه که راحت میشه با بد شانسی تعداد زیادی از 10 تا بازی رو باخت و رفت برونز ، تازه من با Silver IV که بعد از مدتی غیبت دوباره به دستش آورده بودم 5 تا از 10 تا رو بردم ، باز من رو می ندازه Bronze!
باور نمی کنید ، 6-7 تا بازی پشت سر هم توی Bronze توی تیمم یا Afk داشتیم ، یا Troller یا این که هم تیمی هه رفته به جای ADC چمپ Master Yi رو برداشته.
خوب من به این احمقا چی بگم؟
اعتراض هم می کنی پشم حسابت نمی کنند بهت جواب بدن.
یک نصیحت یا تجربه برادرانهسلام
من موندم این Riot کلا عقل داره یا نه!
یکی دو تا Season بازی می کنی می رسی به یک جا ، بعد ریست می کنه از صفر باید شروع کنی ، 10 تا بازی Ranked بری ، اگر Leaver و Troll و DC نداشته باشی دوباره بهت رنک جدید می ده!
آخه یکی نیست بگه اگه با 10 تا بازی مشخص میشه Rank طرف ، مگه مجبوری بازی های Ranked بسازی! 10 تا بازی وتمام!
اگر هم بازی ها Ranked نشون می ده طرف چه کاره است ، سپس چرا فرت و فرت ریست می کنی!
نمی گی وقتی یکی که دو سه سالی Ranked میره می اوفته با یک نفر که نمی دونه فرق ADC و Top چیه می تونه بازی رو Carry کنه؟ وقتی می اوفته دست یک سری تازه وارد که هنوز بالای Bronze V نرفتند و براشون مهم نیست LEave بدن یا Troll کنند چه غلطی می تونه بکنه؟
دیگر هر Noob ای می دونه که راحت میشه با بد شانسی تعداد زیادی از 10 تا بازی رو باخت و رفت برونز ، تازه من با Silver IV که بعد از مدتی غیبت دوباره به دستش آورده بودم 5 تا از 10 تا رو بردم ، باز من رو می ندازه Bronze!
باور نمی کنید ، 6-7 تا بازی پشت سر هم توی Bronze توی تیمم یا Afk داشتیم ، یا Troller یا این که هم تیمی هه رفته به جای ADC چمپ Master Yi رو برداشته.
خوب من به این احمقا چی بگم؟
اعتراض هم می کنی پشم حسابت نمی کنند بهت جواب بدن.
هرچی به این چیزا بیشتر اهمیت بدی بیشتر میبینی و جذب می کنیباید کلا بیخیال بشی
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)