واسه من که باز میشه
واسه من که باز میشه
آقا این مبین نت هرروز بدتر از دیروز شده.
اینترنتم دیشب قطع شد، گفتم احتمالا مثل دفعه قبل مشکل سراسریه،وقتی دیدم سراسری نیست اومدم مودم را بردم فضای باز قبلا تو خونه توی فرکانس 3449000 با rssi حدود 75 و cinr بالای 12 متصل می شد، ولی الان توی فضای باز تو فرکانس 3549000 با rssi بالای 91 و cinr حدود 5 متصل شده، که یعنی هر لحظه ممکنه قطع بشه. به این میگن پیشرفت.![]()
آپدیت Firmware دستگاه از سایت مبین نت پیشنهاد میکنید بگیرم یا نه؟چند جا دیدم گفتن دست نزنید؟توی سرعت و کیفیت اصلا تاثیر داره یا نه؟بعد از آپدیت از اول لازمه تنظیمش کنیم یا نه(کانفینگ)؟
مودم من جدیدا چراغ voip خود به خود روشن شده!! هر چی enable میکنم چند دقیقه بعد وصل میشه.چه جوری کنسلش کنم؟ یه دفعه تلفن وصل کردم بهش بوق آزاد میزد(کلا از این voip سر در نیوردم
)
مودم من SWC-9200 هست.
آپدیت هیچ تاثیری نداره. کلن الکیه. یا لااقل من که تفاوتی ندیدم.
شما خیلی وضع سیگنالت خرابه. cinr زیر 15 خوب نیست و بهتره بالای 20 باشه. اگر به ای دی اس ال دسترسی نداشته باشی، باید مودم بیرونی بگیری.
ادرس جدید صفحه مشترکین (نه قدیمی و نه جدید قبلیه این جدیدتره!!!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای خدا هنوز یک ماه و نیم از طرح نوروزی نگذشته فقط 8 گیگ واسم باقی مونده
تازه کلی دستم رو تنگ گرفتم که زیاد مصرف نکنم![]()
به به.خوشمان آمد
در واقع هر چی سرور خلوت تر وسایت درپیت تر سرعت بیشترسایت های معروفی مثل آپلود باز حتی با اکانت پرمیوم شبا سرعت افتضاحی دارند
خدا ازش نگذره اونی که تو ایران اینترنت قطره ای و ساعت شبانه اختراع کرد.بخاطر یک ویدیو 200 مگابایتی از خواب افتادم و البته هوس دانلود بیشتر کردم
مگر مرض دارین زیر ساختشو ندارین به تعداد زیاد میدین.به خدا راضی بودن 2 میلیون خانوار(میانگین وایمکس و adsl)بهتر از ناراضی بودن حدود 4 میلیون البته با بقیه حدود 33 میلیون نفره
مرکز توسعه ملی اینترنت (متما) ضریب نفوذ اینترنت ایران در سال 1391 را نزدیک به 60 درصد اعلام کرد و این درحالی است که تعداد کاربران اینترنت در سال 1390، حدود 32 میلیون و 700 هزار نفر و ضریب نفوذ اینترنت نیز 43 درصد بود.
به گزارش ایسنا، بیشترین اتصال به شبکه اینترنت در ایران از طریق تلفن همراه انجام میشود و تعداد کاربران شبکه GPRS در کشورمان بالغ بر 27 میلیون و 580 هزار نفر است که به این ترتیب 36 درصد کاربران اینترنت در ایران از طریق شبکه GPRS (اینترنت روی موبایل) به اینترنت وصل میشوند.
حدود هفت میلیون نفر در ایران از طریق شمارهگیری تلفنی (Dialup)، سه میلیون و 500 هزار نفر از طریق اینترنت پرسرعت (ADSL) و 867 هزار نفر با استفاده از شبکه وایمکس و حدود شش میلیون نفر نیز از طریق فیبر نوری به اینترنت وصل میشوند.
Last edited by sia10; 25-05-2013 at 11:12.
مسخره بازی اینجاست من یک سال و نیمه که داشتم همینجا توی خونه ازش استفاده میکردم یه دفعه از پنج شنبه شب اینطوری شده، دیگه به اون فرکانسی که قبلا وصل میشد وصل نمیشه برای همین میگم هرروز بدتر از دیروز به جای اینکه آنتن دهیش بهتر بشه بدتر شده تازه من طبقه دومم هستم. همین مودم را میزارم فضای باز اگه شد که شد نشد بر میگردم سراغ ایرانسل لامصب کنج دوتا دیوار گذاشتمش سه تا چراغاش روشنه !
من مودم bm632w دارم براي ايرانسل هست نميشه هيچ طوري از مبين نت بگيرم روي همين ست بشه؟؟؟ چون مودم خيلي گرون شده الان بتونم يا با كسي معاوضه كنم يا بفروشم بعد مبين نت بگيرم؟؟؟؟ مودم bm632w مبين نت رو آوردم تست كردم قشنگ جواب داد. حالا نميدونم چيكار كنم. قيمت مودم ها خيلي زور داره؟؟ اين مودم رو ميشه فروخت؟؟ مبين نت طرح 1 مگ كه مودم رايگان بيافته ارزان چي هست؟!
بين مودم هاي BM632W ، SWC9200 و DX350 كدام از نظر آنتن دهي بهتر هستن؟؟؟؟
مودم جيبي ها بهتر هستش و آنتن دهيش قوي تره واقعا؟؟؟
نميدونم طرح 1 ماهه 1مگ 4 گيگ كه 30 هزار تومان هست بگيرم با يه مودم آزاد كه 220 هزار تومان هست به صرفه تر هست يا طرح 1 ساله 1 مگ كه 350 هزار تومان هست. البته 12 ماه طرح 1 ماهه هم قيمتش همان ميشه ولي تعداد حجمش بيشتر از 1 ساله ميشه
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
Last edited by mrmostafa; 25-05-2013 at 08:59.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)