ای لعنت به این شاتل!
اینم دانلود من توی این مدت!!!
سرویس اکو 512!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی هم که با پشتیبانی زنگ میزنی میگن ترافیک مرکزتون بالاست!!
بهش میگم سرویس من 512 است . میگه شیر میشه.....
یعنی همه سرویسها تو شب شیر میشه!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ای لعنت به این شاتل!
اینم دانلود من توی این مدت!!!
سرویس اکو 512!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی هم که با پشتیبانی زنگ میزنی میگن ترافیک مرکزتون بالاست!!
بهش میگم سرویس من 512 است . میگه شیر میشه.....
یعنی همه سرویسها تو شب شیر میشه!!
سلام
دیشب اوضاع ظاهرا خیلی خوب بوده
سرویس eco-512 البته بازم میگم همه فایل ها از سرور دانلود ها بوده و نمیدونم اوضاع سرعت بقیه اپلود سنترها چطوریه
![]()
من که دیگه از بس با این پشتیبانی نفهم چت کردم خسته شدمیه hero بیاد حساب اینا رو بزاره کف دستشون
![]()
دیشب دانلود عالی بود .... البته رپیدشیر خراب بود .... یه اشتباه محاسباتی کردم الان فقط 11 مگ از ترافیکم مونده!!!!!!!
آقا دلمون تنگ شده برات
حالا اون بنده خدا یک چیزی گفت شما جدی نگیر
البته اینم در نظر داشته باشید اگر در یک کشور قانونمند زندگی می کردیم دیگه امکان دانلود غیر قانونی این حجم موزیک . فیلم و برنامه ممکن نبود .حتی اگر سرعت چند مگابیتی هم داشتیم .اونجا(کشور قانونمند منظورمه!) اگر متوجه بشن برای یک فایل 3 مگی موسیقی که غیر قانونی دانلود شده باشه هزاران دلار باید جریمه پرداخت کرد. حالا فرض کن ایران کپی رایت رو هم قبول کنه و سرعتها هم مگابیتی بشه خیلی از دوستان دانلودر احتمالا روی میارن به چت کردن. چون کار دیگه ای باهاش نمیتونن انجام بدن![]()
دوستان یک اکانت رپید شیر هست که تا امشب اعتبار داره گفتم بگذارم....
user: mahdicivic
pass:mahdicivic
************************************************** **********************در صورت اجرای قانون کپی رایت،این قانون فقط در محدوده ادارات دولتی اجرا خواهد شد.
Last edited by brilliant1; 24-01-2010 at 18:03.
۱۲۸ بیده کاملشو میخوندی جالب بود اخه![]()
عجب! این سایت احیانا زیر نظر شاتل فعالیت نداره؟ چون من عملا چیز دیگه ای تو دانلود میبینم
هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)