تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1538 از 3347 اولاول ... 538103814381488152815341535153615371538153915401541154215481588163820382538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,371 به 15,380 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوست عزیز مشکل پهنای باند و سرعت از جای دیگه هست که همه میدونن و به تعداد شهرها و جمعیت ربطی نداره. وقتی وزیر رو میبرن مجلس به خاطر سرعت اینترنت نباید توی این کشور هیچ امیدی داشت و بحث های بیهوده کرد.

2. 4 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اشتباه ایرانسل پوشش سراسری و هر شهرستانی با جمعیت کمه ! که جز کندی پوشش شهرهای بزرگ و کمبود پهنا باند و مشکلات مالی هیچ عایدی نداشته
    اینترنت پر سرعت تو این زمونه حق مسلم همه اس !! حالا فرقی نمیکنه جه تو دهات باشه چه تو کلان شهر !! چه بسا مردمی که از همین کلان شهر ها رفتن تو شهر های کوچیک زندگی میکنن و...
    مشکلات پهنای باند تو ایران مربوط به یکی دو سال اخیر نیس !! از اول بوده و خواهد بود !!
    نمیشه با این حرف ها اصل مطلب رو انکار کرد و گفت که ایرانسل و یا هر اپراتور دیگه ای شهر های دیگه رو زیر پوشش نبره !!

همون طور که قبلا گفتم کنترل منحصر به فرد ترافیک دیتای ایران دست شرکت زیر ساخته !! و تا وقتی این انحصار مسخره پابرجا باشه اینترنت ایران جز انترنتی بیش نخواهد بود !!
    وزارت ارتباطات کم سودی برا دولت نداره !!
    شما فکر کن !! دیتای مفت وارد کنی و بعد به قیمت خون بابات بفروشی به ملت !! کدوم دولتی میاد از همچین سود کلان خودش دست برداره ؟ خدایی خود شما بودی قید همچین سود کلانی رو میزدی؟

4. 8 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

اشتباه ایرانسل پوشش سراسری و هر شهرستانی با جمعیت کمه ! که جز کندی پوشش شهرهای بزرگ و کمبود پهنا باند و مشکلات مالی هیچ عایدی نداشته
    به نظر من این مزیت ایرانسل هست که داره همه شهرستان ها را زیر پوشش می بره و تکنولوژی رو توی کل شهر ها عمومی می کنه. اتفاقا توی اکثر شهرستان ها با همون 3g هم سرعت بسیار خوب و عالی هست و فقط مشکل کمبود پهنای باند در شهرهایی مثل مشهد روی 3g خودشو نشون میده که باز فعلا در شبکه 4g وضعیت خیلی بهتره

6. 3 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

به نظر من این مزیت ایرانسل هست که داره همه شهرستان ها را زیر پوشش می بره و تکنولوژی رو توی کل شهر ها عمومی می کنه. اتفاقا توی اکثر شهرستان ها با همون 3g هم سرعت بسیار خوب و عالی هست و فقط مشکل کمبود پهنای باند در شهرهایی مثل مشهد روی 3g خودشو نشون میده که باز فعلا در شبکه 4g وضعیت خیلی بهتره
    برادر من سرعت خوب کجا بود؟
    همین الان توی خرمشهر اینترنت نسل چهار تو رویایی ترین شرایط بیشتر از چهار مگ سرعت نداره نسل سه هم که...

این کجاش بسیار خوب و عالیه؟

8. 2 کاربر از alish78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من ماهی 30 گیگ مصرف میکنم. به نظرتون بهترین بسته مصرفی چیه که به صرفه باشه؟
    تنوع بسته ها خیلی کمه

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

4g
    تست داخلی

تست خارجی هم تا 4 مگ دانلود رفت توی آپلود ارور داد و قطع شد

11. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بعد از 1 هفته پیگیری که کردم با ایرانسل بلاخره مشکل منطقه ما درست شد روی 3G..اما 4G هنوز گفتن رسیدگی نکردن بهش و سرعت زیر 1 مگ هست.

منطقه 22 تهران شهرک گلستان

محتوای مخفی: تست دیشب با سیگنال -85 و سرور داخلی 

محتوای مخفی: تست یکی دو ساعت پیش ..تو اوج شلوغی کنار یکی از سایت ها  

پست های قبلی منو دیده باشید 3G زیر 256 کیلوبیت بود سرعتش و شبا به زور روی 2 مگ بود! اما الان همونطور که میبینید خیلی خوب شده و بیشتر از 10 مگ هم میره بعضی اوقات. توی این 1.5 هفته که داشتن پیگیری میکردن 3-4 دفعه با من تماس گرفتن و وضعیت رو جویا شدن که گفتم همچنان مشکل هست و بعد 1 هفته دیدم برگشت به حالت 3-4 ماه پیش تقریبا.

دوستانی که مشکلات اینچنینی دارن به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنن و مشکل رو دقیق اعلام کنن .. حتما بهش رسیدگی میشه.

در آخر متن، آدرس منزل یا محلی که مشکل دارید ( اگر کل شهرتون هست ذکر کنید که مشکل در کل شهر هست ) + شماره همراه + شماره تلفن ثابت یا همراه دیگه برای پیگیری های بعدی + آی دی اینستاگرام ( در صورت داشتن آی دی ) اضافه کنید.

موفق باشید.

13. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ایرانسل بیشتر جاها پوشش داره ولی مشکل مالی نداره بیشتر جاها تجهیزه به نسل 3

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

بعد از 1 هفته پیگیری که کردم با ایرانسل بلاخره مشکل منطقه ما درست شد روی 3G..اما 4G هنوز گفتن رسیدگی نکردن بهش و سرعت زیر 1 مگ هست.

منطقه 22 تهران شهرک گلستان

محتوای مخفی: تست دیشب با سیگنال -85 و سرور داخلی 

محتوای مخفی: تست یکی دو ساعت پیش ..تو اوج شلوغی کنار یکی از سایت ها  

پست های قبلی منو دیده باشید 3G زیر 256 کیلوبیت بود سرعتش و شبا به زور روی 2 مگ بود! اما الان همونطور که میبینید خیلی خوب شده و بیشتر از 10 مگ هم میره بعضی اوقات. توی این 1.5 هفته که داشتن پیگیری میکردن 3-4 دفعه با من تماس گرفتن و وضعیت رو جویا شدن که گفتم همچنان مشکل هست و بعد 1 هفته دیدم برگشت به حالت 3-4 ماه پیش تقریبا.

دوستانی که مشکلات اینچنینی دارن به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنن و مشکل رو دقیق اعلام کنن .. حتما بهش رسیدگی میشه.

در آخر متن، آدرس منزل یا محلی که مشکل دارید ( اگر کل شهرتون هست ذکر کنید که مشکل در کل شهر هست ) + شماره همراه + شماره تلفن ثابت یا همراه دیگه برای پیگیری های بعدی + آی دی اینستاگرام ( در صورت داشتن آی دی ) اضافه کنید.

موفق باشید.
    آره واقعا تغییر رو دیدم.یدفعه اینجوری میشه آدم میمونه توش.به نظر شما چی کار کردن سرعت خوب شد اینقدر
    بعدش من چند باره به همین آدرس ایمیل دادم و گفتن پیگیری میشه اما الان 2 هفته بیشتر شده هیچ تغییری نکرده.مشکل من ضعیف بودن آنتن نسل 4 بود
    مهندس جان با همون شماره رند شرکت با شما تماس گرفتند دیگه
    Last edited by mohebronaldo; 14-08-2015 at 21:53.

16. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آره واقعا تغییر رو دیدم.یدفعه اینجوری میشه آدم میمونه توش.به نظر شما چی کار کردن سرعت خوب شد اینقدر
    بعدش من چند باره به همین آدرس ایمیل دادم و گفتن پیگیری میشه اما الان 2 هفته بیشتر شده هیچ تغییری نکرده.مشکل من ضعیف بودن آنتن نسل 4 بود
    مهندس جان با همون شماره رند شرکت با شما تماس گرفتند دیگه
    روی نسل 4 داستان فرق داره پیگیریاش زمان میبره..ولی نسل 3 رو خیلی سریع تر درستش میکنن..شبکه ایرانسل و همراه اول حالا حالاها زمان میبره تا کامل تیون بشه..بخاطر همینه که خیلی جاها با بالا رفتن ظرفیت شبکه همه چی به هم میریزه که با اپتیمایز کردن شبکه تو دراز مدت وضعیت مطلوب میشه که خب بخشی ازین کار همین اعلام وضعیت توسط مشترکین هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •