دوست عزیز مشکل پهنای باند و سرعت از جای دیگه هست که همه میدونن و به تعداد شهرها و جمعیت ربطی نداره. وقتی وزیر رو میبرن مجلس به خاطر سرعت اینترنت نباید توی این کشور هیچ امیدی داشت و بحث های بیهوده کرد.![]()
دوست عزیز مشکل پهنای باند و سرعت از جای دیگه هست که همه میدونن و به تعداد شهرها و جمعیت ربطی نداره. وقتی وزیر رو میبرن مجلس به خاطر سرعت اینترنت نباید توی این کشور هیچ امیدی داشت و بحث های بیهوده کرد.![]()
اینترنت پر سرعت تو این زمونه حق مسلم همه اس !! حالا فرقی نمیکنه جه تو دهات باشه چه تو کلان شهر !! چه بسا مردمی که از همین کلان شهر ها رفتن تو شهر های کوچیک زندگی میکنن و...
مشکلات پهنای باند تو ایران مربوط به یکی دو سال اخیر نیس !! از اول بوده و خواهد بود !!
نمیشه با این حرف ها اصل مطلب رو انکار کرد و گفت که ایرانسل و یا هر اپراتور دیگه ای شهر های دیگه رو زیر پوشش نبره !!
همون طور که قبلا گفتم کنترل منحصر به فرد ترافیک دیتای ایران دست شرکت زیر ساخته !! و تا وقتی این انحصار مسخره پابرجا باشه اینترنت ایران جز انترنتی بیش نخواهد بود !!
وزارت ارتباطات کم سودی برا دولت نداره !!
شما فکر کن !! دیتای مفت وارد کنی و بعد به قیمت خون بابات بفروشی به ملت !! کدوم دولتی میاد از همچین سود کلان خودش دست برداره ؟خدایی خود شما بودی قید همچین سود کلانی رو میزدی؟
![]()
به نظر من این مزیت ایرانسل هست که داره همه شهرستان ها را زیر پوشش می بره و تکنولوژی رو توی کل شهر ها عمومی می کنه. اتفاقا توی اکثر شهرستان ها با همون 3g هم سرعت بسیار خوب و عالی هست و فقط مشکل کمبود پهنای باند در شهرهایی مثل مشهد روی 3g خودشو نشون میده که باز فعلا در شبکه 4g وضعیت خیلی بهتره
برادر من سرعت خوب کجا بود؟
همین الان توی خرمشهر اینترنت نسل چهار تو رویایی ترین شرایط بیشتر از چهار مگ سرعت نداره نسل سه هم که...
این کجاش بسیار خوب و عالیه؟
من ماهی 30 گیگ مصرف میکنم. به نظرتون بهترین بسته مصرفی چیه که به صرفه باشه؟
تنوع بسته ها خیلی کمه
4g
تست داخلی
تست خارجی هم تا 4 مگ دانلود رفت توی آپلود ارور داد و قطع شد
بعد از 1 هفته پیگیری که کردم با ایرانسل بلاخره مشکل منطقه ما درست شد روی 3G..اما 4G هنوز گفتن رسیدگی نکردن بهش و سرعت زیر 1 مگ هست.
منطقه 22 تهران شهرک گلستان
محتوای مخفی: تست دیشب با سیگنال -85 و سرور داخلی
محتوای مخفی: تست یکی دو ساعت پیش ..تو اوج شلوغی کنار یکی از سایت ها
پست های قبلی منو دیده باشید 3G زیر 256 کیلوبیت بود سرعتش و شبا به زور روی 2 مگ بود! اما الان همونطور که میبینید خیلی خوب شده و بیشتر از 10 مگ هم میره بعضی اوقات. توی این 1.5 هفته که داشتن پیگیری میکردن 3-4 دفعه با من تماس گرفتن و وضعیت رو جویا شدن که گفتم همچنان مشکل هست و بعد 1 هفته دیدم برگشت به حالت 3-4 ماه پیش تقریبا.
دوستانی که مشکلات اینچنینی دارن به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنن و مشکل رو دقیق اعلام کنن .. حتما بهش رسیدگی میشه.
در آخر متن، آدرس منزل یا محلی که مشکل دارید ( اگر کل شهرتون هست ذکر کنید که مشکل در کل شهر هست ) + شماره همراه + شماره تلفن ثابت یا همراه دیگه برای پیگیری های بعدی + آی دی اینستاگرام ( در صورت داشتن آی دی ) اضافه کنید.
موفق باشید.
ایرانسل بیشتر جاها پوشش داره ولی مشکل مالی نداره بیشتر جاها تجهیزه به نسل 3
آره واقعا تغییر رو دیدم.یدفعه اینجوری میشه آدم میمونه توش.به نظر شما چی کار کردن سرعت خوب شد اینقدر
بعدش من چند باره به همین آدرس ایمیل دادم و گفتن پیگیری میشه اما الان 2 هفته بیشتر شده هیچ تغییری نکرده.مشکل من ضعیف بودن آنتن نسل 4 بود
مهندس جان با همون شماره رند شرکت با شما تماس گرفتند دیگه
Last edited by mohebronaldo; 14-08-2015 at 21:53.
روی نسل 4 داستان فرق داره پیگیریاش زمان میبره..ولی نسل 3 رو خیلی سریع تر درستش میکنن..شبکه ایرانسل و همراه اول حالا حالاها زمان میبره تا کامل تیون بشه..بخاطر همینه که خیلی جاها با بالا رفتن ظرفیت شبکه همه چی به هم میریزه که با اپتیمایز کردن شبکه تو دراز مدت وضعیت مطلوب میشه که خب بخشی ازین کار همین اعلام وضعیت توسط مشترکین هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)