تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1537 از 2605 اولاول ... 537103714371487152715331534153515361537153815391540154115471587163720372537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,361 به 15,370 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این دارن مردم رو بازی می دن چه طور مایی که پشت قبضمون یک خط قرمز نوشته می دونیم بد کارشناسان محترم مخابرات نمی دونن اون آقایی که دوستان توجیهش کردن احتمالا سرویسش سرویس همکاران مخابرات هست شاید برای اونها اعمال نمی شه و حالت دوم اینکه یا خیلی خواب تشریف داشته یا خودش زده به خواب
    اتفاقا مطمئن باشید خوب هم می دونن به قول یکی از دوستان ما جماعت جالبی هستیم وقتی سختی برامون ایجاد می شه چند روز ناسزا می گیم بد یک مدت غر می زنیم چند روز بدش عادت می کنیم این قضیه هم همینه 3 ماه دیگه عادی شده خیالتون راحت بازم می گم طرح شگفت انگیز کشک هم نیست البته کشک زوری شبیه قیمت دلار شده از 1000 تومان رسید به 3400 همه قیمت هار ترکوند بعد 200 تومان ازش انداختن ملت گفتن چقدر اوضاع داره خوب می شه
    اتفاقا الان اکثر خط ها رو به صورت pcm می دن تا کلا کارتون بهشون گیر باشه وقتی بخواهید یک خط دیگر بگیرید بدهی ها براتون مشکل ساز می شه

2. این کاربر از SAHANDE3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بنظر شما اینترنت 10 مگ با حجم 30 گیگ با اینترنت 5 مگ و حجم 31 گیگ در یه رده و رنج هستند که قیمتشون باید یکی باشه؟!!
    توبرخی از مراکز مخابراتی می گن خطت کشش 10 مگ رو نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

این طرح شگفا انگیز طرح خوبی هست ولی کلی ابهام داره
    افزایش سرعت پهنای باند به 2 یا 4 برابر سرعت فعلی
    2 مگ باید بشه 4 م گ و 8 مگ چرا زده 5 مگ و 10 مگ؟!!!
    حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه تشویقی در بازه قراردادکه برای محصولات اعمال شده است.
    این بازه قرارداد چقدر هست؟ و این مقدار این حجم چقرده؟ هیچ توضیحی داده نشده
    ارائه دانلود شبانه رایگان برای محصولات ستاره دار
    ساعت دانلود شبانه از کی هست تا کی؟ و سرعت دانلود توی این بازه زمانی چقدره؟ آیا سرعت برای اینترنت 10 مگ تو ساعت رایگان هم همون 10 مگه؟
    (یک سوال دوستانی که در کمیپنهای قبلی که دانلود شبانه رایگان داشت عضو هستن آیا سرعت در بازه زمانی رایگان افت میکنه یا اینکه همون سرعتی هست که شما خرید کردید؟)

بنظر شما اینترنت 10 مگ با حجم 30 گیگ با اینترنت 5 مگ و حجم 31 گیگ در یه رده و رنج هستند که قیمتشون باید یکی باشه؟!!

توی دو سه تا پست بالا که در مورد 2020 گفتم...مراکز هم بی درپیکر تر هستند اونها هم خبر ندارن
    بنده خودم کمپین ندارم / ولی در محله ما دوستانی که در این چند ماه اخیر سرویس گرفتن اکثریتشون از کمپین ها سرویس دارند . سرعت دانلود شبانه هیچ افتی برای این عزیزان تا الان که نداشته بازه دانلود 5 ساعت ( 1 تا 6 بامداد برای کمپین بهاره و شگفت انگیز ). در خصوص مراکز هم همشون این شرایطی را که شما فرمودید ندارند /// حالا دیگر در منطقه شما چه خبر است بماند .
    در خصوص قیمت هم من کارشناس برنامه ریزی فروش شرکت مخابرات نیستم . یک کاربر ساده هستم که اطلاعات را از مرکز مخابراتیمون جویا شدم همین و بس .
    ....................................
    بازم دوستان من دوباره متذکر میشیم . هر کسی به یه نحوی دوست داره از وسیله یا کالایی یک استفاده خاص را بکنه و خوب این حق اون طرفه ولی شما ببینید برخی از کاربرا چه بلایی سره این نامحدود آوردند که اینجوری شده وضع .

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بازم دوستان من دوباره متذکر میشیم . هر کسی به یه نحوی دوست داره از وسیله یا کالایی یک استفاده خاص را بکنه و خوب این حق اون طرفه ولی شما ببینید برخی از کاربرا چه بلایی سره این نامحدود آوردند که اینجوری شده وضع .
    اينكه هر كسي دارد از هر وسيله به نحو كامل ازش استفاده كند امري است طبيعي
    ولي اينكه مي گيد يكسري از كاربرا دارند از اين قضيه نامحدود سو استفاده كردند يا هر چيزي اين حرفتان اشتباه است چون اون زمان اين سرويس به اين مبلغ بوده و خواسته كه به طور كامل ازش بهره ببرد و گر نه چه نيازي به يك يا دو مگ نامحدود بود مي رفت ١٢٨ يا ٢٥٦ نامحدود مي گرفت
    پس ديگر كاربران را متهم نكنيد

6. 5 کاربر از karbar200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برخی از کاربرا چه بلایی سره این نامحدود آوردند که اینجوری شده وضع .
    از اول اردیبهشت که اکثر نامحدودی ها دیگه دانلود نمیکنند چرا اینقدر سرعت و پینگ و ... گند هست !! من اتفاقا قبل اردیبهشت سرعت وبگردیم بد نبود الان که دیگه کسی 24 ساعته دانلود نمیکنه افتضاح شده .
    البته ما قبلا هم این بحث رو داشتیم ولی اون یارو رو هر چی میگفتیم انگار داری تو گوش خر یاسین میخونی.

8. 6 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من دوست دارم 24/7 بزارم برای دانلود , مشکلی هست؟
    داریم 3000 برابر زاپن و امریکا و هزار جای دیگه پول میدیم برای یک سرویس اشغال و حالا افرادی مثل شما از کلمه سوء استفاده , استفاده میکنن!!!!!!!!!!!
    ما داریم سوء استفاده میکنیم یا مخابرات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    زیر ساخت کلی اینترنت کشور افتضاح هست و اینکه کی چقدر استفاده بکنه یا نه در اصل قضیه هیچ فرقی نمیکنه
    یعنی این اینترنت داغون اینقدر زیر ساخت اشغالی داره که با چهارتا دانلود هزارتا ایراد پیدا کنه!!!!!!!!!!!!!
    مخابرات غلط کرده که صدبرابر ظرفیت پهنای باندش یوزر جذب کرده!
    شما یا ساده لوح هستی یا ما رو احمق فرض کردی
    در این وضعیت فعلی اشخاصی مثل شما با این جملات نه تنها کمکی نمیکنن , بلکه اعصاب بقیه رو هم بهم میریزن
    تا زمانی که در کشور یک هیچ سرگرمی کم هزینه و درست و حسابی وجود نداره , لطفا این نظرات رو ول ندید

10. 9 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بنظر دوستانی که قصد دانلود دارن بهتره توی سایتهای مربوطه شکایت کنن و به 2020 هم زنگ بزنن تا مدرک و سند داشته باشن که مخابرات اطلاع رسانی درست نکرده
    امروز من دوباره توی سایت 195 شکایت کردم...شکایت اولی هنوز در مرحله رسیدگی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

همین همه چیزمون درست شده حالا مونده نتمون را با ژاپن و امریکا مقایسه کنیم . دوست عزیز اون پست ها نظر بنده بود حال درست یا غلط نه نیازی به چکش هست نه اره نه تیشه .. .
    / No More Tension.The End\

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز جواب شکایتم تو 195 اومد:
    متن جوابشونو یکی ترجمه کنه !!!! :

" احتراماً باطلاع ميرساند طي پيگيري بعمل آمده، تغيير در نحوه ارائه سرويس ADSL نامحدود تعرفه اي است كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده ومي توانيد داوطلبانه و در صورت لزوم به مركز مربوطه مراجعه فرماييد."

میگه نامحدود امتیازی است که بصورت پیشنهادی ارائه شده.

آخه احمق جان اگه نامحدود امتیازه پس فرق بین ما و سرویسهای محدود چیه ؟ برم مرکز مراجعه کنم چی بشه؟ تو مرکز هم یکی نشسته از این بی اطلاع تر!
    همچین جواب میدن که اصن نمیفهمی الان بالاخره این امتیااااااز رو میخوان وردارن یا چی ؟

از کجا باید درخواست تجدیدنظر بدم؟
    Last edited by paiom; 30-04-2015 at 13:20.

14. 4 کاربر از paiom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تغيير ، در نحوه ارائه سرويس ADSL نامحدود تعرفه اي است ، كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده
    تغيير در نحوه ارائه سرويس ADSL نامحدود ، تعرفه اي است كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده
    یعنی اول تا اخر اون پاسخ دهنده 195 که اگر بفرستیش دبستان ، تصمیم کبری رو رو تجدید میاره.

16. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •