اگر قانون هست طرح نامحدود نباید به تهرانی ها بدن.
اگر قانون هست طرح نامحدود نباید به تهرانی ها بدن.
بچه ها من به یه مشکلی خوردم
امروز شارژ حجمیم تموم شد بعد 2 گیگ شارژ کردم نگاه کردم دیدم 2 هفته دیگه اعتبارش تمومه! حالا ما میخوام از این خونه الانمون 1-2 ماه دیگه بریم چیکار کنم برای شارژ مجدد؟ 3 ماهه باید بشه؟آخه چرا 1 ماه نمیشه ؟تازه نگاه کردم همه بدون شبانه هستن که
![]()
سلام میتونین خط خونه رو منتقل کنید به مکان جدید.
پیگیر این راه حل باشید.
نه این نمیشه خونه الانمون اجاره ایه
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
خدا شاهده برای من هم همین اتفاق افتاد زنگ زدم میگم ساعت شبانه طرح کمپین تابستانه چییه میگه ۱ تا ۷ بعد من گفتم چرا در این تاریخ من که تا ۷ دانلود کردم چرا دو گیگ حجم ازم کم کرده می گه خوب درسته دیگه شما ۲۰ گیگ از ۸ام دانلود کردی دیگه
منم قانع شدم و قطع کردم![]()
شما کاری که میگم بکن تا برای همیشه راحت بشی
دور ADSL رو خط قرمز بگیر برای همیشه. مودم رو هم بفروش و با پولش چند تا بسته ی مناسب ایرانسل بگیر و دغدغه ی حجم دزدی و نویز خط و ... نداشته باش
من شخصا که یکسال پارس آفلاین و 8 سال صبانت دزد رو داشتم و از چاله ی اونها خودم رو به چاه مخابرات انداختم هر وقت حجمم تموم شد همین کار رو میکنم
10 ت شارژ میکنی بسته ی دانلود نامحدود شبانه یک هفته ای رو میگیری و به ریش مخابرات و سایر ispها می خندی
باور کن با دیدن تعرفه های زیر صددرصد به حرفم میرسی که ریختن پول توی شکم مخابرات و سایر این دزدان اشتباه محضه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by HardwareMaster; 05-03-2015 at 23:30. دليل: لینک
سلام به همگی
منم تا چند روز دیگه که طرحم تموم میشه ( پاییزه طلایی 3 ماهه 2 گیگ+شبانه) که مجبورم ازین طرحای مزخرف بهار تا بهار بگیرم فقط یه چیزی چرا تو خود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه ش نیست بچه هایی که خریدن رفتن مخابرات؟؟ آنلاین نمیشه ؟؟ راستی یه سایت دیگه هم داشت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مال ایرانا اون هنوز کار میکنه این طرحم جزو طرحاش هست میشه ازون سایت گرفت؟؟
و اینکه مودم رایگانشون مدلش چیه؟ میارزه یا هدیه شو گیگی بگیرم؟؟
ممنون میشم جواب بدین![]()
شبی چقدر دانلود میده این طرح نامحدود
برای 7 روز 10.000 تومان .
در ماه بیش از 40.000 تومان ؟؟
در سال چیزی بین 500.000 تا 600.000 تومان؟؟ میصرفه عزیز؟؟
سرعتش رو هم لطف میکنبد؟؟
هر شب چند گیگ میگیرید شما؟؟
ممنون
سلام به قدرت 3g یا 4g انتن محل منطقه شما بستگی داره ولی در شرایت ضعیف سرعت دانلود زیر 130kb من ندیدم و بهترین حالت برای من تا 640kb هم رفته! الانم کلا اینترنت مخابرات رو گذاشتم کنار همش دارم از 3g ایرانسل اینترنت استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم از مخابرات خیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)