دوستان من همیشه یک عقیده ای داشتم اونم اینکه اگر خدا به شما چیزی داد اگر اون رو به کسی دیگه بدید خدا بیشتر میده. یعنی قسمتی از اون رو
من یک زمانی زندگیم به پوچی رسیده بود و تو مایه های خودکشی فلان فلان
یک روز یک دختری یک کتابی به من معرفی کرد که زندگیم رو 180 درجه تغیر داد و باورتون نمیشه من از هر نظر حتی قیافه و تیپ هم تغییر کردم طوری که حتی بعضی رفیقام بعد از 4 5 سال من رو میدیدن درست نمیشناختن و با شک میپرسیدن من فلانی هستم یا نه
حالا امروز می خوام این کتاب و چند کتاب دیگه رو به شما هم معرفی کنم که اگر روزی 10 دقیقه فقط وقت بزارید و اینها رو بخونید زندگی شما هم عوض میشه
فقط یک نکته. حتما حتما حتما این کتاب ها رو خریداری کنید و از کسی نگیرید. چون مفتیش روی شما اثر نمی کنه. خدا وکیلیش هم یک قرون برای من سود نداره فکر نکنید دارم بازاریابی چیزی می کنم
1. خرید مستند راز 1 دوبله فارسی ( حتما حتما 10 15 دفعه تماشا کنید که هم روتون اثر کنه و هم اینکه هر بار که تماشا می کنید چیزی جدیدی میفهمید )
2.خرید کتاب 4 اثر از فلورانس اسکاول شین مهم ترجمه: گیتی خوشدل ( ما کتاب تو دنیا تو تاریخ تا الان رو دست این کتاب نداشتیم و نداریم. تو همین ایران تا سال 86 همین ترجمه 60 بار چاپ شده )
3. کتاب قدرت فکر 1 2 3 از جوزف مورفی
4. کتاب قدرت تخیل مثبت ( نه فکر مثبت ) از جوزف مورفی
5.کتاب شفای جسم و جان لوییس هی
6.کتاب آیین زندگی ( چگونه نگرانی را از خود دور کنیم )
7.کتاب قدرت توانگری کاترین پاندر
من خودم همیشه از کتاب بدم میومد . ولی 1 2 سالی میشه زدم تو کار کتاب و واقعا بعضی کتاب ها آشغالن ولی این چندتایی که گفنم خیلی خیلی عالی هستند و قول میدم خوشتون میاد. حتما بخرید و بخونید. دانلود نکنید یا از کسی نگیرید. چون روتون اثر نمی کنه. من امتحان کردم. مخصوصا اگر تو فایمل فرد مریض یا انرژی منفی یا مثلا افسرده بی هدف مثل این ها دارید. این کتاب ها مثل دست خدا عمل می کنه براشون.
ما رو هم دعا کنید. به همه معرفی کنید لطفا ولی براشون نخرید . اثر نمی کنه. ببین چند بار گفتم.![]()