ایمیل من که باز میشه
چون قبلا صفحه را تو BookMark داشتم
یاهو مسنجر هم که باز نمیشه
به جاش با NimBuzz کانکت میشم
سرعت هم که حداکثر خودش یعنی 120 هست![]()
ایمیل من که باز میشه
چون قبلا صفحه را تو BookMark داشتم
یاهو مسنجر هم که باز نمیشه
به جاش با NimBuzz کانکت میشم
سرعت هم که حداکثر خودش یعنی 120 هست![]()
دوستان ایا کسی می دونه تا کی پارس میخاد به این وضعیت ادامه بده. سرعت افتضاحه شبانه رو میگم من با 512 سرعت شبانه رو 20 تا 25 اخه خدایییش خنده داره ولی روز که دمیشه سرعتم 150 دوستان کسی خبری چیزی نداره تا کی اینجوریه... اقا یه جا معرفی کنید بریم از اون شرکت بگیریم این جا که ... ده![]()
من تماس گرفتم حتی با اینکه گفتم با این وضعیت این شرکتو ترک میکنم با اینحال میگفت سرعت شبانه حالا حالاها درست نخواهد شد
یه پیشنهاد به اونایی که سرعت شبانشون بالاست
به هیچ عنوان تغیر سرویس ندین من 1 مگ داشتم شبی 4....5 گیگ دانلود میکردم که با گوش کردن به حرف بچه های همین تایپیک رفتم 256 گرفتم سرعتم نابود شد حتی دوباره 1 مگ که گرفتم سرعتم خوب نشد
سرویس ها مجددا فعال شدن . سرویس های گوگل قابل دسترسی هست .
مشکل تنها برای پارس نیست
سراسری هست
دوبار تا حالا اینطوری شد وصل شد
بازم وصل میشه
اصبر کنید...![]()
بچه ها
این اینترنت یکی از هتل های دوبی هست
که رفیقم خونشون نزدیک هتل هست
و دائم از این اینترنت مجانی استفاده می کنه
بسوزه پدر پینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by khashayar7206; 20-02-2012 at 09:37.
بابا اینو ولشکون ببین گریدش چنده ما با پارس و صبا و... رو B و گاهی رو -A هستیم اونوقت این ببا سرع 7 رو گرید +C هستش دیگه خود حدیث مفصل بخوان از گردی B و A .
ممنون از اطلاع رسانی بموقع . منم یک مگ دارم ولی به زور شبا دو گیگ دانلود می کنم اونم باترفند . با توجه به تجربه شما بنظرت اگه 256 بگیرم همون دوگیگم نمی تونم دانلود کنم . اخه زور داره این همه پول می دیم به اینا پست فطرت ها روزا که جرات دانلود نداریم. شبم یکی دوگیگ همش.
این سرعتا دیگه خز شده عزیز. الان سرعت یک گیگ برثانیه مد شده یه نفر روسی بود یک گیگ داشت گفت ماهی 69 دلار قیمتشه که باتوجه به شغلم برام مجانی در میاد.( می خواستم بهش می گفتم خوب با پول ما حال می کنید )
سلام
یه سوال از دوستان پارس آتلاینی
میخوام بدونم سرعت سرویس POL-1024-U که نامحدود هست خوبه یا نه
و اینکه نامحدود واقعیه یا نه مثل شاتل نامحدودش محدودیت داره.
ممنون میشم اگر کسی این سرویس رو داره منو راهنمایی کنه.
چون تا آخر این ماه میخوام سرویس اینترنتم رو عوض کنم.
در ضمن دانلود تورنت رو محدود کردن یا نه?
با تشکر
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)