آرش انقدر جوابات چرت هست كه حال جواب دادن ندارمبرم به همون پروژم برسم
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
آرش انقدر جوابات چرت هست كه حال جواب دادن ندارمبرم به همون پروژم برسم
![]()
هر کی که کم میاره پروژ وسط میاره loolآرش انقدر جوابات چرت هست كه حال جواب دادن ندارم برم به همون پروژم برسم
نه بابا جدي دارم روي يك پروژه ي دهن سرويس كن كار ميكنم
تا حالا 12 تا تلق شيرازه رو به .... دادم
بايد يه طرحي رو توي تلق پياده كنم كه پاره شدم هنوز كامل نشد !![]()
یا علی !!
چه میکنه این ممد ! کی تایپ میکنی ؟ یه دقیقه رفتیم تاپیک بقلی اینجا پر شد
دوندی ؟ من ته ره لاو دارمی ممد جوناينا چيه ؟ آقا محمد و آقا آرشalso آرش same از ممد
![]()
این کویست سر کاری هست شب ساعت 12 به وقت سرور و ساعت 2:30 به وقت ما باز شد و همه منتظر بودند تاپیکش نگاه کنی همون اوا گفتم که این شوخی یکم april هستیکی از رسم های قدیمی خارجی هاست
ولی جالب است رفتنش چون یک مدال می ده آخرش
![]()
یکی به این سروره بگه که بسه . دیگه خسته شدم از بس این عصا را دیدم !! چند تا می خواهد بده آخه !!!
![]()
تازه دارم کوئست اون نامه رو تموم میکنم تا بتونم سه روز پرمیوم داشته باشم![]()
من 2 تا را بدون پرمیوم پیدا کردم این دو تای آخری با پرمیوم بود
فرقی نمی کنه پرمیوم یا بدون پرمیوم
مثلا یک آیتم به مبلغ 2000 $ را در نظر بگیریم که با پرمیوم در Bounty hunter در می آید که لاکش 79 % هست اگه پرمیوم غیر فعال باشه دیگه نمی توان آیتم 2000 $ در این کار پیدا کرد و مثلا می توان آیتم با این ارزش را در grave robber که لاکش زیاد است پیدا کرد
یعنی پرمیوم شانس در آورد آیتم را زیاد نمی کنه که ارزش ( از لحاظ قیمت ) را برای لاک اون کار بالا می بره یعنی می شه در حالت با پرمیوم در اون کار آیتم های گرون تری پیدا کرد
حالا نمی دونم تونستم مفهومم را بگم یا نه !!
اینطوری نیستش ! من آیتم بالای 3500$ هم پیدا کردم . توی ورد 5 از همون Chasing bandits , Ambush stagecoach
یه سری آیتم ها هستش درصد پیدا کردنشون با پرمیوم خیلی بیشتر میشه . مثلا اگه همون عصا در حالت معمولی 2 درصد باشه پیدا کردنش با پرمیوم میشه 10 درصد .
خوب منم در تاپیک وست هستش آیتم 4400 $ هم برای ambush stagecoach پیدا کردم
در این مورد اشتباه می کنی و می تونم بهت ثابت هم کنم ( البته بدون دعوا) پرمیوم فقط ارزش آیتمی که در می یاد را می بره بالا یعنی می تونی آیتم گرونتری نسبت به حالت بدون پرمیوم در همون کار پیدا کنی
مثلا در کار ambush stagecoach با پرمیوم می تونی آیتم تا 5100 $ را پیدا کنی ولی در حالت غیر فعال حداکثر می تونی تا 4500 در همون کار پیدا کنی
البته گاهی اوقات شده است که آیتم ارزونی مثلا برا همین ambush stagecoach در بیاد ولی اصل پرمیوم و بدون پرمیوم در اونه که گفتم .
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
این توضیحات help خود وست در مورد پرمیوم هست که مورد دوم همین گفته هام را ثابت می کنهExamples:
* You would normally get 100 dollars for a job. With the premium account you make 150 dollars.
* On your job you would usually find an item that is worth 200 dollars. With the premium account, you find an item worth 300 dollars.
* You work on a job and receive 60 dollars but no item. With a premium account you receive 90 dollars, but still no item.
* The chance to receive a newspaper while selling them is 60%. With the premium bonus the chance is 90%..
البته این پستم برای بحث و جدل و ... نبود
=====================
الان اگه پرمیوم فعال باشه باید برای کار با لاک 95 % آیتمی در بیاد که ارزشش بیشتر باشه که اگه نگاه کنی عصا 2800 $ که این مقدار برای کار با لاک های پایین تر با پرمیوم تعریف شده مثلا کارای با لاک پایین تر از 90 %
ولی بازم بگم خود developer بار ها گفته که همه چی امکان داره از اونجایی که random هستش![]()
Last edited by vitamin2002; 01-04-2010 at 14:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)