تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1537 از 2365 اولاول ... 53710371437148715271533153415351536153715381539154015411547158716372037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,361 به 15,370 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام پخش و باند مناسب تا 500 چی میتونم روی پراید ببندم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان.بین ساب های زیر کدومو پیشنهاد میکنید.قدرتو پرتاب صدا برام بیشتر مدنظره.
    kenwood sw 3010
    jbl cs 1214
    hertz ds250

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

اقای حمید بیا پاسخگو باش
    دوستانی که مایلن تعویض کنن یه پخ بفرستن

Sent from my iPhone 5 using tapatalk
    سلام دوست عزیز
    دوستتون باند رو با چه امپ و پخشی درایو کردن ؟

شاید اشتباه از نصب و امپلی نا مناسب بوده ! بنده صدای این باند شنیدم و واقعا کیفیت و بیس خوبی داره !
    درست نیست شما با این لحن پست بدید !
    حمید آقا هم فروشنده نیستن .....
    لطف میکنن میان اینجا و ما رو از اطلاعاتشون بهره مند میکنن
    اینجا هم کسی نگفته حتما باید فلان جنس رو بخرید و اجباری در خرید نیست ! فقط مشاوره ! انتخاب اصلی با شماست .

سپــاس /.
    Last edited by hoseinsps; 30-06-2014 at 00:29.

4. 6 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام دوستان.بین ساب های زیر کدومو پیشنهاد میکنید.قدرتو پرتاب صدا برام بیشتر مدنظره.
    kenwood sw 3010
    jbl cs 1214
    hertz ds250
    kenwood 3010 و 3013 گزینه های مناسبی هستن
    قدرت و پرتاب صدا فقط به ساب ووفر بستگی نداره ! باکس هم خــیـــــلـــــــــــــــ ـی مهمه !

سلام

دوستان ساب jbl رو پیشنهاد میکنن یا sound stream یا hertz

ممنون
    سلام
    مدل دقیقشون چیه ؟
    یکی از دوستان من میخواد یه آمپ 4 کانال ببنده 350 هزار هم بیشتر نمیتونه هزینه کنه چون یه ساب باگس هم میخواد بعدن بخره

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن چی بخره

الان یه پخش پایونیر داره

2تا بلندگو پایونیر مدل 6974

دوستان عزیز هم در مورد پک سیم و هم آمپ 4 کانال راهنمایی بفرماین

350 هزار بیشتر نشه

ماشین هم 206 sd هست

ممنون
    امپلی jvc 9004 حدود 375
    پایونر 8604 هم 400 ت

بهشون بگید به هیچ عنوان سمت مکسیدر / بوشمن / مارشال/ ام بی اکوستیک / مافکو / تورنادو و..... نرن !

8604 عالیه ! 50 ت بیشتره ولی ارزششو داره !

6. این کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    دوستتون باند رو با چه امپ و پخشی درایو کردن ؟

شاید اشتباه از نصب و امپلی نا مناسب بوده ! بنده صدای این باند شنیدم و واقعا کیفیت و بیس خوبی داره !
    درست نیست شما با این لحن پست بدید !
    حمید آقا هم فروشنده نیستن .....
    لطف میکنن میان اینجا و ما رو از اطلاعاتشون بهره مند میکنن
    اینجا هم کسی نگفته حتما باید فلان جنس رو بخرید و اجباری در خرید نیست ! فقط مشاوره ! انتخاب اصلی با شماست .

سپــاس /.
    سلام آقا حسین,وقتت بخیر
    والا من تعدادی زیادی از صفحات این فروم رو خوندم,ولی ندیدم آقا حمید به اجبار به کسی جنس بده.
    ایشون معلوم نیست چه بلایی سرشون اورده که میگه از باند پراید هم کیفیتش پایین تره...
    اگه تعدادی زیاد همچین حرفی میزدن باید به کیفیت این باند شک کرد...
    Last edited by Kingdom of heaven; 30-06-2014 at 01:01.

8. 5 کاربر از Kingdom of heaven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام آقا حسین,وقتت بخیر
    والا من تعدادی زیادی از صفحات این فروم رو خوندم,ولی ندیدم آقا حمید به اجبار به کسی جنس بده.
    ایشون معلوم نیست چه بلایی سرشون اورده که میگه از باند پراید هم کیفیتش پایین تره...
    اگه تعدادی زیاد همچین حرفی میزدن باید به کیفیت این باند شک کرد,ولی فعلا باید به چیزه دیگه شک کرد....
    وقت شما هم بخیر
    اصلا اجباری نیست !
    انتهای پست رو ادیت کنید بیزحمت
    جمع دوستانه و حاشیه اینجا جایی نداره .

10. 4 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان و سروران خودم.فرارسیدن بهار قرآن رو خدمت تک تک عزیزان تبریک عرض میکنم.
    ابتدا از همگی دعوت میکنم به هیچ عنوان اینگونه مطالبی که در تاپیک درج میشه رو دنبال نکرده و از پاسخ دادن و استفاده از کلمات نامناسب جدا پرهیز بفرمایند.
    در مورد مطالبی که احمد آقا (مهربونی) هر چند وقت یکبار میان و نگارش میفرمایند باید عرض کنم متاسفانه استفاده غیر صحیح چه نصب و چه آمپلیفایر نامناسب باعث میشه که بعضا دوستان به این نتیجه برسند که مثلا فلان اسپیکر صداش کمه. یا کیفیت نداره و....
    در مورداسپیکر CO 609 که خیلی ار عزیزان دارن و کاملا هم راضی هستند باید عرض کنم با توجه به کیفیت صدائی که این اسپیکر در مقابل اکثر اسپیکرهای 9*6 موجود در بازار واقعا سرتر هست.اما باید این رو هم بگم که تو سری قبل از کیفیت ساخت پائینتری برخوردار بود و من خودم شخصا با مدیران شرکت این موضوع رو در میان گذاشتم (قبلا هم عرض کرده بودم خدمت عزیزان) و آنها نیز موضوع رو به تولید کننده گزارش داده و نارضایتی خود را اعلام نموده و متقابلا سازنده نیز قول داده تا سطح کیفیت این رده از محصول رو افزایش بده.
    نکته بعد در استفاده از این اسپیکر در حالت بریج و ورودی توان بالای 200 وات RMS برای دوستان شهرستانی هست که تو فیدبکهائی که به من منتقل کردند متوجه شدم که اغلب در اثر استفاده نادرست و فشار بیش از حد (و برخی هم نقص در محصول) به اسپیکرهاشون صدمه زده اند.لذا تصمیم گرفتم که دیگه پیشنهاد استفاده از توانهای بالای 150 وات RMS به این اسپیکر رو ندهم.
    حال روی سخنم به دوست خوبم احمد آقا هست.من واقعا متاسفم از اینکه نتوانستم آنطور که باید و شایدنظر شما و دوستتون رو جلب کنم ولی احمد جان آیا بنده جز مشاوره به دوست خوبتون کار دیگه ای کردم؟!!تازه جالبه بعد اینکه شما مدتی قبل که باز همین مطالبی که نوشته بودید رو نوشتید ،دوستتون آقا محمودی با من یکی دو بار دیگه تماس گرفت کلی اس ام اس دادند و دنبال ساب 15 بودند، که من گلیدن RS 15 Free Air رو پیشنهاد دادم و ایشون هم فرمودن پولم جور بشه تماس میگیرم.ولی هیچ صحبت و گلایه ای در مورد اسپیکرشون تاحالا نکرده اند.حالا چرا شما هر چند وقت یکبار تشریف میارید و اینجا رو به کلماتی که شایسته این جمع نیست منقوش میفرمائید برای من جای سوال هست.
    احمد جان خدا رو شاکرم که از زمانی که تو این فروم دارم خدمت میکنم سعی کردم هر چیزی که برای خودم میپسندم و دوست دارم رو برای تک تک بچه های اینجا بپسندم.
    همیشه سعی کردم کمکی حتی ناچیز چه از نظر تهیه کالا با قیمت کمتر از بازار و به صورت مستقیم از بنکداران یا شکرتها و چه متحمل شدن هزینه ایاب و ذهاب با خودروی شخصیم و از کارم زدن و رساندن کالا دوستان به محلهای باربری حتی بسته بندی اونها اغلب توسط خودم سهم کوچکی تو شادی آنها داشته باشم.
    همیشه سعی کردم به همگی این عزیزانی که از من سوال کردن و مشاوره خواستند راست بگویم.اگر مطلبی بلد بودم،اگر اطلاعاتی داشتم بدون هیچگونه کوتاهی حتی اغلب تا پاسی از شب راهنمائی کنم تا به معلوماتشون افزوده بشه.
    من حتی کار کردن با نرم افزارهای طراحی باکس ساب ووفرها رو که خودم با کلی وقت گذاشتن آموختم و همین الان هستن دوستانی که دارند ازش نون در میارن رو مجانی به عزیزانم یاد دادم.با پارامترهای درایورها آشنا شون کردم.
    ریزه کاریهای نصب سیستم رو که به جرات میگم تو همین تهران شاید 10 نفر نیستند که بلد باشند و باعث آسیب زدن به آمپلیفایرها میشوند رو یاد دادم.
    نمیخواستم این مطالب رو بنوسم چون اهل منت گذاشتن نیستم ،ولی واقعا آزرده خاطر شدم،وقتی فرمودید "اقای حمید بیا پاسخگو باش".این هم پاسخ من.
    الانم میگم از نظر کیفیت صدا واقعا هیچ اسپیکری رو دست CO 609 فعلا نیست.ولی اکسسوری خوب+آمپلیفایر مناسب لازم داره تا صدای واقعیش رو بشونید.
    خواهش میکنم دیگه این بحث رو ادامه ندهید.ضمنا بحث خرید و فروش هم نکنید چون همگی پستها پاک خواهند شد.
    از همگی به خاطر اینکه حرفهای بنده رو خوندید و تحملم کردید سپاسگذارم.
    شبتون شک
    Last edited by hamidR15; 30-06-2014 at 01:43. دليل: منا

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هه ترسیدی بقیه حرفای منطقی منو بخونن برای همین پستم رو حذف کردی..
    عوام فریبی تا چه حد
    به نظرت اگه پستم رو حذف نمیکردی باز هم 10 12 نفر ازت تشکر میکردن
    برای اینکه آف پست نباشه :: برادرانه بهتون مشاوره میدم که co 609 بهترین باند بازاره ولی دقت کنین از کجا میخرین که سرتون کلاه نره..

Last edited by mehrabooni; 30-06-2014 at 14:17.

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

از دوستان لطفا تا 250 پخش . 250 بلندگو و امیپلی در صورت نیاز پیشنهاد بدند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

هه ترسیدی بقیه حرفای منطقی منو بخونن برای همین پستم رو حذف کردی..
    عوام فریبی تا چه حد
    به نظرت اگه پستم رو حذف نمیکردی باز هم 10 12 نفر ازت تشکر میکردن
    برای اینکه آف پست نباشه :: برادرانه بهتون مشاوره میدم که co 609 بهترین باند بازاره ولی دقت کنین از کجا میخرین که سرتون کلاه نره..

سلام
    اول اینکه درست نیست شما تهمت بزنید !
    پست رو بنده پاک کردم
    محصولات ادیو جنس تقلبی ندارن !
    این طرز صحبت شما اصلا درست نیست و به دور از ادبه!
    در صورت تکرار پست به مدیران اطلاع میدم برای رسیدگی !
    حاشیه سازی ممنوع

15. 7 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •