دوستان دوباره اومدم که لینک سایت Networx رو بذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان دوباره اومدم که لینک سایت Networx رو بذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خب پس مشکل از خط نیست.
شما اگر حداکثر سرعت می خواید باید چند لینک همزمان بذارید. منم همین کار رو می کنم. مثل اینکه سرعت دانلود از سرورهای داخلی رو بردن بالا. اما از سرورهای خارجی سرعت پایینه و نمی تونید از حداکثر پهنای باندتون استفاده کنید.
موفق باشید.
خبر آمد خبری در راه هست
دل خوش آن اینترانت یا همون اینترنت ملی که از آن آگاه است![]()
کاملا حق با شماست، الان امتحان کردم سرعت دانلود از بعضی سرورهای داخلی بالاست و تک لینک به 200 هم می رسه، ولی برای دانلود از سرورهای خارجی و بیشتر سرورهای داخلی حتما باید چند لینک همزمان گذاشت وگرنه سرعت از 40-50 بالاتر نمی ره! ممنون از راهنماییتون![]()
Last edited by majidpromix; 18-04-2013 at 10:52.
کلا تو ایران انگار هر شرکتی یه مقدار مشتری هاش زیاد می شه گند می زنه
ما رفتیم 512 نامحدود مخابرا رو گرفتیم فقط چند روز اول خوب بود الانسرعت به زور به 50 می رسه
اینم از شانس ما
ولی اینجوری زیاد فایده نداره، خیلی وقتا آدم میره تو یه سایت از یه چیزی خوشش میاد می خواد همون موقع دانلود بشه، با سرعت دانلود 20-30 کلی طول می کشه آدم دیوانه میشه! همه فایل ها که به صورت چندپارتی نیستن آدم بتونه با دانلود همزمان از تمام پهنای باند استفاده کنه! واسه تک لینک هم وظیفه دارن سرعت حداقل یعنی 64 رو تامین کنند!
پشتیبانی مخابرات در حد جیگرهبهم میگه یه کابل از ساختمون بکش میگم اقا قبلا شرکت دیگه سرویس داشتم میگه پس چند روزی سرعت پایینه اگه اوکی نشد باز تماس بگیر
شما به طور کل حرفای پشتیبانی فنی رو زیاد جدی نگیر و واسه رفع مشکل کار خودتو بکن
به جز زمانی که مشکلت خیلی جدی باشه
اکثرا واسه کارای اداری بزنگ بهشون
من 1 هفته بعد از رفع مشکل نرم افزاریشون حدودا هر روز باهاشون تماس میگرفتم
این چند روز که باهاشون تماس میگرفتم واقعا بهم سخت گذشت
نکته جالبی که در مورد پشتیبانیش وجود داره اینه که هرکدوم جواب متفاوت میدن (( هیچ هماهنگی باهم ندارن ))
نمونش هم 2 روز مونده بود اینترنتم وصل بشه در عرض 3 ساعت 2 بار باهاشون تماس گرفتم -- نفر اول گفت خط شما رانژه شده و نفر دوم گفت هنوز رانژه نشده![]()
خودشونم نمیدونن جریان این سرعت پایین چیه فقط می پیچونن
نظرت دوستای اهل فن چیه؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)