من که از شما دورم کاری با من ندارین؟
من که از شما دورم کاری با من ندارین؟
دوستانی که تو k54 نیستن و میخوان که دعوتشون کنم یکم صبر کنن بزارن این ترایب یکم پا بگیره وچند تا عضو با تجربه توش دعوت بشن.
تا لاقل بعد وقتی دعوتشون کردم بتونم حمایتشون بکنم.
فعلا غیر از بچه های k54 کسایی رو دعوت میکنم که بالای 12000 امتیاز دارن این فقط برای اینه که این افراد یه مقدار میتونن مراقب خودشون باشن تا ترایب جا بیفته وگر نه بقه دوستان نزدیک را هم تا اونجایی که بتونیم دعوت میکنیم.
خواستی عضو شو خواستی نه
ولی من عضو میشم
الان نه تا فردا با یکی از هم ترایبی ها کار دارم
من کا72 ام خوبی تو خودش شرایط را گفت . من که هیچ کدام از شرایط را ندارم. پس فعلا باید صبر کنم.
خب برای چن دقیقه برگشتم.ترایب کپ کرده وقتی فهمیده میخوام بازیو ترک کنم.این عکس العمل فری:
f##k him, why do you need to leave for him ?
make him leave the tribe, and you stay with us.
این عکس العمل میلانلو
but you are not going to show them that you are right by leaving. believe me. leaving is not the solution. find another way
calm down and take that decision tomorrow. do not leave now.
این عکس العمل دارک گرین
Aryu. Listen carefully, because I know your english is not very good - but I understand you.
- I didnt tell.... you want to noble her. I was asking whats going on.
- I dont think you are a bad guy. We have no problem
این عکس العمل خودش در 2نوبت وقتی فهمید میخوام برم
Please tell him to not quit because of me. That will only make me feel worse.
Umm...don't do this please...your making me really tired. Just please let me cool down for a while. I'm just stressed out and need time to chill down. You are taking everything way too seriously. It makes me tired...
نا مردا..... من تازه کار بودم!!!! ریختن رو سرم 10 نفره زدنم!!!! من 2 ماه بود بازی می کردم!!! حالا از اول؟؟؟(world 9)
علی در مورد ترایب جدید.سعی کن شرایطو در نظر بگیری.با هر ترایبی که با R مشکل داره متحد شو.از قبیل Fan و Fight یا غیره.سیا و کمال رو بزارید بمونن.یه ترایب 40 نفره تشکیل بدید.فقط 40 نفر.وقتی فایت و فایتا ادغام بشن مسلما یه سری بازیکنا اخراج میشن.سعی کن بهتریناشونو بگیری.با کمال هماهنگ کن.
سعی کنید با R هم وارد جنگ بشید وقتی همه کاراتون هماهنگ شدش.چون این جوری که من میبینم خیلیا باش مشکل دارن
shoma bagoyed chtory bazy mekonnd
صفا هم که اومد
زود بیا تو ترایب جدید صفا
آقا من برای پروفایل ترایب اینا رو پیشنهاد میدم هر کی عکی خوب داره بزاره تا یکیشو انتخاب کنیم
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هر کدوم را خواستین بگین سایز بزرگترش را بزارم
اینم یه سایت عکس کلی جنگجوی سه بعدی خفن داره از اینا هم میشه انتخاب کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست اول بازی رو بخون به همراه پی دی اف
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)