اگر دارن بهای تعویض مربی رو میدن ، بهتره یه مربی درست درمون خارجی بیارن که تیم رو درست کنه. در حال حاضر مربی ایرانی درست حسابی که تیم نداشته باشه نداریم.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
اگر دارن بهای تعویض مربی رو میدن ، بهتره یه مربی درست درمون خارجی بیارن که تیم رو درست کنه. در حال حاضر مربی ایرانی درست حسابی که تیم نداشته باشه نداریم.
من همیشه سر میزنم داداش![]()
بچه ها یه سوال مضحک دارم:
بین شما کسی حرفه ای فوتبال را بازی کرده که ببینیم واقعاً چقدر زمان می خواد تا محسن تو لیگ بازی کنه؟یعنی واقعاً خلیلی به داربی میرسه؟نظر شما چیه؟
به نظر من می تونه یه 20-30 دقیق ای بازی کنه
من که بعید می دونم کسی رو بیارن
ولی توی ایرانی ها ذولفقار نسب خوبه
شاید اون مربی بشه
بعد از بازی نیکی رفت سراغ داور توی رختکن
فکر کنم رفته بهش بگه کارت زرد رو براش ننویسه
ولی رضا جون تعداد پستات یه چیز دیگه میگن
خبر بد برای استقلالی ها ! خليلي از بازي با داماش ميتواند به ميدان برود
كانون هواداران پرسپوليس : پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: محسن خليلي با صلاحديد كادر فني از بازي با داماش ميتواند به ميدان برود.
فريد زرينه در گفت و گویی اظهار داشت: خليلي امروز در تست موفق نشان داد. به همين دليل كار با توپ خود را با جديت بيشتر پي گرفت و در فوتبال دستهجمعي نيز بازي كرد.
وي افزود: كار محسن خليلي با كادرپزشكي پرسپوليس امروز به پايان رسيد و او با صلاحديد كادر فني ميتواند از بازي آينده پرسپوليس به ميدان برود.
وي درباره مصدوميت عليرضا محمد و نبيا... باقريها گفت: اين دو نفر دچار كشيدگي عضله شدند و تكليفشان تا دو روز آينده مشخص ميشود. رسيدن به ديدار با پگاه 50 -50 است.
فرخزادي: پيرواني ميماند، به دنبال سرمربي آسيايي هم هستيم
كانون هواداران پرسپوليس : سخنگوي باشگاه فرهنگي - ورزشي پرسپوليس تهران اعلام كرد كه افشين پيرواني فعلا به عنوان سرمربي به فعاليت خود ادامه ميدهد اما به دنبال بكارگيري سرمربي آسيايي براي تيم هم، هستيم. مجيد فرخزادي خاطرنشان كرد: هم اكنون پيرواني سرمربي پرسپوليس، مورد حمايت هيات مديره است اما متاسفانه فضا براي كار كردن وي و كادرفني مناسب نيست.
وي درخصوص بازي روز گذشته و رفتار هواداران اين تيم بر روي سكوها اظهار داشت: اين رفتارها مصنوعي بود و سرمنشا خاصي داشت.
سخنگوي پرسپوليس تصريح كرد: قبول دارم كه تيم پرسپوليس خوب بازي نكرد و بايد گلايهها را پذيرفت اما اين رفتارها نيز نامناسب است.
فرخزادي ادامه داد: ورزشگاه به مانند يك صفحه روزنامه است كه اگر گوشه اي از آن آتش بگيرد تمام آن شعله ور ميشود و روز گذشته اين مساله در ورزشگاه آزادي اتفاق افتاد.
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: برخيها ميخواهند تيم پرسپوليس را وارد حاشيه كنند تا تيم نتيجه نگيرد و آنها به دلخواه خود برسند.
فرخزادي در پاسخ به اين سووال كه آيا رفتار بازيكنان و سخنان آنها سبب ايجاد تنشها نميشود؟ خاطرنشان كرد: فضا را براي بازيكنان متشنج كردند و آنها نيز كاسه صبرشان لبريز شده است.
سخنگوي باشگاه پرسپوليس،افزود: نبايد هميشه مديريت و سيستم آن را مقصر بدانيم هر زماني امكان دارد اين اتفاقات براي ديگر تيمها نيز رخ دهد.
به گفته وي، افشين پيرواني در بدترين شرايط تيم پرسپوليس را تحويل گرفت و بايد براي تلاشهاي دلسوزانه او ارزش قايل شد.
فرخزادي در ادامه با انتقاد از برخي از رسانه ها، افزود: آنها هر لحظه به نقل از اعضا هيات مديره اخبار متفاوتي ارسال ميكنند كه بسياري از آنها درست نيست.
وي درخصوص تشكيل جلسه اعضا هيات مديره تاكيد كرد: اين جلسه عصر امروز / يكشنبه/ تشكيل ميشود اما بعيد ميدانم انتخاب سرمربي در دستور كار قرار داشته باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)