4G Irancell - Tehran
![]()
4G Irancell - Tehran
![]()
Last edited by sammm68; 12-08-2015 at 12:34.
من یه بسته یکماهه گرفتم. میخوام یه کاری کنم که هم من استفاده کنم هم یکی از آشناها. حساب چندکاربره هم فعال کردم.حال چیکارکنم که طرف از حجم من استفاده کنه؟
Sent from my GLX phone
سلام:
دوستان من تا حالا از اینترنت ایرانسل استفاده نکردم ولی حالا قصد دارم یه مودم سیمکارت خور بگیرم و از اینترنت 3G ایرانسل در برخی مواقع که به اینترنت منزل دسترسی ندارم روی نوت بوک و تبلتم استفاده کنم چند تا سئوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- آیا استفاده از بسته های اینرنتی ایرانسل مقرون به صرفه هست؟؟ نسبت به اینترنت ADSL
2- سرعت باز کردن صفحات و دانلود و آپلودش عموماً چقدره؟ قطعی نداره؟
3- برای استفاده در منزل کاملاً جواب میده؟ منظورم اینه که به جای اینترنت ADSL از ایرانسل استفاده کنم؟
4- در کل پیشنهاد میکنید یا نه برم یه مودم مبین نت بگیرم و از خدمات مبین نت استفاده کنم؟
ممنون میشم یه مقدار راهنمایی کنید حقیقتش همونطور که گفتم ذهنیتی نسبت به اینترنت سیم کارتی ندارم و نمیدونم واقعاً مثل اینرنت ADSL کابلی جوابگو هست یا نه.
خیلی ممنونم
Last edited by reza,n; 12-08-2015 at 17:10.
1- به هیچ وجه نسبت به ADSL مقرون به صرفه نيست
2-سرعت زير يك مگابيته (البته تو خوزستان) قطعي هم واسه من كه تا دلت بخواد داشته
3- اصلا توصيه نميكنم ، جدا از عدم پايدارى سرويساش ، قيمت نجومئ و سرعت فوق العاده پايينى داره
4-مبين نت هم اصلا توصيه نميكنم شرايطش مثل ايرانسله ، كيفيت صفر و هزينه زياد
1- بله به صرفه تر از adsl می باشد .
سرعت روی 3g HSPA+ از ساعت 6 صبح تا 10 صبح در کرج 10 مگابیت هستش . ( تهران وضعش بهتره نسبت به کرج )
از ساعت 10 به بعد تا 22 فرداش سرعت به 5 مگابیت کاهش پیدا میکند . از 22 تا 6 صبح هم به 2-3 مگابیت
2-قطعی به هیچ عنوان نداره ، سرعت اپلود 2 مگابیت هستش روی 3g سرعت صفجه باز کردن هم عالیه هیچ تفاوتی با adsl ندارد .
3-بله جای adsl رو میگیرد .
4-تا وقتی تکتولوژی جدید 3G-4G هستش کسی سراغ wimax نمیرود .
3g -4g سیار هستند و همه جا قابل جابجایی ...
کیفیت خطوط خوب هستش اما جای پیشرفت زیادی داره .
الان بسته یک ساله ایرانسل 42 هزارتومانه که میشه ماهی 1 گیگ ماهی 3500 تومن !! کجا شرکت های adsl همچین تعرفه ای ارائه می کنند ؟
یا حتی حجم های بیشترش هم با صرفه تره من بیشتر استفادم در جاده مخصوص و جاده قدیمه ، کل مسیر بدون هیچ قطعی ایرانسل شبکش برقراره و اینترنت با کیفیت هستش .
Last edited by soheilsh; 13-08-2015 at 09:38.
سلام عزیزجان . قطعا ایرانسل به صرفه تر هست. من یوسف آباد تهرانم. اینجا با دوخط آنتن هات اسپات می زنم سرعت دانلودم سرشب ها حداقل 800 کیلوبایته هیچ مشکلی هم ندارم به راحتی اسکایپ تماس تصویری چندساعت استفاده میکنم بدون حتی یک لحظه قطعی. سرعت دانلود عالی . پیج هم میزنم باز میشه. تازه اینا 3جی هست قطعا 4جی بهتره که البته همین 3جی کاملا کارمو راه میندازه. تعرفه هاشم مخصوصا بلندمدتش کاملا به صرفه است . شما هیج adsl پیدا نمیکنی 6 ماهه 30 گیگ بده 60 تومن یا یک ساله 100 گیگ رو بده 175 تومن!! هیچ جا میتونی جستجو کنی. فقط مطمئن بشید خونتون تحت پوشش خوبی باشه و بار ترافیک هم زیاد نباشه . این دومورد مهم اگر برقرار باشه دیگه باقی قضیه حله.
موفق باشی![]()
4G هست دیگه سرعت خوبه اونجا
آره 4 جی هست فقط موقع تماس مشکل داره یعنی وقتی کسی میخواد باهام تماس بگیره یا اشغال میزنه یا خطا در اتصال یا در دسترس نمیباشد
کسی میدونه دلیلش چیه؟![]()
بارها توی فروم گفته شده که LTE در ایران فعلا قابلیت Voice نداره و حتما باید تنظیمات شبکه اتوماتیک باشه تا موقع تماس سوییچ بشه روی 3G.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)