تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1536 از 2605 اولاول ... 536103614361486152615321533153415351536153715381539154015461586163620362536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,351 به 15,360 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیز جالبی که این کمپین شگفت انگیزشون داره اینه که مثلا به 1 مگ سرعت 5 مگ میدن با ترافیک شبانه رایگان حالا نکته اینجاست که حتی اگر 5 ساعتم تو شب ترافیک داشته باشی خب کلی میتونی دانلود کنی که در جمع میشه شبی 10 گیگ!!!
    شما از کجا میدونی ترافیک شبانه، شبی 10 گیگ میشه ؟ ضمن اینکه ترافیک شبانه اعتبارش در حد باد هواست ، از سیاست منصفانه بدتر هست هر لحظه میتونند جمعش کنند شما هم هیچ حق اعتراضی نداری چون میگن این یک هدیه و تشوق از طرف ما بوده حالا دلمون نمیخواد بهتون نت شبانه رایگان بدیم.

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دوستان الان سقف دانلود منی که 512 نامحدود دارم چقدر؟؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دوستان الان سقف دانلود منی که 512 نامحدود دارم چقدر؟؟
    2صفحه قبل مخابرات جواب شما رو داده
    512=20گیگ

4. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من يك چيزي برايم مهمه كه مي خواهم بدانم چرا در سايت مخابرات به طور رسمي حرفي از سياست منصفانه اسمي نبرده و اطلاع رساني نكرده است
    اگر اينطور كه پشت قبض هايمان نوشته كه براي اطلاعات بيشتربه سايت مخابرات مراجعه كنيد

به نظر من با اين كار مي خواهند يكسري از مشتركين را از نامحدود به محدود حجمي ببرند بدون دردسر

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خیلی اوضاع جالبه...
    امروز زنگ زدم 2020 .اپراتور میگه مصرف منصفانه همون طرح شگفت انگیزه
    بعد که یک مقدار براش توضیح دادم خودش ترسید گفت خود من هم 512 نامحدود دارم نکنه اینجوری باشه که شما میگید
    دقیقا سیستم برعکس شده بود 15 دقیقه پشت خط صبر کردم تا اپراتور 2020 را نسبت به وضعیت اینترنت مخابرات توجیه کنم
    قسمت روابط عمومی هم که انگار از چهارشنبه تعطیل کرده...رفت برای یک شنبه که دوباره یه خبر جدید بیاد

7. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی اوضاع جالبه...
    امروز زنگ زدم 2020 .اپراتور میگه مصرف منصفانه همون طرح شگفت انگیزه
    بعد که یک مقدار براش توضیح دادم خودش ترسید گفت خود من هم 512 نامحدود دارم نکنه اینجوری باشه که شما میگید
    دقیقا سیستم برعکس شده بود 15 دقیقه پشت خط صبر کردم تا اپراتور 2020 را نسبت به وضعیت اینترنت مخابرات توجیه کنم
    قسمت روابط عمومی هم که انگار از چهارشنبه تعطیل کرده...رفت برای یک شنبه که دوباره یه خبر جدید بیاد
    اپراتورهای 2020 همون اپراتورهای 118 هستند هیچ آموزشی ندیدنند خلیی شیر توشیره مخابرات کلا...

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پسر این تیکه رو گل گفتی ، ما داریم اونا رو توجیه میکنیم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

قطعا یک سراب دارن به ملت نشون می دن اگر قرار بشه 10 مگ رو به اینصورت بدن براشون از 2 مگ نامحدود پر ضرر تر هست اصلا یک ماه دیگه اگر گفتن دیگه شبانه نداره اونوقت چی تازه شما مطمئن باش بلایی به سر خط میارن که 128 برات آرزو می شه وگرنه من خودم الان خطم 2 مگ هست
    من که همین 256 واسم بسه چون نیازی ندارم . حالا برام آرزو بشه یا نه بماند نا محدود بماند یا حجمی بماند و ........... . چرا چون دخلمون با خرجمون یکی است . عرض کردم بعضی از دوستان سرعت بالا می خوان این طرح الان طرح خوبیه// و برخی کاستی های خودشم داره// مثل اوایل کمپین ها که یک سری از دوستان مشکل داشتن با دانلود شبانه یک سری نداشتن. به هر روی یکی از دوستان حرف قشنگی زد به جای اینکه اینجا هی پست بزنید بروید از خود شرکت مخابرات به طور حضوری و با اطلاعات کامل سوال ها را بپرسید قطعا ابهامات و شایعات کمتر خواهد شد . موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب با این حساب اصلا نمیشه روی نامحدودش حساب کرد

حالا اون طرح 10 مگ 8گیگ محدودیت خاصی داره؟
    اگه توی کمپین بهاره ثبت نام کنم دانلود شبانه میاد روی این طرح؟
    نه 10 مگ شبانه رایگان نداره
    تو طرح بهاره که شبانه رایگان داره حداکثر سرعت 2 مگ هست

12. این کاربر از SAHANDE3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من که همین 256 واسم بسه چون نیازی ندارم . حالا برام آرزو بشه یا نه بماند نا محدود بماند یا حجمی بماند و ........... . چرا چون دخلمون با خرجمون یکی است . عرض کردم بعضی از دوستان سرعت بالا می خوان این طرح الان طرح خوبیه// و برخی کاستی های خودشم داره// مثل اوایل کمپین ها که یک سری از دوستان مشکل داشتن با دانلود شبانه یک سری نداشتن. به هر روی یکی از دوستان حرف قشنگی زد به جای اینکه اینجا هی پست بزنید بروید از خود شرکت مخابرات به طور حضوری و با اطلاعات کامل سوال ها را بپرسید قطعا ابهامات و شایعات کمتر خواهد شد . موفق باشید
    این طرح شگفا انگیز طرح خوبی هست ولی کلی ابهام داره
    افزایش سرعت پهنای باند به 2 یا 4 برابر سرعت فعلی
    2 مگ باید بشه 4 م گ و 8 مگ چرا زده 5 مگ و 10 مگ؟!!!
    حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه تشویقی در بازه قراردادکه برای محصولات اعمال شده است.
    این بازه قرارداد چقدر هست؟ و این مقدار این حجم چقرده؟ هیچ توضیحی داده نشده
    ارائه دانلود شبانه رایگان برای محصولات ستاره دار
    ساعت دانلود شبانه از کی هست تا کی؟ و سرعت دانلود توی این بازه زمانی چقدره؟ آیا سرعت برای اینترنت 10 مگ تو ساعت رایگان هم همون 10 مگه؟
    (یک سوال دوستانی که در کمیپنهای قبلی که دانلود شبانه رایگان داشت عضو هستن آیا سرعت در بازه زمانی رایگان افت میکنه یا اینکه همون سرعتی هست که شما خرید کردید؟)

بنظر شما اینترنت 10 مگ با حجم 30 گیگ با اینترنت 5 مگ و حجم 31 گیگ در یه رده و رنج هستند که قیمتشون باید یکی باشه؟!!

توی دو سه تا پست بالا که در مورد 2020 گفتم...مراکز هم بی درپیکر تر هستند اونها هم خبر ندارن
    Last edited by aluminum; 30-04-2015 at 11:20.

14. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •