پاک شود الوو پاک شود
پاک شود الوو پاک شود
نوشته شده توسط V for Vendetta [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش واسه مک لینکش هست؟
نوشته شده توسط GL & HF [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره یه تیکت به ریتو بزنی ببینی اصلا مک رو ساپرت میکننه بازی یا نه اگه باشه بهت لینک دانلود مستقیم میدن اینم لینک ساپرت باید بزی تو قسمت Submit Requiest
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا , نسخه ی مک این بازی خیلی وقته عرضه شده :
سلام،
من مشکلم اینکه از سرور لول نمی تونم نسخه ی مکش رو دانلود کنم ( به 33% که می رسه ارور میده که: unspecified error has occurred. check logs. ) بخاظر همین می خوام یا اینکه نسخه ی مکش رو بخرم یا اینکه یه نفر یه لینک فول ورژنش (با حجم 4 گیگ؛ نه فقط installer) رو بذاره تا دانلودش کنم. هر چی انگلیسی و فارسی سرچ می کنم به نتیجه ای نمی رسم. ممنون می شم کمکم کنید...
Last edited by V for Vendetta; 11-03-2015 at 15:10.
انگار اعتراضات به قیافه مپ جدید جواب داده و قراره یکم به summoner's rift رنگ و لعاب بدن. و آیتم ap جدید (statik shiv ورژن ap ) و چمپ جدید. خدایا به امید تو
تو ریپیر یه ارور میده بعد دوباره کلاینت رو میاری بستگی داره حدود 1 گیگ دان میکنه تبریک میگم حجم بازیشما همون 3 تا 4 گیگ هست
بعد از اینکه ارور داد , لانچر رو ببندید و فایل زیر رو در مسیر RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.131\ کپی کنید :
حالا مجدداً لانچر رو باز کنید و بقیه آپدیت ها رو دانلود کنید.
یک آپدیت جدید اومده فکر می کنم حدود 380 مگ تقریبا
![]()
جرزیان champion mastery چیه
Last edited by Ali-ss; 12-03-2015 at 21:42.
سلام بچه ها من حدود 6 یا 7 ماهی بود که بازی نکردم
میخوام دوباره نصب کنم پارت 1 تموم شد ولی پارت با 2400 مگ آپ اصلا تموم نمیشه
چیکار کنم؟؟؟![]()
منظورت همون علامت بالای چمپ ها هستش؟جرزیان champion mastery چیه
من انگلیسیش رو دقیق نخوندم ولی اینجوری هستش که مثلا شما با داریوش خوب هستی و با توجه به کیل مرگ اسیستت یک عملکردی داری که مثلا تو سایت لول اسکیل بری اونجا می تونی ببینی
حالا این علامته میاد بالای سرت برای بقیه چ س کلاس میزاری که اقا مثلا من با تویچ خیلی خفن هستم.
همین
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)