خوبه... من همیشه فکر میکنم فقط پینگ من رفته بالا..واسه همین میام این تاپیک سوال میکنم که پینگ شما ها در چه وضعیته.. الان که دیدم پینگ شما هم بالاست خیلی خوشحال شدم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوبه... من همیشه فکر میکنم فقط پینگ من رفته بالا..واسه همین میام این تاپیک سوال میکنم که پینگ شما ها در چه وضعیته.. الان که دیدم پینگ شما هم بالاست خیلی خوشحال شدم![]()
پایین چوخ اولسون
همین الان پینگ داخلی هم رفت بالای 50![]()
ولی انصافا سرعت دانلودش همیشه روی 32 تابته... فقط این پینگش به درد نخوره.. واسه بازیهای آنلاین اصلا گزینه مناسبی نیست مخابرات
بستنش رو که همونطور که شما خودتون هم گفتید نمی بندن و تازه اگه چنین آپشنی هم در دسترس باشه قطعا این مرکز عهد عتیق ما ساپورت نمی کنه.
با اینکه از مخابرات نفرت دارم ولی به نظر من که ارزشش رو داره. چون شما با نامحدود وبگردی می کنی پس مشکل کمپود ترافیک رو نخواهی داشت و 2 گیگ واسه 3 ماه شما کافی خواهد بود. از طرفی با 10 تومن می تونی شبا فعلا با 217 تا دانلود بزنی.
البته این نظر منه و هر کسی صلاح خودش رو بهتر می دونه.
آقا چرا آپ، شما سعی می کردی دان رو ببری بالا!![]()
Last edited by vahidcorleone; 20-10-2013 at 19:05.
اره رسرعتش برای من که عالی تره چون تا 40 کیلو ثابت هم میتونم دان کنم
الان 1 ماهه که مخابرات سیچیبقبلا تو سرور آلمان من کال اف بازی میکردم با پینگ 80
ولی الان پینگ داخلیشم سیچیب
چی بازی میکنی حالا؟؟؟![]()
![]()
2 تا پست از مون کووت کردی !!! ولی جواب یکی رو دادی
در ضمن همه جای کشور +adsl2 رو ساپورت میکنه ولی من تو تبریز فعلا مرکزی ندیدم که +adsl2 زو ساپورت کنه!!! من جمله همین شهریار![]()
برای همینه که لاین اتنیشن من همیشه نزیدیک 60 هست
در حالیکه با +adsl2 میشه تا 8 کیلومتر خدمات داد با کیفیت خوب![]()
Last edited by fanoostalaei; 20-10-2013 at 19:05.
یبار زمانی که مخابرات بودم بهشون گفتم داون رو ببرن بالا که گفتن مرکز شما بالاتر از 4 مگ رو ساپورت نمیکنه،بهمین خاطر گفتم دیگه به اینا هم که بگم همینو میگن.
اینجور پست ها از آماتوریه و قابل حلم نیست ولی به محض اینکه خودم دیدم اصلاح کردم.
منم تا حالا از هر کسی که تو مراکز مختلفن پرسیدم و هیچ کدوم +2 رو تایید نکردن.
احتمالا اشکال از مخابرات و سیم کشی های مربوطه باشه
نمیدونی چقدر ادمهای خائنی هستند
الکی سیمکشی میکنند با اتصالات سست
ماکس نت من برعکس شما این چند ماه اخیر مثل شیر کار میکنه
و اصلا دی سی نداره (خیلی کم)
کلا هر چی دم دستم بیاد بازی میکنم..ولی فغلا tactical intervention... تازه روی استیم اومده.. اگه اهل بازی آنلاین هستی ختما این بازی رو امتحان بکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)