تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1536 از 1635 اولاول ... 536103614361486152615321533153415351536153715381539154015461586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,351 به 15,360 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    مدتیه حسابی در حال تحقیق در مورد دوربین های کامپکت تو رنج قیمت زیر 500 هزار تومن هستم
    بعد از مدتها جستجو و خواندن بررسی های تخصیی سایتها که اغلب هم ترجمه و یکسان هستند و تنوعی درشون دیده نمیشه! امروز متوجه شدم در این فروم که خودم مدتهاست عضوشم در این موارد مشاوره و اطلاعات خوبی داده شده و خودم به شخصه پس از خوندن بحث ها نتایج خوبی عایدم شده
    اما هنوز هم در تصمیم گیری برای خرید دوربین کمی مردد هستم

راستش ابتدا به ساکن دنبال اطلاعات جامعتر مقایسه ای بین دو دوربین Canon IXY 430F و Canon IXY 32S هستم که هیچ جا ندیدم مقایسه درستی در مورد اینها موجود باشه هرجایی هم که دیدم اطلاعات غلطی داشت
    مثلاً تفاوت IXY 430F رو با ایکسوز 240 نوشته بود در وجود وای فای داخلی! که هر دو واجدش هستن و در این زمینه هیچ تفاوتی بین شون نیست!!
    اما امروز به گزینه دیگری هم برخوردم Sony WX50 و WX 100 که ظاهراً در همین رنج قیمت هستند

Canon IXY 32S هم در بازار خیلی ازش تعریف میکردن ! انصافاً کیفیت ساخت و بدنه اش حرف نداشت
    خیلی هم از کیفیت عکس هاش تعریف میکردن همچنین میگفتن shake sensor داره با زدن ضربه به کناره دوربین تصاویر رو ورق میزنه!

حالا موندم واقعاً کدومشون بهترن؟

ایکسوز 240 و IXY 4390F از پردازنده Digic 5 بهره میبرن اما IXY 32S از نوع قدیمی ترش یعنی Digic4 هست !
    چقدر در کیفیت فیلمبرداری و عکسهاش اثر داره؟

و ایا امکانات موجود در ایکسوز 240 و IXY 430F مثل Face ID و سایر امکانات بهره مند هست؟

مقایسه کامل اینها رو کجا میتونم ببینم؟

بی شک IXY 430F از Ixus 240HS جدیدتر و بهتره چون فیلمبرداریش هم بهتره ظاهراً

حال مقایسه این مدل با IXY 32S رو میخوام

در مورد سونی هم که اغلب گفته شده تصاویرش در عکاسی آبرنگی و غیر طبیعیه!
    فقط در فیلمبرداری ظاهراً یکه تازه بین اینها

تقریباً هم هم عکاسی و هم فیلمبرداری هر دو برام مهمن برای مصارف خانگی و مسافرت میخوام

همه اینها هم از لنز BSI-CMOS بهره میبرند که قابل مقایسه هم هستن باهم و بی شک از CCD بهتر هم هستن

ممنون میشم در این تصمیم گیری کمک کنید

دوست خوبم همونجور که میدونید توی دنیای تکنولوژی معمولا هر چیزی که جدیدتره انتخاب بهتریه که فکر کنم شامل حال digic5هم بشه ولی فکر نمیکنم تو دوربین های کامپکت تفاوت محسوسی بکنه.د ر این بازه ی قیمتی معمولا کنن بهتر کار کزده نسبت به سونی.در مورد دوربینهایی که مدنظرتونه هر کدوم که دیافراگم کوچکتری داشت مثلا f:2و فاصله ی کانونی نزدیکتری داشت مثلا 24 انتخاب هوشمندانه تریه.

2. 2 کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    یه دوربین زیر هفتصد تومن بهم معرفی کنید لطفا
    عکس های خوبی بگیره و بشه باهاش سرگرم شد و عکاسی کرد( بیشتر برای منظره و عکاسی توی روز از چهره آدما...کیفیت تو نور کم زیاد مهم نیست برام)
    وزن و زومش زیاد مهم نیست برام
    فقط کیفت عکس با رزلوشن بالا و سرگرمیش برام مهمه

یکی بهم اینو پیشنهاد داده nikon coolpix l820 نظرتون چیه؟
    ممنون
    سلام
    از قیمتهای جدید اطلاعی ندارم ولی تا 1.5ماه پیش بهترین انتخاب با این بودجه canonsx260بود.

4. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir.sh.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    من باشم d5200رو انتخاب میکنم .البته همونطور که میدونید d5300هم وارد شده.
    D3200نسبت به 5200سری مبتدی محسوب میشه و اگه بودجه برسه قطعا 5200انتخاب بهتریه.
    من خروجی نیکون رو بیشتر از 600/650dمیپسندم.
    پس با این تفاسیر نیکون و مدل d5200 بهتره.
    این مدل موتور فوکوس داره؟؟یا باید لنز با موتور فوکوس بگیریم واسش؟؟چون اگه اینجوری باشه هزینه لنزش خیلی بالاس.

داره خودمونی میشه pedram_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام خانم مفیدی
    تشکر از پاسختون
    یعنی منظورتون اینه IXY 32F بهتره؟

یه سؤال
    اگر با دوربین 16 مگاپیکسلی مثل Ixus 240HS با سایز 12 مگاپیکسل عکس بندازیم مقایسه کیفی اش با IXY 32S بنظر شما چجور میشه؟
    با توجه به اینکه یکی از دوستان در همین مبحث نوشتن سنسور 16 مگاپیکسلی روی همون چیپ 12 نصب شده کیفیت 12 بهتر هست و در 16 مگاپیکسل نویز زیاد میشه
    ایا با اینکار جبران میشه؟ یعنی تنظیمشو روی 12 بذاریم
    چون امکانات و آپشن های دو مدل Ixus 240HS و IXY 430F خیلی خیلی بدرد بخور و زیاده مثل Face ID و بسیاری از امکانات دیگرش

ضمناً در سایتها و بررسی های تخصصی تفاوت دو مدل Ixus 240HS و IXY 430F رو در داشتن وای فای داخلی دونستن که با اطلاعاتی که کسب کردم اشتباه محضه
    اینطور که خوندم IXY 430F چند تا تفاوت داره با ایکسوز 240

1- داشتن امکان اتصال به دیوایس های واجد جی پی اس مثل موبایل های جی پی اس دار برای استفاده از جی پی اس
    2- فیلمبرداری حدود 30 فریم در ثانیه فول اچ دی در مقابل 24 فریم در ثانیه ایکسوز 240
    3-تنها در تنظیم سایز فیلمبرداری در IXY 430F وجود داره اگه درست باشه یکی 1080P هست و یکی هم 720P اما در ایکسوز 240 رنج این تنظیمات بیشتره ظاهراً
    یک مورد هم هست در مورد IXY 430F
    در سایتهای خارجی نوشتن ضبط صداش استریو هست ( که با تصویرش هم جور د رمیاد با وجود دو میکروفون در دو سمت لنز) !
    اما در سایتهای فارسی و ایرانی نوشته مونو!

همه سایتها هم از یک ترجمهو ریویو استفاده میکنن که نمیشه فهمید کدومشون درست ترجمه شده یا نوشته شون درسته

ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این تفاوت های واقعی این دو دارید برام بنویسید تا با اطلاعات بهتر برم برای خرید

همچنین در مورد IXY 32S هم اگر اطلاعات جامع تری در دسترس تون هست که بدونم آپشن های کاملش چیه ممنون میشم
    چون سایتها کامل ننوشتن فقط به ذکر مشخصات فنی بسنده کردن

Last edited by pedram_2006; 06-12-2013 at 11:50.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

پس با این تفاسیر نیکون و مدل d5200 بهتره.
    این مدل موتور فوکوس داره؟؟یا باید لنز با موتور فوکوس بگیریم واسش؟؟چون اگه اینجوری باشه هزینه لنزش خیلی بالاس.
    فکرنکنم داشته باشه.معمولا لنز کیت این دوربین ها فوکوس دستی دارند که مشکلی هم ندارند. موتور فوکوس جزو ملزوومات حساب نمیشه .اگه زورتون رسید موقع خریوا یه لنز بهتر عوضش کنید چون لنز 18-55 برد کمی داره و در اینده نیاز به تعویض لنز خواهید داشت.در غیر اینصورت همون لنز هم برای شروع خوبه.
    Last edited by m0fidi; 07-12-2013 at 16:51.

8. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام خانم مفیدی
    تشکر از پاسختون
    یعنی منظورتون اینه IXY 32F بهتره؟

یه سؤال
    اگر با دوربین 16 مگاپیکسلی مثل Ixus 240HS با سایز 12 مگاپیکسل عکس بندازیم مقایسه کیفی اش با IXY 32S بنظر شما چجور میشه؟
    با توجه به اینکه یکی از دوستان در همین مبحث نوشتن سنسور 16 مگاپیکسلی روی همون چیپ 12 نصب شده کیفیت 12 بهتر هست و در 16 مگاپیکسل نویز زیاد میشه
    ایا با اینکار جبران میشه؟ یعنی تنظیمشو روی 12 بذاریم
    چون امکانات و آپشن های دو مدل Ixus 240HS و IXY 430F خیلی خیلی بدرد بخور و زیاده مثل Face ID و بسیاری از امکانات دیگرش

ضمناً در سایتها و بررسی های تخصصی تفاوت دو مدل Ixus 240HS و IXY 430F رو در داشتن وای فای داخلی دونستن که با اطلاعاتی که کسب کردم اشتباه محضه
    اینطور که خوندم IXY 430F چند تا تفاوت داره با ایکسوز 240

1- داشتن امکان اتصال به دیوایس های واجد جی پی اس مثل موبایل های جی پی اس دار برای استفاده از جی پی اس
    2- فیلمبرداری حدود 30 فریم در ثانیه فول اچ دی در مقابل 24 فریم در ثانیه ایکسوز 240
    3-تنها در تنظیم سایز فیلمبرداری در IXY 430F وجود داره اگه درست باشه یکی 1080P هست و یکی هم 720P اما در ایکسوز 240 رنج این تنظیمات بیشتره ظاهراً
    یک مورد هم هست در مورد IXY 430F
    در سایتهای خارجی نوشتن ضبط صداش استریو هست ( که با تصویرش هم جور د رمیاد با وجود دو میکروفون در دو سمت لنز) !
    اما در سایتهای فارسی و ایرانی نوشته مونو!

همه سایتها هم از یک ترجمهو ریویو استفاده میکنن که نمیشه فهمید کدومشون درست ترجمه شده یا نوشته شون درسته

ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این تفاوت های واقعی این دو دارید برام بنویسید تا با اطلاعات بهتر برم برای خرید

همچنین در مورد IXY 32S هم اگر اطلاعات جامع تری در دسترس تون هست که بدونم آپشن های کاملش چیه ممنون میشم
    چون سایتها کامل ننوشتن فقط به ذکر مشخصات فنی بسنده کردن

سلام زیاد رو این جزییات حساس نشید.شاید یه دوربین روی ورق ایده ال بنظر برسه ولی در عمل راضیتون نکنه.مهم شارپ و ترکیب رنگ عکسهای دوربینه که کیفیت لنز تعیینش میکنه در فیلمبرداری هم عواملی مهمتر از فریم ریت دخیلند. این مشخصاتی که فرمودید بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارند و کمتر بکار میان.تو این رده از کامپکتها دوربینها بسیار بهم شبیهند.ریویوها و نظرات کاربراش بیشتر کمکتون میکنه تا مشخصات.در اخر هم پیشنهاد میکن موقع خرید باهاش عکس بگیرید و با نمایشگر فروشگاه ببینید.

10. 2 کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pedram_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خانم مفیدی باز هم تشکر میکنم از پاسختون ، اما جواب یک سؤالم رو نگرفتم

ایا با اینکار جبران میشه؟ یعنی تنظیمشو روی 12 بذاریم میتونه کیفیت عکس مثل IXY32S رو به ما بده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اگر با دوربین 16 مگاپیکسلی مثل Ixus 240HS با سایز 12 مگاپیکسل عکس بندازیم مقایسه کیفی اش با IXY 32S بنظر شما چجور میشه
    ایا با اینکار جبران میشه؟ یعنی تنظیمشو روی 12 بذاریم میتونه کیفیت عکس مثل IXY32S رو به ما بده؟
    در این زمینه اطلاعی ندارم ولی معمولا همون تنظیمی که کارخونه میده بهترینه.

13. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

وقتی شما تنظیم میکنید روی مثلا 12mp سنسور عکس اصلی و خام رو میده به پردازنده و چون شما روی 12mp تنظیم کردید توی خروجی اون اندازه اعمال میشه

با این کار شما سخت افزار رو عوض نمیکنید ، پس خیر هیچ چیزی بهتر نمیشه

15. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نظرتون در مورد sony w730 یا w690 چیه کدوم بهتره؟
    تا 400 تومن چی پیش نهاد میدید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •