تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1535 از 1849 اولاول ... 5351035143514851525153115321533153415351536153715381539154515851635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,341 به 15,350 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مدل مودم تى پى لينک8901 هست ...برد کم داره و بعضى وقتا انتن مى پرونه!
    خوب باید یه مودم برادکام بخری یا از کسی بگیری تست کنی.

2. این کاربر از alireza_asol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان خيلى از کاربراى هاى وب تو اينستاگرام ب حجم دزدى اشاره مى کنن!!! دوس ندارم بيام همش گيگ بخرم از طرفى هم شاتل پدرمارو دراورده

4. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان از های وب زنگ زدند گفتن مخابرات گفته 8 مگ از طرف مخابرات درسته کابل سر خط گفتن وصل کن با تلفن یکی دیگه قاطی نشه . تازه سیم کشی خونه تموم شده یعنی مشکلش چیه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

الان خيلى از کاربراى هاى وب تو اينستاگرام ب حجم دزدى اشاره مى کنن!!! دوس ندارم بيام همش گيگ بخرم از طرفى هم شاتل پدرمارو دراورده
    برای من یبار 5 گیگ دزدی کرد احتمالا مشکل فنی بوده
    ولی اونطوری نیست یهو ببینی 5 گیگ پریده خیلی خیلی کمه هر ی گیگ حدود 40 مگ هست

7. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

متن دوبار تکرار شد اجازه حذف هم بهم نداد.
    Last edited by t800; 23-05-2017 at 23:30.

9. این کاربر از t800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان عزیز بعد از اجرای مصوبه 253 که حجم آپلود رو محاسبه میکردند و تغییرات زیادی که های وب دچارش شد من این شک واسم بوجود اومده بود که حجمم نسبت به سابق خیلی غیرعادی کاسته میشه هر بسته ای که میخریدم با همون موارد استفاده قبلی خیلی زودتر تموم میشد گفتم مقدار آپلود ممکن زیاد باشه نشستم محاسبه اش کردم دیدم واسه من به ازای هر صد مگ مثلا حدود چهار پنج مگ آپلود محاسبه کرده که رقم قابل توجه ای نمیشه با وجودی که از این وضعیت ناراضی بودم و دست به عصا باهاش مدارا میکردم زیاد وقت این رو هم پیدا نمیکردم که حالا بیام دقیق محاسبه کنم ببینم مصرف واقعی با مقدار حجمی که از من کاسته میشه چقدر هست تا اینکه امروز یک بسته یک روزه 4 گیگی خریدم و چندتا فایل واسه دانلود توی لیست گذاشته بودم که مجموعش حدودا میشد 2500 مگ این لیست رو دانلود کردم و حین دانلود هم به هیچ وجه از اینترنت استفاده دیگه ای نکردم موقعی که رفتم حجمم رو چک کنم دیدم از 4 گیگ بجای اینکه حدودا 1.5 گیگ واسم باقی مونده باشه حدودا 600 مگ باقی مونده یعنی 900 مگ نیست شده، الان واسه اطمینان بیشتر اومدم یک فایل 200 مگابایتی رو دانلود کردم قبل از اون مقدار حجم باقیمانده رو یادداشت کردم بعد از دانلود حجم باقیمانده رو از قبلی کم کردم بجای 200 مگ آپلودش هم حدود 4 مگ بجای 204 مگ از حجمم 240 مگ کم شده بود در یک گیگ شما 5 تا 200 مگ داری که به ازای هرکدوم 40 مگ غیر واقعی کم بشه میشه 200 مگ به ازای هر یک گیگ حجم غیر واقعی کم میشه که در یک بسته 4گیگی میشه حدودا 800 الی 900 مگ دقیقا همون حجمی که از بنده کم شده!!! یعنی حجم واقعی یک بسته 4 گیگی در اصل حدود 3 گیگ هست (دوستان عزیز شما هم یه بررسی و مقایسه کنید ببینیم این موضوع کلی هست یا موردی) نمیدونم چکار باید کرد اینها که زیربار نمیرن 195 هم که تازه اگه ثابت کنی بهشون فقط ممکن وادارشون کنن مثلا حجم رو موردی برگردونن که علاج یک دفعه و مورد میشه و دفعه بعد باز همین روند اتفاق میفته واقعا نمیدونم چکار باید کرد اگر دو سه بار دیگه بهم کامل ثابت بشه باید فکر چاره ای کنم حداقل دانلودهارو از طریق بسته های نامحدود اپراتورها انجام بدم.
    پ.ن: مودم بنده اصلا وایرلس نداره پس گزینه هک شدن منتفی هستش

11. 2 کاربر از t800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان عزیز بعد از اجرای مصوبه 253 که حجم آپلود رو محاسبه میکردند و تغییرات زیادی که های وب دچارش شد من این شک واسم بوجود اومده بود که حجمم نسبت به سابق خیلی غیرعادی کاسته میشه هر بسته ای که میخریدم با همون موارد استفاده قبلی خیلی زودتر تموم میشد گفتم مقدار آپلود ممکن زیاد باشه نشستم محاسبه اش کردم دیدم واسه من به ازای هر صد مگ مثلا حدود چهار پنج مگ آپلود محاسبه کرده که رقم قابل توجه ای نمیشه با وجودی که از این وضعیت ناراضی بودم و دست به عصا باهاش مدارا میکردم زیاد وقت این رو هم پیدا نمیکردم که حالا بیام دقیق محاسبه کنم ببینم مصرف واقعی با مقدار حجمی که از من کاسته میشه چقدر هست تا اینکه امروز یک بسته یک روزه 4 گیگی خریدم و چندتا فایل واسه دانلود توی لیست گذاشته بودم که مجموعش حدودا میشد 2500 مگ این لیست رو دانلود کردم و حین دانلود هم به هیچ وجه از اینترنت استفاده دیگه ای نکردم موقعی که رفتم حجمم رو چک کنم دیدم از 4 گیگ بجای اینکه حدودا 1.5 گیگ واسم باقی مونده باشه حدودا 600 مگ باقی مونده یعنی 900 مگ نیست شده، الان واسه اطمینان بیشتر اومدم یک فایل 200 مگابایتی رو دانلود کردم قبل از اون مقدار حجم باقیمانده رو یادداشت کردم بعد از دانلود حجم باقیمانده رو از قبلی کم کردم بجای 200 مگ آپلودش هم حدود 4 مگ بجای 204 مگ از حجمم 240 مگ کم شده بود در یک گیگ شما 5 تا 200 مگ داری که به ازای هرکدوم 40 مگ غیر واقعی کم بشه میشه 200 مگ به ازای هر یک گیگ حجم غیر واقعی کم میشه که در یک بسته 4گیگی میشه حدودا 800 الی 900 مگ دقیقا همون حجمی که از بنده کم شده!!! یعنی حجم واقعی یک بسته 4 گیگی در اصل حدود 3 گیگ هست (دوستان عزیز شما هم یه بررسی و مقایسه کنید ببینیم این موضوع کلی هست یا موردی) نمیدونم چکار باید کرد اینها که زیربار نمیرن 195 هم که تازه اگه ثابت کنی بهشون فقط ممکن وادارشون کنن مثلا حجم رو موردی برگردونن که علاج یک دفعه و مورد میشه و دفعه بعد باز همین روند اتفاق میفته واقعا نمیدونم چکار باید کرد اگر دو سه بار دیگه بهم کامل ثابت بشه باید فکر چاره ای کنم حداقل دانلودهارو از طریق بسته های نامحدود اپراتورها انجام بدم.
    دانلود هم کلا اپلود میخوره ولی واسه شما دزدیش خیلی تابلو هست

13. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امان از گیگ دزدی ها که همه شرکتا بهش دچار شدن و عملا کم فروشی می کنن!!! واسه دانلود فقط بسته های نامحدود شبانه بصرفه تر و بهتره..

15. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این طوری که من متوجه شدم توی فشفشه به شدت حجم دزدی هستش!
    بالاخره هر ارزونی بی علت نیست!
    بریزید اینستاگرام واعظی بگید های وب حجم دزدی میکنه!

17. این کاربر از alireza_asol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من فکر میکردم فقط من مشکل دارم .ترافیکم صفر بود یه فشفشه زدم ۴ گیگ .یه فایل دانلود کردم ۳.۲۱ گیگ حجمش بود ولی حجمم نرسید اتمام ترافیک زد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •