سلام.
برای من شب ها حجم کم می کنه. طرحم 2 گيگ هديه- 2Mbps سه گیگ یکساله پست پید هستش. تا یک هفته قبل اینجوری نبود. باید چی کار کنم که دو باره شبانه بر گرده؟
لطفا راهنمایی کنید....
سلام.
برای من شب ها حجم کم می کنه. طرحم 2 گيگ هديه- 2Mbps سه گیگ یکساله پست پید هستش. تا یک هفته قبل اینجوری نبود. باید چی کار کنم که دو باره شبانه بر گرده؟
لطفا راهنمایی کنید....
برای منم تایم رایگان کم میکنه. پاییزه طلایی+شبانه
برای هرکس که کم میشه حتمن به 2020 زنگ بزنید ببینید قضیه چیه دنبالشو بگیرید وگرنه...
خبرشو هم همینجا بدین
برای طرح من دانلود شبانه از ساعت 1 تا 7 بود.امروز بیدار شدم فقط همین رو چک کنم ....
این همه درد سرمون کمه یک آدم عوضی دیگه می خواسته ساعت 12:31 دقیقه شب می خواسته من رو -- کنه که خدایا شکر نتونسته حجمم رو مصرف کنه
بابا مخابرات امنیتش خوب شده یک خدا لعنت کنه ای می خواسته من رو -- کنه نتونسته آخه همون موقعه پورتم توسط مخابرات بسته شده بوده و الان صبح زنگ زدم که پورت رو باز کنن تا خودم بتونم استفاده کنم
![]()
بچه ها الان زنگ زدم ۲۰۲۰ میگه ساعت شبانه رایگان برای برای کمپین تابستانه ۱ تا ۷ است و بهار تا بهار ۱ تا ۶ در صورتی که از من که کمپین تابستانه ام ۲ گیگ حجم کم کرده
. منم طرح شما رو دارم ولی اولا کلا شبانه ی رایگان از روی خطم برداشته شده
2020 بخیال خودش ثبت شکایت کرده ولی هنوز خبری نیست. تا شنبه هم مطمئنا خبری نمیشه چون 195 و همه شون تعطیلن و روز شنبه هم با یک تپه شکایت باید سروکله بزنن. الانم نیم ساعت پشت خط بودم تا اوپراتور پاسخگوی 2020 بخیال خودش از اینور و اونور پیگیری کنه، آخرشم میگه سیستم چون آپدیت نبوده حجم شما رو 40 گیگ نشون میداده وگرنه حجم واقعی 26 گیگ هستگفتم برو بابا حجم من طی یکماه اخیر هیچوقت زیر 40 گیگ نبود، حالا سیستم شما شاید یکهفته یا چند روز آپدیت نبوده باشه
گفتم برو ریز مصرفم رو ببین تا بفهمی
میگه توی سیستم جدید نمیشه ریز مصرف سابق رو دید!!!!
تازه 5 گیگ هم برای دانلود شبانه ی پریشب از حجمم کم کردن اونم هست
کلا خررررررررررر توی خرررررررررره بدجور
به حجم باقی موندم برگشت دیگه به رزرو نیومد...
من الانترافيک باقي مانده نوشته 20 مگابایت. ترافیک رزرو هم نوشته 1.5 گیگ. الان اگه 20 مگابایت تموم بشه بعد از ترافیک رزرو منتقل میشه به ترافیک باقی مانده یا نه ؟ میترسم 20 مگابایت تموم بشه اینترنتم قطع بشه
باید همینطور باشه وقتی ترافیک باقی مونده تموم شد میره سراغ ترافیک رزرو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)