این هم برای من ... آرت 2 ... البته ما شانس نداریم ... 2 روز دیگه هر چی حال کردیم تا الان از دماغمون در میارند ...
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این هم برای من ... آرت 2 ... البته ما شانس نداریم ... 2 روز دیگه هر چی حال کردیم تا الان از دماغمون در میارند ...
![]()
احتمالش هست ولی بعدش میتونی دوباره برگردی....
تغییر سرویس فکر کنم فرقی نداره برای شهرستان ها باید حضوری بری... شما از طریق کنترل پنل ایملت را بده شاید قبول کردن!
بطور عادی بعد از اتمام دوره تغییر سرویس اعمال میشه ولی شما میتونی درخواست بدی که از همون روز که درخواست دادی اعمال بشه و یک مبلغی کمی هم به عنوان ما به تفاوت میگرن بایت این مدت...
ترافیک هم باید تمام کنی فکر کنم چون میپره...
سلام مهدی جان
حتما امشب اگه بیدار بودم تست میزنم![]()
یه کاری کردند من دیگه جرات نمیکنم زنگ بزنم پشتیبانی
خداییش وضع سرویس من خوبه
همیشه 25 تا 30 کیلو رو دارم(البته اکثر اوقات همین هست با این که روی 1024 آپ شده خدارو شکر ما به همینم راضی هستیم چون درسته دانلودش فقط برا بعضی لینکها بالاست اما سرعت وبگردیمون فضایی شده فقط خدا کنه گندش در نیاد)
بچه های آرت 1 هم دیگه روتونو زیاد نکنید ما بیشتر از 30 نباید میگرفتیمالبته اگه کسی باشه که این مشکل رو نداشته باشه حق اعتراض داریم!!
(در ضمن اونی که گفتم روتونو زیاد نکنید شامل برخی از بچه های اکو 128 هم میشه که همیشه ثابت بوده حالا 2 روزه 100 مگ کمتر دانلود کردند
)
ان شا الله مشکل همه حل میشهیه هفته دیگه شروع کنید به اعتراض 2 مگش کنند
به من که خیلی خوش گذشته
![]()
دوستان امروز بین 5 تا 6 ساعت کلا قطع بودم الان تازه وصل شدم
جریان چیه !!!
این که میگید سرعت دانلود شما از 27 بالاتر نمیره بر میگرده به اون سروری که ازش دانلود میکنید
كدوم يارانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با اين پولي كه ما داريم ميديم بايد سرعت 3-2 مگ بدند.....شما بريد تموم دنيا را چك كنيد
نچ ; ) برا سرور نىس . من چهارشنبه هر چى و از هر جاىى دان مىکردم سرعت حول و حوش 50 بود . بعدش کم شد و اومد رو حدود 27 .
که بعد از کاهش سرعت ، 2 تا از لىنکاى که دان کردم با سرعت بالاى 170 بوده . ىکى عصر ىخى ۳ بوده از سرور دانلودها و ىکى هم بدنسازى راک (عشق من) بوده از ىوتىوب ; & . و دىگه از هىچ سرورى سرعتم بالاى 27 نرفته اصلا .
ديشب لينك هاي رپيد باز من سرعت دانلودش رو 10 بود ولي همون لحظه وقتي لينك مستقيم مي ذاشتم 70 دانلود مي كرد....تو بچه ها كسي هست از رپيد باز دانلود كنه؟سرعتش چه جوريه؟
هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)