سلام
من مودم asus am602 دارم و چون نیاز به وایرلس در کنار لن دارم کدوم راه بهتر هست و در هر کدوم بهترین برند و قیمت رو هم لطفا بگید:
1.خرید مودم وایرلس
2.خرید کارت شبکه وایرلس
برای استفاده از کارت شبکه مطمئنا نیاز هست که کامپیوتر روشن باشه،درسته؟
سلام
من مودم asus am602 دارم و چون نیاز به وایرلس در کنار لن دارم کدوم راه بهتر هست و در هر کدوم بهترین برند و قیمت رو هم لطفا بگید:
1.خرید مودم وایرلس
2.خرید کارت شبکه وایرلس
برای استفاده از کارت شبکه مطمئنا نیاز هست که کامپیوتر روشن باشه،درسته؟
Last edited by mohammad_87; 01-08-2013 at 18:17.
دوستان من یه مودم tp-link w8951nd دارم. یه ساله که دارمش ولی مشکلی نداشت. چند روز پیش سرویس دهنده ی اینترنتم رو عوض کردم و این یکی برخلاف قبلی شبانه رایگان داره. چند روزی زیاد ازش کار کشیدم تا اینکه مشکلی پیش اومد. مودم خود به خود ریست میشه و تا میام یه صفحه وب رو باز کنم دوباره ریست میشه... وایرلسش هم کار نمیکنه. به نظرتون چیکار کنم؟ نمیخوام یکی دیگه بخرم.
سلام
اسم مودم سیمکارتیم asus هستش مدلش: w1 بعد اسم کلیش اینه :HSDPA USB MODEM خواهشا اگه درایور و نرم افزارشو دارین برام بذارین ...ممنون...
و با توجه به همین نکته گزینه ی اول منطقی تر به نظر میاد.درسته
من چند ماه پیش یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم 115؛ گویا الان حدود 15 تا 20 تومن ارزونتر شده!
ولی احساس می کنم خیلی داغ میشه؛ بعدا این زیاد داغ شدن دی لینک رو از یه فروشنده هم شنیدم.
Last edited by zibagol; 01-08-2013 at 23:45.
کسی میتونه این مشکل ما رو ببینه که عیب از مودم هست یا چیزه دیگه :
الان یه هفته هست که سرویس اینترنت صبا نت من قطع میشه ، یعنی دو سه ساعت قطعه بعد وصل میشه .هر بارم که زنگ میزنم میگن خطتون از اینجا کانکت هست . امروز که اینجوری شد زنگ زدم صبا و بازم گفت خطتون از اینجا مشکل نداره .
خلاصه بهم گفت مودم رو خاموش کن و قرار شد یه سری تغییرات روی سیستم بده و بعد از یه ربع مودم را روشن کنم .
بعد از اینکه مودم رو روشن کردم pc که با کابل وصل هست به مودم مشکلی نداشت و به نت وصل بود ، یه لب تاپم روشن کردم و اونم وصل شد ، ولی دیوایس های دیگه مثل گوشی و تبلت وصل نشدن .
حالا الان که بعد از چند ساعت بازم اومدم پای سیستم در کمال تعجب دیدم pc هم نت نداره ، یه لب تاپ جدید امتحان کردم اونم نت نداره ( حتی درایور وایرلس را آنیستال کردم و دوباره نصب کردم ) و هیچ دیوایسی به نت وصل نمیشه به جز لب تاپ خودمکه قبلا هم به نت وصل شده بود .
من که کلا گیج شدم ، الان مشکل از صبا نت هست ؟ یا مشکل از کجاست ؟ مودمم مشکل داره ؟ ( مودم tplink 8901g هست ) .
ممنون میشم راهنماییم کنید، چون واقعا اعصاب خورد کن شده .
سلام
دوستم اینترنت 256 داره ولی سرعت دانلودش از 15 بالاتر نمیره!
تا اونجایی که من میدونم اینترنت 256 باید حداقل بین 30 تا 40 کیلو بایت ب ثانیه باشه سرعت دانلودش!
میخواستم بپرسم که مشکلش چی میتونه باشه؟ به مودم میتونه ربط داشته باشه؟ خودش 3-4 ماهه خریده ...یا مشکل از شبکه یا سیم کشی تلفن خونشونه؟
خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده ...
مودم سالمه؟
تنظیمات رو دست نزدید؟
اگر فکر می کنی نویز هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تنظیمات رو دست نزدید؟
سلام
برای adsl یک مودم وایرلس میخوام بگیرم.پورت ethernet هم یدونه کافیه.دو سه تا از بهترین مارکهای موجود همراه با قیمتش لطفا معرفی کنید.
نه والا هیچی دست نخورده .
سلام.من هنگامی که کابل شبکه رو نصب می کنم آیکون local area connection رو ندارم با اینکه کارت شبکه نصب هست و چراغش روشنه باشد چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)