تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1535 از 1759 اولاول ... 5351035143514851525153115321533153415351536153715381539154515851635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,341 به 15,350 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    من مودم asus am602 دارم و چون نیاز به وایرلس در کنار لن دارم کدوم راه بهتر هست و در هر کدوم بهترین برند و قیمت رو هم لطفا بگید:
    1.خرید مودم وایرلس
    2.خرید کارت شبکه وایرلس
    برای استفاده از کارت شبکه مطمئنا نیاز هست که کامپیوتر روشن باشه،درسته؟
    Last edited by mohammad_87; 01-08-2013 at 18:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من یه مودم tp-link w8951nd دارم. یه ساله که دارمش ولی مشکلی نداشت. چند روز پیش سرویس دهنده ی اینترنتم رو عوض کردم و این یکی برخلاف قبلی شبانه رایگان داره. چند روزی زیاد ازش کار کشیدم تا اینکه مشکلی پیش اومد. مودم خود به خود ریست میشه و تا میام یه صفحه وب رو باز کنم دوباره ریست میشه... وایرلسش هم کار نمیکنه. به نظرتون چیکار کنم؟ نمیخوام یکی دیگه بخرم.

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام
    اسم مودم سیمکارتیم asus هستش مدلش: w1 بعد اسم کلیش اینه :HSDPA USB MODEM خواهشا اگه درایور و نرم افزارشو دارین برام بذارین ...ممنون...

داره خودمونی میشه zibagol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برای استفاده از کارت شبکه نیاز هست که کامپیوتر روشن باشه؟
    درسته
    و با توجه به همین نکته گزینه ی اول منطقی تر به نظر میاد.

من چند ماه پیش یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم 115؛ گویا الان حدود 15 تا 20 تومن ارزونتر شده!
    ولی احساس می کنم خیلی داغ میشه؛ بعدا این زیاد داغ شدن دی لینک رو از یه فروشنده هم شنیدم.
    Last edited by zibagol; 01-08-2013 at 23:45.

5. این کاربر از zibagol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی میتونه این مشکل ما رو ببینه که عیب از مودم هست یا چیزه دیگه :

الان یه هفته هست که سرویس اینترنت صبا نت من قطع میشه ، یعنی دو سه ساعت قطعه بعد وصل میشه .هر بارم که زنگ میزنم میگن خطتون از اینجا کانکت هست . امروز که اینجوری شد زنگ زدم صبا و بازم گفت خطتون از اینجا مشکل نداره .
    خلاصه بهم گفت مودم رو خاموش کن و قرار شد یه سری تغییرات روی سیستم بده و بعد از یه ربع مودم را روشن کنم .
    بعد از اینکه مودم رو روشن کردم pc که با کابل وصل هست به مودم مشکلی نداشت و به نت وصل بود ، یه لب تاپم روشن کردم و اونم وصل شد ، ولی دیوایس های دیگه مثل گوشی و تبلت وصل نشدن .
    حالا الان که بعد از چند ساعت بازم اومدم پای سیستم در کمال تعجب دیدم pc هم نت نداره ، یه لب تاپ جدید امتحان کردم اونم نت نداره ( حتی درایور وایرلس را آنیستال کردم و دوباره نصب کردم ) و هیچ دیوایسی به نت وصل نمیشه به جز لب تاپ خودمکه قبلا هم به نت وصل شده بود .
    من که کلا گیج شدم ، الان مشکل از صبا نت هست ؟ یا مشکل از کجاست ؟ مودمم مشکل داره ؟ ( مودم tplink 8901g هست ) .

ممنون میشم راهنماییم کنید، چون واقعا اعصاب خورد کن شده .

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام
    دوستم اینترنت 256 داره ولی سرعت دانلودش از 15 بالاتر نمیره!
    تا اونجایی که من میدونم اینترنت 256 باید حداقل بین 30 تا 40 کیلو بایت ب ثانیه باشه سرعت دانلودش!
    میخواستم بپرسم که مشکلش چی میتونه باشه؟ به مودم میتونه ربط داشته باشه؟ خودش 3-4 ماهه خریده ...یا مشکل از شبکه یا سیم کشی تلفن خونشونه؟
    خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده ...

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوستان من یه مودم tp-link w8951nd دارم. یه ساله که دارمش ولی مشکلی نداشت. چند روز پیش سرویس دهنده ی اینترنتم رو عوض کردم و این یکی برخلاف قبلی شبانه رایگان داره. چند روزی زیاد ازش کار کشیدم تا اینکه مشکلی پیش اومد. مودم خود به خود ریست میشه و تا میام یه صفحه وب رو باز کنم دوباره ریست میشه... وایرلسش هم کار نمیکنه. به نظرتون چیکار کنم؟ نمیخوام یکی دیگه بخرم.
    مودم سالمه؟
    تنظیمات رو دست نزدید؟
    سلام
    دوستم اینترنت 256 داره ولی سرعت دانلودش از 15 بالاتر نمیره!
    تا اونجایی که من میدونم اینترنت 256 باید حداقل بین 30 تا 40 کیلو بایت ب ثانیه باشه سرعت دانلودش!
    میخواستم بپرسم که مشکلش چی میتونه باشه؟ به مودم میتونه ربط داشته باشه؟ خودش 3-4 ماهه خریده ...یا مشکل از شبکه یا سیم کشی تلفن خونشونه؟
    خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده ...
    اگر فکر می کنی نویز هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی میتونه این مشکل ما رو ببینه که عیب از مودم هست یا چیزه دیگه :

الان یه هفته هست که سرویس اینترنت صبا نت من قطع میشه ، یعنی دو سه ساعت قطعه بعد وصل میشه .هر بارم که زنگ میزنم میگن خطتون از اینجا کانکت هست . امروز که اینجوری شد زنگ زدم صبا و بازم گفت خطتون از اینجا مشکل نداره .
    خلاصه بهم گفت مودم رو خاموش کن و قرار شد یه سری تغییرات روی سیستم بده و بعد از یه ربع مودم را روشن کنم .
    بعد از اینکه مودم رو روشن کردم pc که با کابل وصل هست به مودم مشکلی نداشت و به نت وصل بود ، یه لب تاپم روشن کردم و اونم وصل شد ، ولی دیوایس های دیگه مثل گوشی و تبلت وصل نشدن .
    حالا الان که بعد از چند ساعت بازم اومدم پای سیستم در کمال تعجب دیدم pc هم نت نداره ، یه لب تاپ جدید امتحان کردم اونم نت نداره ( حتی درایور وایرلس را آنیستال کردم و دوباره نصب کردم ) و هیچ دیوایسی به نت وصل نمیشه به جز لب تاپ خودمکه قبلا هم به نت وصل شده بود .
    من که کلا گیج شدم ، الان مشکل از صبا نت هست ؟ یا مشکل از کجاست ؟ مودمم مشکل داره ؟ ( مودم tplink 8901g هست ) .

ممنون میشم راهنماییم کنید، چون واقعا اعصاب خورد کن شده .
    تنظیمات رو دست نزدید؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    برای adsl یک مودم وایرلس میخوام بگیرم.پورت ethernet هم یدونه کافیه.دو سه تا از بهترین مارکهای موجود همراه با قیمتش لطفا معرفی کنید.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنظیمات رو دست نزدید؟
    نه والا هیچی دست نخورده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام.من هنگامی که کابل شبکه رو نصب می کنم آیکون local area connection رو ندارم با اینکه کارت شبکه نصب هست و چراغش روشنه باشد چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •