تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1535 از 3745 اولاول ... 535103514351485152515311532153315341535153615371538153915451585163520352535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,341 به 15,350 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

همین الان زنگیدم خودمو زدم به خریت گفتم من سرعتم اومده پایین شده 15 کیلوبایت بعد شمارمو گرفت گفت ما 4 روزه قانون 1/10 داریم اعمال میکنیم گفتم آقای عزیز پس چرا قبلا از این کاهش سرعتا خبری نبود و هنگام خرید اسمی از این 12 گیگ درمیون نبود گفت چون تجهیزاتمون آماده اینکار نبود و چند روزیه آماده اینکار شده.طرف تشویق میکرد برم ارتقاءبدم به محدود و یا نامحدود طلایی
    میگفت ما این نامحدودا رو فقط واسه کسی گزاشتیم که میخواد دانلود کنه و سرعت واسش مهم نیس.
    گفت این سرعتا هم دیگه درست بشو نیس و برا همیشه سرعتا همینجوره!!
    در ضمن گفتم شما برو تو نت تو بعضی از این انجمنا همه دارن تخلیه میکنن با اینکار شما گفت خب تخلیه میکنن میخوان کجا برن!گفت همه شرکتا دارن این محدودیتو اعمال میکنن.
    حیف که نمیتونم وگر نه همین فردا میدادم تخلیه.

قانون مصرف منصفانه این نیست که سرعت 256 که دانلودش برابر با 32 کیلوبایت هست و مشمولش کنن اگه توجه کرده باشید این قانون در شاتل و ... این گونه اعمال میشه که شما سرویس 256 نامحدود و وقتی میگیرید سرعتش حدود 200 کیلوبایت یا بیشتر هست بعد با دانلود 15 تا 17 گیگ شما میرید تو level کاربرای متوسط و سرعتتون کم میشه نه خیلی کم شاید نصف با دانلود چند گیگ دیگه میرین تو level کاربران پر مصرف و اون موقع سرعتتون سرعت واقعی میشه مثلا برای 256 میشه 32 و باز با دانلود بیشتر فقط میتونید صفحه باز کنید

در ضمن این تغییرات سرعت روی سرویس شما باقی میمونه و نمیشه گفت هر ماه ریست میشه تنها راهش به برگشت به سرعت اولیه دانلود نکردن و کم مصرف کردنه

آسیاتک معلوم نیست با کجاش داره فکر میکنه که اومده رو سرویس های ضریب 8 این قانون و اعمال کرده یعنی 256 با سرعت 32 کیلوبایت دیگه چی هست که مشمول این قانونم بشه لابد بعدش سرعت میشه 1 کیلوبایت :|

*در بالا هدف تبلیغ شاتل نبود چه بسا اون هم سرویس هاش تعریفی نداره فقط ملاک مقایسه بود

2. این کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

لطفا یکی بگه سرعت 128 و 256 برنزی بعد اون مقدار دانلود چند میشه؟؟
    مثلا 512 من میشه 20 ک

بار سومه میپرسم جواب نمیده کسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

لطفا یکی بگه سرعت 128 و 256 برنزی بعد اون مقدار دانلود چند میشه؟؟
    مثلا 512 من میشه 20 ک

بار سومه میپرسم جواب نمیده کسی

هنوز معلوم نیست چون این سیاست سرعت و قیمت رو جدیدا اعمال کرده باید یک دوره بگذره یا با پشتیبان آسیا تماس بگیرید و بپرسید

اگه مثل شرکت های دیگه باشه LEVEL بندی میکنن یعنی LEVEL به LEVEL سرعتتون با دانلود میاد پایین تا جایی که فقط میتونید صفحه باز کنید
    Last edited by David4None; 29-08-2013 at 02:10.

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان کسي هست ١ مگ يا 2 مگ محدود داشته باشه لطف کنه بگه سرعت شبانش چقدره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

قانون مصرف منصفانه این نیست که سرعت 256 که دانلودش برابر با 32 کیلوبایت هست و مشمولش کنن اگه توجه کرده باشید این قانون در شاتل و ... این گونه اعمال میشه که شما سرویس 256 نامحدود و وقتی میگیرید سرعتش حدود 200 کیلوبایت یا بیشتر هست بعد با دانلود 15 تا 17 گیگ شما میرید تو level کاربرای متوسط و سرعتتون کم میشه نه خیلی کم شاید نصف با دانلود چند گیگ دیگه میرین تو level کاربران پر مصرف و اون موقع سرعتتون سرعت واقعی میشه مثلا برای 256 میشه 32 و باز با دانلود بیشتر فقط میتونید صفحه باز کنید

در ضمن این تغییرات سرعت روی سرویس شما باقی میمونه و نمیشه گفت هر ماه ریست میشه تنها راهش به برگشت به سرعت اولیه دانلود نکردن و کم مصرف کردنه

آسیاتک معلوم نیست با کجاش داره فکر میکنه که اومده رو سرویس های ضریب 8 این قانون و اعمال کرده یعنی 256 با سرعت 32 کیلوبایت دیگه چی هست که مشمول این قانونم بشه لابد بعدش سرعت میشه 1 کیلوبایت :|

*در بالا هدف تبلیغ شاتل نبود چه بسا اون هم سرویس هاش تعریفی نداره فقط ملاک مقایسه بود
    برای هر شکت فرق می کنه ولی درست می گید آسیاتک با این حرکت می خواسته بگه نامحدود نگرین چون به ضرر شرکت هست برای همین می بنید پلن های حجمی رو بهتر بسته در مقایسه با شرکت های دیگه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با ایرانسا سرعتت چند بود؟ نامحدود بود ؟ چند میدادی ؟

Sent from my iPad using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرویس ۵۱۲
    نامحدود

۶۲k

همون سرعتی که باید بده .
    Last edited by music; 29-08-2013 at 07:09.

8. این کاربر از music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برای هر شکت فرق می کنه ولی درست می گید آسیاتک با این حرکت می خواسته بگه نامحدود نگرین چون به ضرر شرکت هست برای همین می بنید پلن های حجمی رو بهتر بسته در مقایسه با شرکت های دیگه .
    کاربر محترمی که بعد ار دو سال 21 تا پست دادی ( تا زمان نوشتن این متن )
    ما خودمون هم فهمیدیم آسیاتک از مشتریان نامحدودش خسته شده ولی وقتی یک ساله تمدید میکرد که خوشحال بود و حالا اومده سرویس هاشون رو تغییر داده. باید این تعرفه ها و سرویس ها رو برای مشترکین جدید اعمال میکرد تا ببینه کسی اصلاً از این سرویس ها میگیره یا نه ضمناً پلن های حجمی که شما رو مجبور کنه به زور 10 گیگ بخری واسه دانلود با سرعت مسخره شبانه خیلی خوبه به نظرت ؟ تازه همون رو هم برای سرویس 4 مگ برداشته یعنی تا این قدر دزد و به فکر جیب خودشونن حتی اگر تعرفه معمولی هم میداد شخصاً حاضر نیستم از شرکتی که اینقدر دزده سرویس بگیرم. ذره ای به فکر مشترکینش نیست پارس آنلاین می خواست سرویس ها شو عوض کنه اونا رو به یک اسم دیگه گذاشت بعد از اینکه سرویس آدم تموم میشد دیگه سرویس قبلی رو نمیتونستی انتخاب کنی ( حتی بعضی از سرویس ها با اینکه توی لیست نبود ولی شما میتونستی سرویس قبلی خودت رو تمدید کنی باز) نه اینکه یک شبه همه سرویس های موجود رو عوض کنه. پس فردا هم میاد میگه دانلود شبانه هم نداریم. برو بساطت رو جای دیگه پهن کن اینجا از این تبلیغات فایده نداره شرکتتون گور خودش رو کنده این مشترکین هم سرویسشون تموم میشه ببینم که دیگه میاد از این تعرفه های مسخره بگیره

10. این کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دوستان کسي هست ١ مگ يا 2 مگ محدود داشته باشه لطف کنه بگه سرعت شبانش چقدره ؟
    من یک مگ محدود دارم شبی 4 گیگ دانلود دارم..شیراز.
    قضیه ی این برقرای موقت چیه؟؟من سرویسم الان تموم شده 2 گیگ اضاف آوردم،برقرای موقت زدم شبانه هم رایگان بود و هنوز هم دو گیگ دارم!؟!؟؟؟؟؟

12. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه VatanGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

قضیه ی این برقرای موقت چیه؟؟من سرویسم الان تموم شده 2 گیگ اضاف آوردم،برقرای موقت زدم شبانه هم رایگان بود و هنوز هم دو گیگ دارم!؟!؟؟؟؟؟
    من یک مگ محدود دارم بیشتر 2 گیگ نمیگره شما کدام تعرفه هستی من 20 گیگ 1 مگ هستم.....

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این برای اون دسته که مگن نامحدود ها زیاد دانلود میکنن بهتره محدود شن دوست عزیز شما محدود ها رو نگاه کن چطور دانلود میکنن تازه ما 2 3 برابر این ها پول داریم میدیم خاک بر سر این اسیاتک با این سیاست های ت ....می که داره

15. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •