تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1535 از 2403 اولاول ... 53510351435148515251531153215331534153515361537153815391545158516352035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,341 به 15,350 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

برو به این مسیر

Device info >> staticties >> ADSL

مشخصات کامل پورت رو نوشته

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

چون دوستمون گفتن تعریف بیخود ریز استفاده خودم تو امروز رو براتون می ذارم. اون ساعت هایی رو که می بینین که سرعت کمه ( بین 2 تا 4 بعدازظهر) موقعی هست که کامپیوتر رو خاموش کردم و فقط کمی اویل ساعت 14 و اواخر ساعت 16 کامپیوتر روشن بوده، قضاوت با خودتون!

دوست عزیز قصد جسارت به شما یا شخص خاصی رو نداشتم فقط این اواخر که میومدم اینجا همه فقط داشتن از مخابرات تعریف می کردن درحالیکه اگه می گفتن واقعا همچین وضعیتی داره یا تو باز کردن سایتا اینقد اذیت می کنه شاید نمیومدم از مخابرات سرویس بگیرم.سرعت دانلود شما خوبه، فقط می شه نوع سرویس و محل سکونت و پیش شمارتون رو هم بگین؟

3. این کاربر از majidpromix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ::TeCHnoLogY::'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

چون خطتتون رو 2 مگه نباید مشکلی از لحاظ سرعت داشته باشید. پس مشکل جایی دیگست. حتماً با پشتیبانی در تماس باشید و بگید که چرا سرعت این قدر کمه.
    از رشت آقا نعیم و آقا سروش هم 2020 دارند و سرعتشون عالیه. پس این طور نیست که سرعت رشت بد باشه. باید پیگیری کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوست عزیز قصد جسارت به شما یا شخص خاصی رو نداشتم فقط این اواخر که میومدم اینجا همه فقط داشتن از مخابرات تعریف می کردن درحالیکه اگه می گفتن واقعا همچین وضعیتی داره یا تو باز کردن سایتا اینقد اذیت می کنه شاید نمیومدم از مخابرات سرویس بگیرم.سرعت دانلود شما خوبه، فقط می شه نوع سرویس و محل سکونت و پیش شمارتون رو هم بگین؟
    مشکل سرعت واسه همه نیست -- از شانس بد شما اینجوری شده

واسه منم سرعتش مثل این دوست عزیز خوبه

ساکن لاهیجان 256 نامحدود سرعت 120 تا 130 (( از 100 پایین تر نمیاد ))
    ولی سرعت پیج باز کردن متوسط هست

6. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برو به این مسیر

Device info >> staticties >> ADSL

مشخصات کامل پورت رو نوشته
    پیدا نشد

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چون خطتتون رو 2 مگه نباید مشکلی از لحاظ سرعت داشته باشید. پس مشکل جایی دیگست. حتماً با پشتیبانی در تماس باشید و بگید که چرا سرعت این قدر کمه.
    از رشت آقا نعیم و آقا سروش هم 2020 دارند و سرعتشون عالیه. پس این طور نیست که سرعت رشت بد باشه. باید پیگیری کنید.
    بله دوستان ساکن رشت سرعتشون خوبه حالا نمیدونم مرکز3 اینجوریه یا مشکل از جا دیگه اب میخوره

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

چون دوستمون گفتن تعریف بیخود ریز استفاده خودم تو امروز رو براتون می ذارم. اون ساعت هایی رو که می بینین که سرعت کمه ( بین 2 تا 4 بعدازظهر) موقعی هست که کامپیوتر رو خاموش کردم و فقط کمی اویل ساعت 14 و اواخر ساعت 16 کامپیوتر روشن بوده، قضاوت با خودتون!

این ریز مصرف رو چجوری میاری ؟؟
    من کل سایت مخابرات رو گشتم همچین چیزی پیدا نکردم !!!!!!!!!!!
    Last edited by wooooow; 17-04-2013 at 23:56.

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من از رودسر هستم - 512 نامحدود - پیش شماره 0142. سرعت پیج هم بیشتر برای https کنده و شاید کسل کننده و قبلاً بعضی از دوستان اشاره کردن ولی این کندی اون قدری نیست که اذیت کنه. حداقل برای من که فرقی بین باز شدن صفحه از 2020 و اندیشه وجود نداره غیر از https. در ضمن وقتی چنین سرعت دانلودی می دن خب این کندی می تونه قابل اغماض باشه.
    در ضمن ما اینجا سعی می کنیم با قرار دادن سرعت شرکت های مختلف به دوستان دیگر هم راهنمایی کنیم که کدوم شرکت چه وضعیتی رو داره.
    قبلاً یکی از دوستان از آستارا گفته بودن که برای شهرشون سرعت دانلود عالی و سرعت پیج ضعیف هست.
    بازم از آقا نعیم ممنونم که راهنمایی کرد و فایلای مورد نیازم که شاید با سرعت نامحدود اندیشه 8 ماه طول می کشید الآن داره 1 ماه دانلود میشه.

به نظرم شما هم پیگیر باشید. درسته پشتیباناشون با هم هماهنگ نیستن اما بعضیاشون خیلی خوب کمک می کنن.

لطفاً یه تصویر از قسمت status مودمتون بذارید تا ببینیم خطتتون رو روی چند مگ بستن.

11. این کاربر از ::TeCHnoLogY:: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

مشکل سرعت واسه همه نیست -- از شانس بد شما اینجوری شده

واسه منم سرعتش مثل این دوست عزیز خوبه

ساکن لاهیجان 256 نامحدود سرعت 120 تا 130 (( از 100 پایین تر نمیاد ))
    ولی سرعت پیج باز کردن متوسط هست
    256 نامحدود سرعت بالای 100 ؟ مثل اینکه مخابرات تو شهرستانا خیلی بهتره!
    کسی می دونه سرعت 1 مگ و 2 مگ محدود مخابرات چطوریه که ماه دیگه سرویس محدود بگیرم شاید اون خوب باشه! اصلا فرقی دارن یا مثل اندیشه که قبلنا همه سرویسای محدودش در یه حدی بود! و اینکه مثلا سرویس 2 مگ محدود تو ساعات رایگانش هم اون حداقل رو رعایت می کنن یا افت سرعت شدید داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این ریز استفاده رو چجوری میاری ؟؟
    من کل سایت مخابرات رو گشتم همچین چیزی پیدا نکردم !!!!!!!!!!!
    خب اینکه ماله مخابرات نیست که!

نرم افزار رایگان Networx. خیلی نرم افزار خوبیه کافیه تو گوگل اسم نرم افزار رو بزنید سایتش می یاد و می تونید دانلود. 1.5 ساله این نرم افزار رو دارم و خیلی راضیم. البته اگه تو سیستم شما طوریش نشه و مثل مال من کار کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •