برو به این مسیر
Device info >> staticties >> ADSL
مشخصات کامل پورت رو نوشته
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برو به این مسیر
Device info >> staticties >> ADSL
مشخصات کامل پورت رو نوشته
دوست عزیز قصد جسارت به شما یا شخص خاصی رو نداشتم فقط این اواخر که میومدم اینجا همه فقط داشتن از مخابرات تعریف می کردن درحالیکه اگه می گفتن واقعا همچین وضعیتی داره یا تو باز کردن سایتا اینقد اذیت می کنه شاید نمیومدم از مخابرات سرویس بگیرم.سرعت دانلود شما خوبه، فقط می شه نوع سرویس و محل سکونت و پیش شمارتون رو هم بگین؟
چون خطتتون رو 2 مگه نباید مشکلی از لحاظ سرعت داشته باشید. پس مشکل جایی دیگست. حتماً با پشتیبانی در تماس باشید و بگید که چرا سرعت این قدر کمه.
از رشت آقا نعیم و آقا سروش هم 2020 دارند و سرعتشون عالیه. پس این طور نیست که سرعت رشت بد باشه. باید پیگیری کنید.
مشکل سرعت واسه همه نیست -- از شانس بد شما اینجوری شده
واسه منم سرعتش مثل این دوست عزیز خوبه
ساکن لاهیجان 256 نامحدود سرعت 120 تا 130 (( از 100 پایین تر نمیاد ))
ولی سرعت پیج باز کردن متوسط هست
پیدا نشد![]()
بله دوستان ساکن رشت سرعتشون خوبه حالا نمیدونم مرکز3 اینجوریه یا مشکل از جا دیگه اب میخوره
این ریز مصرف رو چجوری میاری ؟؟
من کل سایت مخابرات رو گشتم همچین چیزی پیدا نکردم !!!!!!!!!!!
Last edited by wooooow; 17-04-2013 at 23:56.
من از رودسر هستم - 512 نامحدود - پیش شماره 0142. سرعت پیج هم بیشتر برای https کنده و شاید کسل کننده و قبلاً بعضی از دوستان اشاره کردن ولی این کندی اون قدری نیست که اذیت کنه. حداقل برای من که فرقی بین باز شدن صفحه از 2020 و اندیشه وجود نداره غیر از https. در ضمن وقتی چنین سرعت دانلودی می دن خب این کندی می تونه قابل اغماض باشه.
در ضمن ما اینجا سعی می کنیم با قرار دادن سرعت شرکت های مختلف به دوستان دیگر هم راهنمایی کنیم که کدوم شرکت چه وضعیتی رو داره.
قبلاً یکی از دوستان از آستارا گفته بودن که برای شهرشون سرعت دانلود عالی و سرعت پیج ضعیف هست.
بازم از آقا نعیم ممنونم که راهنمایی کرد و فایلای مورد نیازم که شاید با سرعت نامحدود اندیشه 8 ماه طول می کشید الآن داره 1 ماه دانلود میشه.
به نظرم شما هم پیگیر باشید. درسته پشتیباناشون با هم هماهنگ نیستن اما بعضیاشون خیلی خوب کمک می کنن.
لطفاً یه تصویر از قسمت status مودمتون بذارید تا ببینیم خطتتون رو روی چند مگ بستن.
256 نامحدود سرعت بالای 100 ؟مثل اینکه مخابرات تو شهرستانا خیلی بهتره!
کسی می دونه سرعت 1 مگ و 2 مگ محدود مخابرات چطوریه که ماه دیگه سرویس محدود بگیرم شاید اون خوب باشه! اصلا فرقی دارن یا مثل اندیشه که قبلنا همه سرویسای محدودش در یه حدی بود! و اینکه مثلا سرویس 2 مگ محدود تو ساعات رایگانش هم اون حداقل رو رعایت می کنن یا افت سرعت شدید داره؟
خب اینکه ماله مخابرات نیست که!
نرم افزار رایگان Networx. خیلی نرم افزار خوبیه کافیه تو گوگل اسم نرم افزار رو بزنید سایتش می یاد و می تونید دانلود. 1.5 ساله این نرم افزار رو دارم و خیلی راضیم. البته اگه تو سیستم شما طوریش نشه و مثل مال من کار کنه!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)