تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1535 از 2376 اولاول ... 53510351435148515251531153215331534153515361537153815391545158516352035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,341 به 15,350 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مأمور استقلال در شيراز

با تصميم امير قلعه نويى، يكى از دستياران وى عازم شيراز شد. سرمربى استقلال از يكى از آناليزورهاى تيمش خواست تا آخرين بازى برق را مورد بررسى كامل قرار دهد. نماينده استقلال امروز به شيراز رفت تا از نزديك شاهد بازى برق - نساجى مازندران از سرى مسابقات جام حذفى باشد. آبى هاى تهرانى درصدد هستند تا با بررسى كامل نقاط ضعف و قوت حريف، با آمادگى بهتر به شيراز بروند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مهاجم آلبانيايى ديپورت شد

مهاجم آلبانيايى كه ظرف روزهاى گذشته در تمرينات استقلال شركت كرده بود، نتوانست نظر كادر فنى اين تيم را به سوى خود جلب كند. درحاليكه قرار بود استقلالى ها تكليف دانيل جافا را تا اواخر هفته جارى مشخص كنند، روز گذشته جواب نه به اين بازيكن آلبانيايى دادند تا دانيل زودتر از پيش تكليف خود را با استقلال بداند. طبق شنيده هاى ما قلعه نويى از جايگيرى هاى اين بازيكن رضايت كامل داشته اما ضعف مهاجم آلبانيايى در عبور از نفرات مقابل سبب شده تا امير تصميم به ديپورت وى بگيرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هشدار سامره و مجيدى به قلعه نويى؛

الجزيره قوى تر از الاتحاد است

استقلال در مرحله گروهى ليگ قهرمانان آسيا با الاتحاد عربستان، الجزيره امارات و ام صلال قطر همگروه است. بدون شك نماينده قطر را بايد از همين حالا خارج از گردونه تلقى كرد. اغلب كارشناسان از زردپوشان عربستانى به عنوان جدى ترين حريف استقلال ياد مى كنند اما ظاهراً لژيونرهاى اماراتى نظر ديگرى دارند و معتقدند امير قلعه نويى نبايد تحت تأثير اين جو قرار بگيرد. بر اساس خبرهاى رسيده، على سامره و فرهاد مجيدى قاطعانه معتقدند الجزيره امارات قدرتمندتر از الاتحاد عربستان بوده و قطعاً براى استقلال دردسرساز خواهد شد. حتى شنيده ايم مجيدى اين مسأله را با خود قلعه نويى هم در ميان گذاشته است زيرا سال ها سابقه حضور در ليگ حرفه اى امارات را داشته و بارها مقابل الجزيره بازى كرده است.گفتنى است الجزيره هم اكنون صدرنشين ليگ حرفه اى امارات محسوب مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ناراحتى استقلالى ها از صادقى

هيچ كس برايت دعوتنامه نفرستاده است

اميرحسين صادقى بعد از پايان بازى استقلال - مس بشدت از هواداران آبى انتقاد كرد و مدعى شد اگر در فصل آينده پيشنهاد ميلياردى به وى ارائه شود باز هم حاضر نيست پيراهن آبى را بر تن كند. وى همچنين طى مصاحبه هاى خود با صراحت از برخى بازيكنان استقلال انتقاد كرد و به نوعى سيستم بازى اين تيم را هم مورد نقد قرار داد. اين در حالى است كه امير قلعه نويى به وى قول داده بود با ليدرها صحبت كرده و عوامل توهين به او را شناسايى كند.
    ظاهراً حرف هايى كه صادقى زده موجبات ناراحتى چند تن از بازيكنان سابق استقلال را فراهم آورده و باعث واكنش آنها شده است زيرا به اعتقاد اين نفرات مدافع سابق آبى پوشان در حالى اين حرف ها را مى زند كه هيچ كس به صورت رسمى از بازگشت صادقى حرف نمى زند و اتفاقاً امير قلعه نويى چندى قبل از انسجام حاكم شده بر خط دفاعى تيمش ابراز رضايت كرده است.
    از ما نشنيده بگيريد اما مى گويند يكى از استقلالى ها عصر جمعه در محفلى خصوصى با اشاره به حرف هاى صادقى گفته است: «نمى دانم چه كسى براى اميرحسين دعوتنامه فرستاده كه او اينگونه مدعى بازگشت شده است؟»
    جالب اينجاست كه يكى ديگر از استقلالى ها هم كه از درج نامش معذور هستيم در اين مورد مى گفت: «مطمئن باشيد اگر قلعه نويى براى صادقى پيغام بفرستد او حتماً برمى گردد و طى يك مصاحبه اى مدعى آن مى شود كه حساب هواداران واقعى استقلال را از تماشاگرنماها جدا كرده است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال به دنبال ۲۰ فيلم از رقباى آسيايى

قرعه كشى ليگ قهرمانان آسيا انجام شده و طى آن استقلال همان طور كه امير قلعه نويى دوست داشت با تيم هاى ازبكستانى همگروه نشد. سرمربى آبى پوشان از مدت ها قبل تأكيد داشت تيم هاى عربى هرگز نمى توانند هم اندازه نمايندگان ازبك ها خطرناك ظاهر شوند. از طرف ديگر كسب اطلاعات از عرب ها خيلى راحت تر از تيم هاى آسياى ميانه است. بر همين اساس حالا كه استقلال با نمايندگان عربستان، امارات و قطر همگروه شده مشكلى براى رويارويى با آنها ندارد. سرمربى استقلال روز گذشته دستور ضبط فيلم تمام بازى هاى الاتحاد عربستان، الجزيره امارات و ام صلال قطر را صادر كرد تا قبل از شروع ليگ قهرمانان نوار همه آنها در اختيار كادرفنى قرار بگيرد. طبق برآورد مسئولان باشگاه استقلال، پيش از شروع ليگ قهرمانان ۲۰ فيلم در مجموع از نوار مسابقات حريفان اين تيم در اختيار امير قرار خواهد گرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رضا عنايتي از النصر، استقلال، تيم‌ملي و حسرت‌هايش مي‌گويد

براي برگشت به دنبال بهانه هستم

رضا عنايتي بي‌ترديد در سياهه‌ بازيكناني قرار دارد كه خيلي دير در فوتبال ايران ظهور كرد. بهترين گلزن تاريخ ليگ‌برتر ايران امروز با 33 سال سن، هنوز يكي از لژيونرهاي فوتبالي ايران در ليگ امارات است اما شرايطي كه امروز در النصر براي او به‌وجود آمده، بار ديگر عنايتي را در كانون توجه قرار داده است. رضا عنايتي كه امروز اعتراف مي‌كند با نيمكت‌نشيني مشكل دارد پس از اتفاقات جنجالي كه در جريان بازي النصر و العين رقم خورد، خود را در آستانه جدايي از فوتبال امارات و بازگشت به فوتبال ايران مي‌بيند. او در اين گفت‌وگو جزئيات دوران حضورش در امارات را تشريح مي‌كند و به مقايسه آن با روزهاي درخشانش در ايران مي‌پردازد.
    چرا يكسري اتفاقات هميشه براي تو دير افتاده؛ دعوت شدن به تيم‌ملي، حضور در استقلال و ترانسفرشدن به يك تيم خارجي؟

اين تقدير و سرنوشت من است كه همه‌چيز را سخت و در عين حال دير به‌دست مي‌آورم و كاري هم از دستم برنمي‌آيد؛ شايد اگر چندسال زودتر در فوتبال ايران چهره شده بودم، امروز به‌راحتي حق من را در فوتبال ملي پايمال نمي‌كردند.

از اين شرايط ناراضي نيستي؟

صددرصد راضي هستم و با اين وجود به چيزهايي فراتر از تصوراتم رسيده‌ام.

اما گفته مي‌شود چون رضا عنايتي يك بازيكن صرفا باشگاهي است، به حق خود در تيم‌ملي نرسيده‌ است.
    كساني كه چنين ذهنيتي دارند، چيزي از فوتبال نمي‌فهمند. من سه فصل در تيمي مثل استقلال بازي كردم كه در اكثر بازي‌ها چيزي حدود 100 هزار تماشاگر را به خود مي‌ديد اما با اين حال من در بازي‌هاي بزرگ و پرتماشاگر حساس‌ترين گل‌ها را براي استقلال زدم. استرس بازي‌كردن در تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس حتي بيشتر از تيم‌ملي است. 52 گلي كه من براي استقلال زدم، جواب همه منتقداني است كه چنين تفكري دارند.

چرا همين روند را در تيم‌ملي تكرار نكردي؟

خيلي تلاش كردم تا خودم را در تيم‌ملي ثابت كنم اما در آن مقطع بازيكن بزرگي مثل علي دايي با آن آمارهاي منحصر به‌فرد در پيشاني خط‌حمله تيم‌ملي بازي مي‌كرد. بله، اين واقعيتي است كه من بايد نيمكت‌نشين دايي مي‌شدم. اگر در آن مقطع بر سر نيمكت‌نشيني جنجال نمي‌كردم، فقط به احترام شخص علي دايي بود.
    اما در زمان برانكو هم به‌دليل اعتراض به نيمكت‌نشيني، در كانون توجه قرار داشتي.

اتفاقا در زمان برانكو از خودم خيلي صبر و حوصله به‌خرج دادم اما به‌خاطر مصلحت تيم‌ملي در حد معقول اعتراض مي‌كردم. همه مي‌دانند كه در آن مقطع حق من در تيم‌ملي ضايع شد و هركس جاي من بود برانكو را كتك مي‌زد.

قبول داري با نيمكت‌نشيني به‌شدت مشكل داري؟

بله، با نيمكت‌نشيني مشكل دارم و به اين مسئله اعتراف مي‌كنم. هر فوتباليستي به نيمكت‌نشيني اعتراض نكند به توانايي‌ها و قابليت‌هاي خودش شك كرده است.

اما بازيكني مثل دايي با چند دقيقه بازي خودش را به تيم‌ملي تحميل كرد؟

وضعيت دايي با من به كلي متفاوت است. من بازيكني بودم كه مورد بي‌مهري سرمربي وقت تيم‌ملي قرار گرفتم و به‌كلي روحيه‌ام را از دست داده بودم. برانكو به من اعتقاد نداشت و هميشه در 10، 15 دقيقه پاياني و در شرايطي كه باخته بود، من را در پست غيرتخصصي بال چپ بازي مي‌داد و با اين كار هم مرا خراب و هم منتقدان را وادار به سكوت مي‌كرد.

چرا بعد از برانكو و در زمان قلعه‌نويي و علي دايي در تيم‌ملي موفق نبودي؟

توسط علي دايي به تيم‌ملي دعوت شدم. يك بازي فيكس بودم و در يك بازي ديگر هم 60دقيقه بازي كردم اما شرايطي كه بعضي ليدرها با يك اقدام هماهنگ شده برايم به‌وجود آوردند، باعث شد خودم از علي دايي بخواهم فعلا مرا از حضور در تيم‌ملي معاف كند.

امروز و با وجود مهاجمان جوان و متعددي مثل غلامرضا رضايي، برهاني ميداوودي و... شانسي براي خودت متصوري؟

پوشيدن پيراهن تيم‌ملي لياقت مي‌خواهد؛ اگر داشته باشم، مطمئن باشيد در رقابت با جوانان كم نمي‌آورم.
    اما علي دايي نظر مساعدي روي بازيكنان شاغل در ليگ امارات ندارد، به‌ويژه اينكه وضعيت تو در النصر مزيد بر علت شده. فكر نمي‌كني با رفتن به ليگ امارات شانس كمي كه براي حضورت در تيم‌ملي داشتي هم از بين رفت؟

خودم هم چنين احساسي دارم، به‌ويژه پس از انتخاب النصر گاهي اوقات بهترين بازيكنان دنيا هم در انتخاب تيم دچار اشتباه مي‌شوند و من هيچ ابايي ندارم كه بگويم انتخاب النصر بزرگ‌ترين اشتباه فوتبالم بود.
    از چه نظر؟

قبل از آمدن به النصر بازي‌هاي اين تيم را بارها ديده بودم و چندين بازيكن بزرگ و سرشناس اين تيم را مي‌شناختم و براي كسب موفقيت كنار چنين بازيكناني به النصر آمدم اما وقتي در اولين جلسه تمرين هيچ‌كدام از آنها را نديدم، متعجب شدم.

لوكا چرا اجازه داده بود آنها النصر را ترك كنند؟

خود لوكا هم به‌شدت با فروش آن بازيكنان مخالف بود وقتي پس از اولين تمرين با بچه‌هاي 18-‌17 ساله با لوكا صحبت كردم، فهميدم كه او چقدر بابت از دست دادن بازيكنان كليدي فصل قبل ناراحت است.

دليل افت بازي خودت چه بود؟

به واسطه نداشتن بازيكن، لوكا از من در پنج پست مختلف استفاده مي‌كرد و حتي در يكي از بازي‌ها به‌عنوان دفاع آخر براي النصر بازي كردم. همان موقع بود كه فهميدم بدترين سال فوتبالم را در حال تجربه‌كردن هستم.
    با لوكا صحبت نكردي؟

با لوكا در اين مورد خيلي دوستانه صحبت كردم و او بلافاصله در بازي بعدي مقابل الاهلي من را در خط‌حمله بازي داد و يك گل هم زدم اما بعد از آن بازي به‌شدت مصدوم شدم.

رابطه‌ات با لوكا چطور بود؟

بين من و لوكا چيزي جز دوستي و احترام نبود و او خيلي با من دوستانه برخورد مي‌كرد. او مربي سخت‌گير و در عين حال باانضباطي است. مشكل لوكا در النصر اين بود كه بسياري از بازيكنان چهار روز در هفته سر تمرين حاضر نمي‌شدند؛ اين موضوع برايش قابل هضم نبود و ترجيح داد استعفا بدهد.

اما گفته مي‌شود لوكا از النصر اخراج شد؟

به هيچ‌وجه چنين خبري صحت ندارد و برخلاف اخباري كه به ايران رسيده، لوكا خودش استعفا داد.
    با رفتن لوكا شرايط براي تو هم سخت‌تر از گذشته شده، چرا؟

مربي جديد را نمي‌شناسم و حتي اسم او را نمي‌توانم تلفظ كنم. در اولين جلسه تمرين بعد از چند دقيقه كاور مرا گرفت و به محمد سالم‌الانزي داد كه تا آن روز حتي يك دقيقه براي النصر بازي نكرده بود. اين اتفاق درست يك روز قبل از بازي با العين افتاد.

همين مسئله باعث شد در روز بازي از رفتن به زمين امتناع كني؟

به هيچ‌وجه، من با سرپرست تيم مشكل داشتم در حالي كه دقيقه 80 بازي بود و تيم يك بر صفر عقب بود، پاگلزدورف از من خواست خودم را گرم كنم. من داشتم گرم مي‌كردم كه سرپرست تيم با لحن بدي از من خواست سريع‌تر خودم را آماده كنم.

به همين دليل وارد زمين نشدي؟

در شرايطي كه تماشاگران عليه بازيكنان فحاشي مي‌كردند و من هم به‌شدت عصبي شده بودم، با سرپرست تيم درگيري لفظي پيدا كردم و هرچه حرف نگفته داشتم، نثار او كردم، من منتظر بهانه بودم.

پاگلزدورف در مورد تو چه نظري دارد؟

او تازه به النصر آمده و تحت‌تاثير اطرافيان قرار دارد. ترديدي ندارم كه پاگلزدورف تحت‌تاثير آنها مرا از تركيب كنار گذاشت. من كه پنج بازي براي النصر انجام داده بودم، بيرون رفتم تا بازيكني كه يك روز قبل به تمرين برگشته بود، فيكس بازي كند.

تكليف بازيكناني كه توسط لوكا كنار گذاشته شده بودند، چه شد؟

لوكا چهار بازيكن را اخراج كرده بود كه بعد از رفتنش همه آنها به تمرين برگشتند.

با اين شرايط كه پيش آمده و بازتاب وسيعي كه امتناع تو از ورود به زمين داشته، چه تصميمي در مورد تو گرفته مي‌شود؟

هنوز چهار ماه ديگر با النصر قرارداد دارم اما احتمال ماندنم نزديك به صفر است و مي‌خواهم به فوتبال ايران برگردم.
    از تيم‌هاي ليگ‌برتري پيشنهاد داشتي؟

هنوز نه، اما مطمئن باشيد پس از جدايي قطعي از النصر، براي من هم در ليگ‌برتر تيم پيدا مي‌شود
    .
    براي بازگشت با استقلالي‌ها صحبت نكردي؟

من از استقلال به همه‌چيز رسيدم و قلبا دوست دارم در ليگ قهرمانان آسيا براي استقلال بازي كنم. اگر شرايط فراهم شود اين يك احتمال قوي است.

پرونده حضور عنايتي در فوتبال امارات مختومه است؟‌

بي‌صبرانه منتظر چنين روزي هستم و شما هم دعا كنيد هرچه زودتر اين اتفاق بيفتد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

وقتى حريف بازيكن ۱۷ ميليون دلارى مى خرد

واعظى آشتيانى : نمى توانم وعده موفقيت در ليگ قهرمانان را بدهم

واعظى آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال طى اظهار نظرى گفت: براى دستيابى به موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا نيازمند كمك سازمان تربيت بدنى هستيم. وى درباره تصميم هاى مديريتى اين باشگاه براى ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: به لحاظ مديريتى تا جايى كه به ما مربوط باشد شرايط رابراى حضور قوى تيم فراهم مى كنيم. يك بخش كار به مديريت مربوط مى شود و بخش ديگر اقتصادى است. وى افزود: در اينكه مديريت در موفقيت يك تيم نقش بسزايى دارد شكى نيست اما به دنبال اين هستيم كه سازمان تربيت بدنى به ما كمك كند تا بتوانيم نياز هاى تيم را بر آورده كنيم و موفق به افتخارآفرينى شويم. مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سؤال كه چه توقعى از سازمان دارد عنوان كرد: توقع ما بيشتر مالى است. مى خواهيم كمك كنند تا در چنين مسابقاتى به مشكل نقدينگى نخوريم. فضاى مديريتى تا يك جايى جواب مى دهد. تا چه زمانى مى توانيم بازيكنان را با فضاى مديريتى اداره كنيم. واعظى آشتيانى ادامه داد: تا زمانى كه ندانم چه شرايط مالى در باشگاه است نمى توانم به بازيكنان وعده اى بابت موفقيت در اين مسابقات بدهم. به اين نكته بايد توجه داشت كه تيمى مثل الجزيره براى تقويت خود بازيكن ۱۷ ميليون دلارى به خدمت مى گيرد . به طور حتم آنها براى صعود چنين هزينه اى كرده اند. مديرعامل استقلال تصريح كرد: در چنين فضايى بايد مقاومت كنيم و البته نياز به حمايت مالى هم داريم. در اين وانفساى اقتصادى باشگاه تا چه اندازه مى تواند منابع مالى داشته باشد. در حد تلاش خود توانسته ايم براى تيم اسپانسر جذب كنيم. وى در مورد اين نكته كه على آبادى با انتخاب مسعود زريبافان به عنوان رئيس مجمع باشگاه استقلال به نوعى قصد داشته مسائل اين باشگاه را به او بسپارد گفت: آقاى زريبافان از جنبه مديريتى اين مسئوليت را قبول كرده اند. حال بين آنها به لحاظ مالى چه توافقاتى حاصل شده را نمى دانم. ما هم قصد داريم توقعات مجمع را برآورده كنيم. واعظى با بيان اينكه وى اكنون در صرف هزينه در اين باشگاه با حساسيت عمل مى كند اظهار داشت: به عنوان مدير باشگاه در خرج هزينه ها با وسواس عمل مى كنم تا در آينده اين هزينه ها پشيمانى به بار نياورد. ما با تدبير و درستى هزينه مى كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرور نقاط ضعف و قوت برق شيراز
    ايران ورزشى- تمرين عصر ديروز استقلال در حالى از ساعت ۱۵:40 و در ورزشگاه دستگردى برگزار شد كه امير قلعه نويى برخلاف ساير روزها، اول تمرين براى شاگردانش صحبت نكرد و از بازيكنان خواست تمرين را آغاز كنند. آبى پوشان در اين تمرين ۹۰ دقيقه اى با مرور نقاط قوت و ضعف برق شيراز تاكتيك هاى مورد نظر قلعه نويى را براى اين بازى مرور كردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گزارش تمرين استقلال

روانخواه در تمرينات استقلال حضور يافت

تمرين استقلال ديروز در ۲ نوبت صبح و عصر برگزار شد. آبى پوشان ديروز صبح ساعت ۱۰ در مجموعه ورزشى انقلاب و در نوبت عصر ساعت ۱۵ و ۳۰ دقيقه در ورزشگاه دستگردى تمرين كردند.
    تمرين صبح
    تيم ملى جودو
    تمرين صبح استقلال با تمرين تيم ملى جودو همزمان شد. ملى پوشان جودوى كشورمان چند روزى در آكادمى المپيك تمرين مى كنند. در اين ميان برخورد قلعه نويى با آرش ميراسماعيلى و روبوسى گرم اين ۲ نفر هم در نوع خود جالب بود.
    اميرآبادى ماساژ داده شد
    در ابتداى تمرين كتف مهدى امير آبادى توسط ماساژور تيم ماساژ داده شد. كتف امير آبادى كمى درد مى كرد كه اين قضيه با چند دقيقه ماساژ ختم به خير شد.
    تمرين بدنسازى
    تمرين صبح ديروز بيشتر به تمرينات بدنسازى و كار با وزنه اختصاص داشت. آبى پوشان در ابتدا ۵ دقيقه كارهاى كششى انجام دادند، سپس چند دقيقه اى دويدند و بعد از آن به سالن وزنه رفته و به كار كردن با دستگاه هاى مختلف پرداختند. حميد خداداد بازيكنان را در سالن وزنه مكلف كرد كه ۲ بار با تمام دستگاه ها وزنه بزنند.
    تمرين عصر
    روانخواه آمد
    اميدرضا روانخواه، هافبك مصدوم استقلال كه دوران نقاهت خود را سپرى مى كند، ديروز بعد از مدت ها در تمرين آبى پوشان حاضر شد و به صورت اختصاصى تمرين كرد. روانخواه در تمام دقايق تمرين زير نظر دكتر نوروزى دور زمين به دويدن پرداخت. جالب اينجا بود كه دكتر نوروزى كاملاً از وضعيت روانخواه رضايت داشت.
    صلوات براى سلامتى روانخواه
    اميدرضا روانخواه همزمان با صحبت هاى امير قلعه نويى با بازيكنان به ورزشگاه دستگردى رسيد كه سرمربى استقلال با ديدن او خوشحال شد و از نفرات خواست براى سلامتى هر چه زودتر روانخواه صلوات بفرستند. در اين ميان برخورد گرم قلعه نويى با روانخواه نيز جالب بود.
    جان واريو بالاخره آمد
    فابيو جان واريو، هافبك پرتغالى كه در تمرينات شنبه غايب بود و صحبت هاى زيادى پيرامون اين قضيه مطرح مى شد، ديروز در تمرينات حاضر شد تا اين شايعات را به اتمام برساند.
    سبو شهبازيان هم بود
    سبو شهبازيان، مدافع سابق استقلال با لباس شخصى در ورزشگاه دستگردى حاضر شد و تمرين آبى پوشان را به نظاره نشست.
    نورى غايب بود
    ميلاد نورى، هافبك آبى پوشان در تمرين ديروز غايب بود. همچنين اميد طيرى، مربى استقلالى ها نيز در تمرين عصر حضور پيدا نكرد.
    حضور هافبك پرويى
    يك هافبك پرويى در تمرين ديروز استقلالى ها حاضر شد و زير نظر قلعه نويى تست داد. اين بازيكن در صورتى كه بتواند نظر قلعه نويى را جلب كند، قراردادش را ثبت مى كند.
    صحبت هاى قلعه نويى و مجيدى
    قبل از شروع تمرين امير قلعه نويى فرهاد مجيدى را كنار كشيد و دقايقى را به صورت اختصاصى با وى صحبت كرد. طبق شنيده هاى ما، بحث اصلى اين ۲ نفر در خصوص نيمكت نشينى هاى مكرر مجيدى بود.
    شرح تمرين
    در ابتدا امير قلعه نويى چند دقيقه اى با بازيكنان صحبت كرد. پس از آن بازيكنان به دويدن دور زمين پرداختند، بعد از آن نفرات در قالب ۳ گروه ۸ نفره آقاوسط بازى كردند. در ادامه كارهاى استقامتى و سرعتى در دستور كار آبى پوشان قرار گرفت. سپس بازيكنان در نيمى از زمين فوتبال تاكتيكى و تك ضرب انجام دادند. شوتزنى به دروازه نيز پايان بخش تمرين استقلالى ها بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دستگردى، مشكل جديد استقلال

استقلال بالغ بر يك ماه است كه در ورزشگاه دستگردى تمرين مى كند و تقريباً تمام بازيكنان و مربيان اين تيم از اينكه پس از سال ها تمريناتشان در چنين استاديوم خوب و مجهزى برگزار مى شود خشنود هستند به همين خاطر امير قلعه نويى دنبال فراهم كردن شرايطى بود تا تيمش در خلال برگزارى ليگ قهرمانان هم از همين مكان براى انجام تمرينات خود استفاده كند اما به نظر مى رسد آبى ها در اين ارتباط دچار مشكل خواهند شد.ظاهراً احتمال دارد در صورت تأييد نشدن ورزشگاه هاى اختصاصى سپاهان و صبا از استاديوم
    شهيد دستگردى و ورزشگاه تختى به عنوان محل برگزارى ديدارهاى آسيايى اين ۲ تيم استفاده شود و اگر اين اتفاق بيفتد استقلال عملاً در خلال ليگ قهرمانان آسيايى اتفاقاً نياز بيشترى به تمرين بر روى يك زمين هموار دارد در هفته هايى كه مسابقات انجام مى شود حداقل از ۲ جلسه تمرين در دستگردى ( در طول يك هفته) محروم شود و همين مسأله باعث نگرانى كادر فنى آبى پوشان شده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •