تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1534 از 2605 اولاول ... 534103414341484152415301531153215331534153515361537153815441584163420342534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,331 به 15,340 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان تا الان کمپین بهاره با قرارداد یک ساله سرعت 2 مگ حجم 10 گیگ ماهانه و رایگان شبانه 1 تا 6 خوبه ...

باید دید طرح شگفت انگیزشون 2 مگ 7 گیگ ترافیک ماهانه ساعت دانلود شبانه چند تا چنده ؟ و حجم ماهانه تشویقی چند گیگ هست ؟ و قرداد چند وقتست ؟

که بین این دو تا یکی رو انتخاب کنیم ...

• افزایش سرعت پهنای باند به 2 یا 4 برابر سرعت فعلی
    • ü حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه تشویقی در بازه قراردادکه برای محصولات اعمال شده است.
    • ü ارائه دانلود شبانه رایگان برای محصولات ستاره دار

یا اینکه صبر کنیم ببینیم تکلیف کسایی که این ماه بالای حجم مورد نظر مخابرات دانلود کردن قبضشون چند میاد ...

ولی چیزی که به نظر میاد قطعا نامحدود فعلی جمع میشه دیر یا زود ....

2. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Living DEATH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Morgue

پيش فرض

کمپین همان جشنواره هست و معمولا 3 ماه تا یک ساله هستن منظورم اینه که نباید انتظار دایمی بودن شرایطش رو داشته باشی ممکن الان شبانه رایگان بدن ماه دیگر نباشه اگر بیشتر از 2مگ سرعت می خوای باید حالت معمولی اسم بنویسی ولی شبانه نداری باید دفعه اول بری مرکز مخابراتتون
    برای من اینترنت نامحدود 2 مگ هست تمام طول 24 ساعته 256 کیلو در ثانیه دانلود داره ولی شبها پینگ به شدت زیاد می شه بالای 300 می ره ولی صبح خوبه
    ولی شبانه نداشتم تاحالا اما داخل مخابرات به خاطر همین که مدت جشنواره ها محدوده فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کنن
    اگرشبانه میخوای باید در کمپین بهاره اسم بنویسی
    دوست عزیز ممنون از پاسخ شما

چندتا سوال دارم

اینترنت نامحدود 2 مگ شما چقدر هزینه ش هست و آیا بعد از مقدار دانلود مثلا 30 گیگ محدود میشه یا هزینه ی اضافه ایی روی قبض میاد؟
    چون توی سایت مخابرات نامحدودها فقط تا 512 توی لیست هست

میشه بگین شبها سرعت دانلود روی چند میاد و از ساعت چند تا چند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از پاسخ شما

چندتا سوال دارم

اینترنت نامحدود 2 مگ شما چقدر هزینه ش هست و آیا بعد از مقدار دانلود مثلا 30 گیگ محدود میشه یا هزینه ی اضافه ایی روی قبض میاد؟
    چون توی سایت مخابرات نامحدودها فقط تا 512 توی لیست هست

میشه بگین شبها سرعت دانلود روی چند میاد و از ساعت چند تا چند؟
    تا اول اردیبهشت 2مگ نامحدود به معنای واقعی بود ماهی 80 هزار تومان در مطلب قبل گفتم تو کل شبانه روز سرعتش فرق نمی کرد فقط پینگش بالا می رفت اما الان سیاست مصرف منصفانه گذاشتن دیگه اگر بیشتر از 80 گیگ مصرف کنی باید پول اضافه بدی واسه همینه که کار به شکایت بازی کشیده
    ولی ما مشترک قدیمی هستیم الان مدتی هست دیگه بیشتر از 512 نمی دن اونهم با حجم 20 گیگ بیشتر مصرف کنی باید پول بدی اسمش فقط نامحدوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چیزی که من از این خبر متوجه شدم اینه که اجباری در حال حاضر برای مشترکین نامحدود به کمپین شگفت انگیز نیست به چند دلیل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    1 - اینها این کمپین شگفت انگیز گذاشتند تا خود کاربر ها بیاییند این طرح فعلا اجباری نیست به اصلاح چند برابر کردن سرعت دانلود را ولی از کجا می دونید که حجم دانلود را باهاتون چند برابر حساب نمی کنند؟

2 - اگر این طرح از اول اردیبهشت گذاشته شده که من نامحدود 1 مگ نباید از 40 گیگ فراتر می رفتم که دانلود کردم و رفتم باید حجم اضافی را از طریق پس پرداخت خریداری می کردم یعنی اینکه من نباید الان بتونم دانلود کنم که دارم دانلود می کنم

پس نتیجه می گیریم فعلا اجباری در کار نیست چون نهایتش می خواهند خط 50 هزار تومانی من را بگیرند که نصف هزینه دانلود من نمی شود.

دارند این کار می کنند تا بتوانند حداقل یک سری از دوستان نامحدود را به این طرح تشویق کنند تا از مشترکین نامحدود کاسته شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من فقط این رو می تونم بگم که برای بعضیامون متاسفم!
    ما نمونه بارز دیدن هر مصیبت در هر مسئله ای هستیم!!!

آقا یا میشه یا نمیشه! الان وقت جنگه! به جای اینکه فکر گرفتن حقمون باشیم مدام آه و ناله که ای نمیشه! کی بهتر سرویس میده و ...!!! در حالی که اگه همه با هم میرفتیم اشتراکا رو کنسل می کردم مخابرات به تته پته می افتاد!!! ولی حاضر نیستیم لحظه ای فکر کنیم! بزرگترین مشکلمون اینه که چرا الان یه هفته است شبا فیلم دانلود نکردیم!

داره خودمونی میشه Living DEATH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Morgue

پيش فرض

تا اول اردیبهشت 2مگ نامحدود به معنای واقعی بود ماهی 80 هزار تومان در مطلب قبل گفتم تو کل شبانه روز سرعتش فرق نمی کرد فقط پینگش بالا می رفت اما الان سیاست مصرف منصفانه گذاشتن دیگه اگر بیشتر از 80 گیگ مصرف کنی باید پول اضافه بدی واسه همینه که کار به شکایت بازی کشیده
    ولی ما مشترک قدیمی هستیم الان مدتی هست دیگه بیشتر از 512 نمی دن اونهم با حجم 20 گیگ بیشتر مصرف کنی باید پول بدی اسمش فقط نامحدوده
    خب با این حساب اصلا نمیشه روی نامحدودش حساب کرد

حالا اون طرح 10 مگ 8گیگ محدودیت خاصی داره؟
    اگه توی کمپین بهاره ثبت نام کنم دانلود شبانه میاد روی این طرح؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مخابرات دیگه چیزی به اسم نامحدود وجود نداره...

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در مخابرات دیگه چیزی به اسم نامحدود وجود نداره...
    درست ترش اینه که در مخابرات برای مشتریان جدید دیگه چیزی به اسم نامحدود وجود نداره
    وگرنه مشتری های قدیم هنوز هم سرویس نامحدودشون فعاله

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درست ترش اینه که در مخابرات برای مشتریان جدید دیگه چیزی به اسم نامحدود وجود نداره
    وگرنه مشتری های قدیم هنوز هم سرویس نامحدودشون فعاله
    پس بفرمااید این چی میگه:

آیا سرویسهای جدیدی که در حال واگذاری هست سرعتهایی مانند 1مگ و 2مگ دارد ؟!...

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

از مشترکین نامحدود قدیمی مگر کسی پول ترافیک اضافه داده؟
    مگر دو ماه از این طرح گذشته؟
    پس چه جوری میگید دیگه نامحدود وجود نداره؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •