دیگه اینجا رو اشتباه کردی باید 2 تا چیز اضافه بشهدکتر لازم نداره فقط پاک کن نیاز دارمبرای بر آمدگی
کلی کار داره 16ساعت عمله
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
دیگه اینجا رو اشتباه کردی باید 2 تا چیز اضافه بشهدکتر لازم نداره فقط پاک کن نیاز دارمبرای بر آمدگی
کلی کار داره 16ساعت عمله
![]()
من برامدگی دوست ندارممن دره را بیشتر ترجیح می دم
![]()
اونجوری میشی دوجنسهمن برامدگی دوست ندارم من دره را بیشتر ترجیح می دم
بدونه سینه ممد میمره از غم![]()
نه اتفاقا وقتي مقاله بدي و طرفدار پيدا كني خيلي جذاب ميشه ...
مثلا ميري بدون هيچ هماهنگيي و اينكه كسي رو جمع كني بهت راي بدن ، ميري توي پرجمعيت ترين شهر ايران كانديد مجلس ميشي ميايي بالا
اين اكانتي هم كه دستمه به لطف صاحب قبليش ( كه كاربر فعال اينجا هم هستش ) پيشينه ي فوق العاده مثبتي داره و منم ازش نهايت استفاده رو بردم
ميگم باگ پيدا كردن چيجوريه ؟! يكم توضيح بده دارم كم كم ميام توي كار خلافالبته اگه بلدي
نه بابا من كجا فقط براي دوئل بازي ميكردم !
من فقط براي اين بازي ميكردم كه بتونم با اين بهانه با علي آقا يكم صحبت كنم
ولي بدون شوخي دركل من فقط براي دوئل بازي نميكردم ... يادش بخير يه بار رفتيم شهر علي ( كه جزو دشمنان شهر ما بود و دقيقا جفت هم بوديم ) دو تا شهر ريختيم سر يه شهر همشون پاس اوت شدن
حالا يه خاطره هم از ورلد 10 بگم ، قبل از اينكه مردم شهر بسازن ...
قبل از اينكه اولين شهر ساخته بشه ، توي فروم معمولا تاپيك ميزدن كه مثلا ما داريم شهر ميسازيم و ازين زرت و پرتا
منم توي همه ي تاپيكا ميرفتم و ميگفتم كه من رنك يك دوئل ميشم و خيلي حرفه اي هستم و تورو خدا من رو اينوايت كنيد و ...طوري كه يه بار رفتم مسافرت ، يه 4-5 تا تاپيك جديد باز شد ... بعد مردم ميگفتن m-pro نميخواي توي اين تاپيك هم پست بدي ؟
كلا خيلي حال ميداد
من وست بازي نميكنم ولي وست بازان را دوست دارم
خاطره خيلي از ورلد 10 دارم ... ايشالا وقت شد همش رو دونه دونه ميگم ...مخصوصا اينكه بالاي 6 بار نقشه ي قتلم رو كشيدن كه دسته جمعي بهم حمله كنن علي هم توي همه ي حملات حظور داشت
هميشه همين كه 20 تا جون ميموند خداوند بهم الهام ميكرد و من آنلاين ميشدم و بدو بدو ميرفتم هتل همشون پشم ميشدن
كه آخرين بار ها اسم من رو توي پروفايل ميزدن ميگفتن بي چيز هست![]()
Last edited by Gam3r; 31-03-2010 at 21:40.
مردی با خاطره های طلایی
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
من خطاره ندارم: ))
خب بيايين توي كلاهم كه در آوردم نفري 50 تومان بندازيد خاطره ي بعدي رو بگم
![]()
من تا حالا تو عمرم به گدا پول ندادمخب بيايين توي كلاهم كه در آوردم نفري 50 تومان بندازيد خاطره ي بعدي رو بگم
چه گدای آدم
چه گدای آهنی(صندق صدقه )
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
ممد بگیر این امیرو بیار عصاب نذاشتهپاره شدم وست رو بهش یکم یاد دادم
الان داره تو Wow باگ میزنه بگیر بیارش
![]()
سلام به همگی...به سعید و آرش و ممد و چاقال و همه ی بچه های قدیمی!!!
چقدر دلم تنگ شده دوباره به شما عزیزان بپیوندم،دلم برا شوخی های آرش و ممد تنگ شده....عجب روزایی بوووود...3 ماه دیگه میام
راستی سال نو همگییییییییییییی مبارک
خوش اومدی
فکر کنم تا تو بیایی ما می ریم![]()
سلام به همگی...به سعید و آرش و ممد و چاقال و همه ی بچه های قدیمی!!!
چقدر دلم تنگ شده دوباره به شما عزیزان بپیوندم،دلم برا شوخی های آرش و ممد تنگ شده....عجب روزایی بوووود...3 ماه دیگه میام
راستی سال نو همگییییییییییییی مبارکممد بسوز اسم منو زود تر از اسم تو گفت loool
بیخود....خوش اومدی
فکر کنم تا تو بیایی ما می ریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)