تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1534 از 4751 اولاول ... 534103414341484152415301531153215331534153515361537153815441584163420342534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,331 به 15,340 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کل سرعت میندازین . اینارو :

زیاد دلتون نخواد حالا . اینا یه مشت شر و ور هست . سرعت دان من از 27 بالاتر نمیره

2. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

مثل اینکه کاری کردن که بعد از 5 مگ دانلود سرعت کم میشه!!!

سرعت دانلود من از 70 یهو به 20 کاهش پیدا میکنه....

سرویس من هم اکو 512 میباشد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

512 اكو
    تو تست خوبه ها ولي داونلود 20 تاست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

اینم تست سرعت من!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض اینترنت ملی

به نظرتان هدف دراز مدت حکومت از تخصیص بودجه های هنگفت به اینترنت ملی که قسمتی از آن در مترواترنت قم افتتاح شد،حذف یا محدودیت شدید اینترنت جهانی نیست؟

شبكه مترو اترنت قم به عنوان الگو، به گونه‌اي طراحي شده كه بتواند تا 200 هزار خط پرسرعت را به كاربران سرويس دهد و سازمان‌ها و دستگاه‌هايي هم كه به ارتباطات پرظرفيت‌تري با پهناي باند بيش‌تري نياز دارند مي‌توانند از طريق فيبر نوري به اين شبكه‌ متصل شوند.
    عبدالمجيد رياضي - دبير شوراي عالي فن‌آوري اطلاعات - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب گفت: براي ارائه‌ي خدمات مختلف برروي شبكه‌ از جمله دولت الكترونيكي، سلامت، آموزش و تجارت الكترونيكي و بسياري از خدمات ديگر كه برروي شبكه ديده مي‌شود، به يك شبكه‌ي پرسرعت و توانمند نياز است.
    او ادامه داد: قبلا شبكه ملي اينترنت مطرح شد كه اين شبكه يك بك‌بون اصلي كشوري دارد كه استان‌ها را به هم وصل مي‌كند و هر كدام از استان‌ها نيز بايد براي خودشان يك شبكه استاني داشته باشند و همين طور مركز داده‌ي اينترنتي كه برروي اين شبكه‌ها قرار مي‌گيرند و مي‌توان سرويس‌هاي مختلفي برروي آن‌ها پياده كرد.
    وي گفت: يكي از اين بخش‌ها، شبكه‌هاي استاني است و ما براي اينكه يك نمونه كامل از شبكه‌ي استاني را به عنوان الگو در يك جا پياده كنيم و همه استان‌ها هم بتوانند از آن استفاده كنند، دو استان قم و كرمان را انتخاب كرديم كه به عنوان الگو شبكه‌ي استاني يا مترو اينترنت استاني در آنجا پياده شود.
    معاون فن‌آوري اطلاعات با اشاره به اينكه استان قم به دلايل مختلفي انتخاب شد اظهار كرد: قم استان كوچكي است كه در مجاورت تهران قرار داشته همچنين مركز توليد علم است و نسبت به جاهاي ديگر مركزيت دارد و توليد علمش به مراتب بيش‌تر است و فعالان حوزه‌ي فن‌آوري اطلاعات هم در اين استان بيشترند.
    او با بيان اينكه اين شبكه‌ به گونه‌اي طراحي شده كه تمام خدماتي كه برروي شبكه‌ي اينترنت متصور است، روي آن هم قابل اجرا باشد گفت: همچنين خدمات پيشرفته‌ي ارتباطي مثل پخش كانال‌هاي تلويزيوني با كيفيت خوب با همكاري صدا و سيما مي‌توان برروي آن پخش كرد.
    رياضي با شاره به اينكه از ديگر خدمات قابل ارائه برروي اين شبكه تلفن اينترنتي يا ويپ، شبكه‌هاي اختصاصي --- است تصريح كرد: اين شبكه طراحي و اجرايش با فن‌آوري‌هاي روز است و مي‌شود گفت مشابه‌ اين شبكه كه در قم پياده شده در هيچ كدام از استان‌هاي كشور نيست و اولين باري است كه چنين شبكه‌اي طراحي، پياده‌سازي و راه‌اندازي مي‌شود.
    وي گفت: اين شبكه نسل جديد است كه مي‌توان تمام خدمات مختلف را به صورتي يكپارچه برروي آن ارائه داد و به همين دليل شبكه‌ي همگراي ديجيتالي است كه همه‌ي امكانات برروي آن قابل اجراست كه يك هسته‌ي مركزي دارد و مسيرهايش به صورت تمام مشبك است كه در هر كدام از مسيرهايش 10 گيگابيت بر ثانيه را حمل مي‌كند و تمام مراكز مخابراتي استان را تحت پوشش قرار مي‌دهد.
    وي تصريح كرد: پيش‌بيني شده كه شبكه‌ي علمي در سطح استان قم برروي اين شبكه پياده شود و به شبكه‌ي علمي كشور كه هسته‌ي اصلي‌اش در تهران است، متصل شود و خدماتي هم به مراكز علمي و پژوهشي ارائه دهد.
    او با بيان اينكه معمولا هميشه پروژه‌ها و كارهاي اجرايي بزرگ با مشكلاتي رو به رو است گفت: به همين دليل براي اين پروژه‌ها يك مدير پروژه تعيين مي‌كنند كه مديريت كرده و مشكلات را حل كند كه خوشبختانه در رابطه با اين پروژه مشكل خاصي نبوده و پيش‌بيني مي‌شود كه شبكه‌ي كرمان هم تا پيش از پايان سال جاري آماده‌ي بهره‌برداري شود.
    به گزارش خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) بنا بر اعلام شبكه مترو اترنت قم شنبه در اين استان افتتاح مي‌شود.

7. این کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

اي بابا اين ديگه سوال داره؟؟؟همين الان ميتونن تا 2 مگ هم بده ولي ممنوعه به كاربران عادي...تصور كن سرعت 2گيگ هم بتونن ساپورت كنن..كه چي؟ميدن به شما؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

وای حامد جان الان من خودکشی میکنم
    شبها مشکل افت سرعت نداری ؟امشب یه تستی بزن.
    تازه درست شده .حالا شاید شما هم امشب افت نداشته باشی.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اي بابا اين ديگه سوال داره؟؟؟همين الان ميتونن تا 2 مگ هم بده ولي ممنوعه به كاربران عادي...تصور كن سرعت 2گيگ هم بتونن ساپورت كنن..كه چي؟ميدن به شما؟
    کی همچین حرفی زده؟
    بستر چه ربطی به خود پهنای باند اینترنت داره.

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کلا شاتل تعطیل شده..........
    من از ساعت 1 تا حالا اینترنت ندارم الانم با دیال اپم
    منم از ساعت 1 تا 6 قطع بودم،حدود 5 ساعت!

مثل اینکه کاری کردن که بعد از 5 مگ دانلود سرعت کم میشه!!!
    سرعت دانلود من از 70 یهو به 20 کاهش پیدا میکنه....
    سرویس من هم اکو 512 میباشد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    تایید میشه.

512 اكو
    تو تست خوبه ها ولي داونلود 20 تاست.
    تایید میشه.

آقا مثل اینکه به امشب هم امیدی نیست، 5 ساعت قطعی داشتیم گفتم شاید دارن با سیستم ور میرن که مشکل افت سرعت رو حل کنن، اما همین الان تست گرفتم سرعت دانلود از 20-30 بلاتر نمیاد(مدیا فایر).

12. 4 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

من دیشب 1,182,253KB دریافت رایگان داشتم ، اوایل شب هم سرعت روی 20 و اینا می چرخید صبح ساعت 6:15 پا شدم دیدم یه 800 مگی دانلود کرده ، الان که دیدم فایل ها ، دیدم توی 45 دقیقه 300 مگ دیگه دانلود کرده !!!!!!!!! با چه سرعتی ؟؟ خلاصه دروقاع سرعت کمه اول شب رو جبران کرد !!
    ----------------------------------------------------------------------------
    نکته ی جالب این که به جز اینکه Downloads.ir فیلتر شده ، وبسایت ----------.com هم فیلم هاش رو ورداشته و فقط انیمشین هاش مونده ! این دیگه خیلی جالب بود!
    Last edited by Elendil1; 23-01-2010 at 22:39.

14. 2 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •