اینترنت 2.5 گیگ 8 تومن.من تاحالا نشنیدم.10 تومنی دیده بودم ولی 8 تومنی ندیده بودم.میشه توضیح بدید
اینترنت 2.5 گیگ 8 تومن.من تاحالا نشنیدم.10 تومنی دیده بودم ولی 8 تومنی ندیده بودم.میشه توضیح بدید
به من تخفیف داده اینترنت 1 گیگ روزانه + 1.5 گیگ شبانه فقط 5 هزار تومن.... خیلی خوبه نه؟البته تو منطقه ما سرعت کم شده نمیصرفه بسته بگیرم.... adsl بهتره
شهر ما فقط E داره امروز شده بود G!!!!!! یعنی نسل دووو
خواهشاً عکس میزارید زرولوشن بالاست حتما از اسپویلر استفاده کنید
آموزش استفاده هم صفحه اول هست
من خودم بی تی اس سیار ندیدم ولی وضع ایرانسل خرابه
دوستان گفتند شاید بی تی اس سیار بوده که سیگنال یه روز هست یه روز نیست
و کلا اینترنت ایران سالهاست مشکل داره و خواهد داشت .
چطوری تخفیف گرفتی؟![]()
آقا ماروهم در غم خودتون شریک بدانید با حماقت تمام به ایرانسل اعتماد کردم و بسته یکساله با قیمت 190هزارتومن فعال کردم! حالا مال ما همون 3gمونده اما سرعتش با 2g فرقی نداره....
خودش پیامک داد. شما تخفیف گرفتی برای خرید بسته..... سرعتش کمه فایده نداره ....
OZV JOMLAK به 8282
1 گیابایت اینترنت روازنه
+
1.5 گیگ شبانه رو امروز میتونی با 5000 تومان تخفیف بخری برای یک ماهت!
JOMLAK
روبه
8282
بفرست
لغو با ارسال L JOMLAK به 8282
Last edited by milad azad; 08-08-2015 at 22:32.
سلام مجدد
بازم نظرمو میگم شاید مشکله کسی حل شه
منم از پر مصرفای ایرانسلم و از سال 86 مشترکه ایرانسلم و همین خط رو هم دارم
چندین بار مشکله شارژ و این مسائل داشتم که بعد از اعتراض برش گردوندن
راجع به سرعت من ساکن کرج هستم اوایل بالاهای کرج بودم مشکله خاصی اونجا نداشت ( خ مطهری) ولی چند وقت پیش اومدیم پایینه کرج ( محمد شهر)
اینجا من 4 جی ندارم 3 جی هم وقتی وصل میشدم چند بار قطع و وصل میشد ( دیتاش) و سرعت دانلود هم حدود 100 کیلو بود
از طریقه حساب ااکترونیکی و اینستاگرامه ایرانسل ( که یه ایمیل میده میگه مشکلت و با فلان شرح به این آدرس بفرست) مشکلمو گفتم فرداش تماس گرفتن و مشکل و جویا شدن که چیه و چجوریه و گفتن ارجاع میدیم
چند روز بعد مشکلم به کل حل شد قطع و وصل نشد و سرعت دانلودم الان با 3 جی حدود 3 مگ در ثانیه هستش
من کاملا راضی ام از ایرانسل
شمام یه تستی کنید برید اینستاگرام و مخصوصا حساب الکترونیکی اون قسمت که برای شکایت و پیشنهاد و این چیزاست توضیح بدید ایشاالله که درست میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)