چرا گزینه launch روشن نمیشه؟ من الان لول لانچر باز کردم همون صفحه اول اصلا گزینه launch روشن نمیشه. داستان چیه؟![]()
چرا گزینه launch روشن نمیشه؟ من الان لول لانچر باز کردم همون صفحه اول اصلا گزینه launch روشن نمیشه. داستان چیه؟![]()
یه راه برای اینکه گزینه launch روشن شه هست ... اینو تایپ کنید : thereisnourflevel
ولی تا سرور درست نشه نمیتونید لاگین کنید .
اقا این ویدئو رو ببینید خیلی باحاله =)) این بارومه منم تو بازی
youtube.com/watch?v=jXsiaaqNwNs
پاک شود توهم بود. از خود صبادز بود
Last edited by kamron_devil; 06-03-2015 at 15:34.
مثل اینکه میخوان قیمت Rp رو افزایش بدن ....
چطوری میتونم بدون اینکه بازی رو آپدیت کنم لانچرو دور بزنم برم تو اکانتم ؟
یه دنده کم کن سرعت بیار پایین و آروم فرمونا بچرخون این کارا ادامه بده تا کاملا پشت لانچر به آپدیت باشه حالا پاتا فشار بده رو گاز و برو تو بازی![]()
من بازی دیدم voyboyy تو سرور آمریکا کری میکنهAverage skill بین 2 تا سرور اروپا زمین تا آسمون فرق داره تو eune میری بازی چلنجراشو ببینی اینقدر ملت نوبن که 1 دونه بازیکن خوب میتونی بازی رو کری کنه در صورتی که تو euw اگه xpeke هم باشی نمیتونی تو الوهایه بالا کری کنی![]()
تو وست هم خیلی ا بازی ها تو سطح چلنجر کری میشند حالا شما یه بازی بالانس اسپکت کردی به این معنی نیست که همه بازی ها بالانس باشه....
من خودم بیشتر از 1000 تا بازی دیدم کری کنند چلنجرای وست تو رنک و همه هم چلنجر بودند
شاید عرب بودهاقا الان داشتم یک بازی می خواستم اسپک کنم دیدم اسم طرف ایران هستش شاکو
دیاموند هم هستش
بعد رفتم تو بازی دیدم با تویچ هر دو افک هستند
بعد دیدم چند دقیقه یک بار یک تکون میده که افک نشه
خوب بازیش رو گزارش می کنم
دشمن داره تاور های نکسوس رو میزنه اینم پاشد رفت تو جنگل فارم کردن
معلومه ماشالا ترول حسابی هستش با اینکه دیامونده. آبروی ایران رو هم برد![]()
سلام،
دوستان اینجا کسی لول رو برا مک داره؟ با مبلغ خوبی حاضر به خریدم.
از ویندوز (مخصوصا ۱۰) متنفرمدیگه نمی خوام رو ویندوز لول بزنم... خیلی هم تلاش کردم که از سرور اصلی نسخه ی مکش رو دانلود کنم که نشد که نشد
حالا بگذریم کسی اینجا هست که نسخه ی مک لول رو بفروشه؟
![]()
ببخشد دوستان کسی آدرسی برای دانلود لول داره ؟ ؟ ؟ برای ویندز که درست باشه
از سایت لول ددانلود کردم نشد لطفا لینک دانلود رو بزارین
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)