یکی از آشناهام پسورد وایفا خودشو فراموش کرده
راه حل عوض کردن یا بازیابی پسورد چیه؟؟
یکی از آشناهام پسورد وایفا خودشو فراموش کرده
راه حل عوض کردن یا بازیابی پسورد چیه؟؟
ریست مودم
دکمش رو با سوزن حدود 10 ثانیه نگه دار تا ریست بشه بعد پسورد جذید بده
Last edited by arash59b; 21-05-2013 at 11:43.
اول بگید نوع مودم تون چیه
دوم اینکه انتخاب وایرلس بسته به فاصله کامپیوترش از مودم شما و قدرت وایرلس خریداری شده داره
سوم اینکه بله با استفاده همزمان سرعت اینترنت شما کم میشه چون پهنای باند شما ثابت هست و بین یوزرها تقسیم میشه
چهارم هم اگه همسایتون وارد باشه می تونه به اطلاعات شیر شده روی سیستم شما دسترسی داشته باشه ولی برای اون هم راه حل هست
Last edited by arash59b; 21-05-2013 at 14:44.
همونجور که مودم روشنه ریست کنم دیگه؟
چند شب بود سرعت روزان ه وشبانم یکی شده بود همه چی عالی بود و سیگنالم هم خیلی خوب شده بود .. دوباره صب پاشدم می بینم سیگنال به بدترین حالت ممکن رسیده و سرعت نصف شده .. آخه چرا یهویی اینجور میشه !!!
متاسفانه تورنت هم شده فاجعه یخورده خوبه دوباره سرعت میشه نصف یا 1
مودمم bm632w
و اون راه حلی رو که میگین چیه؟
شما اگه ی فایلی رو دان میکنید فقط روی سیستم شما ذخیره میشه؟
دوستان كسي تو فاز 2 شهر جديد هشتگرد استفاده ميكنه ؟؟؟؟ اگر هست سرعتس چطوره؟؟؟ ايرانسل من RSS -95 هست و cinre پائين هست براي همين اصلا كار نميكنه. كسي تا به حال از آنتن وايرلس براي مودم Bmw632w استفاده كرده؟؟؟؟ تو بازار موجود هست چي بگيرم كه كيفيتش بهتر بشه؟؟؟
من مودم وايرلس هم دارم سرويس وايرلس مبين نت خوبه ؟؟؟؟؟
اره
پس باید به همون سوکتی که روش نوشته lan کابل همسایه رو وصل کنی
فایل دانلودی فقط رو سیستم شما دانلود میشه ولی چون هر دو سیستم به یک مودم وصل هستند میشه اطلاعات رو بینشون شیر و ردو بدل کرد
من یه روتر وایرلس dlink دارم که میشه تعداد زیادی یوزر باهاش تعریف کرد و به هر کدوم یه پهنای باند جدا و اختصاصی مخصوص به همون یوزر رو داد ولی دقیقا نمی دونم که مودم مبین نت این قابلیت رو داشته باشه
Last edited by arash59b; 21-05-2013 at 14:44.
میگم پشت مودم فقط جای ی کابل لن،آیا هاب لن وجود دار؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)