تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1533 از 2014 اولاول ... 5331033143314831523152915301531153215331534153515361537154315831633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,321 به 15,330 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شريفي : محروميت نيكبخت از داربي جاي تامل دارد

كانون هواداران پرسپوليس : رييس كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: به مديران باشگاه‌ها اعلام كرديم كه اگر نتوانند ليدرهاي تيم‌شان را اداره كنند، با محدوديت در فعاليت فوتبال مواجه خواهند شد.
    مجتبي شريفي در پاسخ به اين سوال كه علت افزايش ناهنجاري‌ها و فحاشي‌هاي تماشاگران در ورزشگاه‌ها چيست؟ گفت: كلمه‌ي "بيشتر شده" را نمي‌دانم كه بايد پذيرفت يا خير. فحاشي يك ظهور است و نمي‌توان گفت بيشتر شده است و اين فحاشي چند عامله است كه مي‌تواند به مديريت نكردن ما برگردد. بارها به مديران باشگاه‌ها متذكر شده‌ايم كه بايد ليدرهاي خود را اداره كنند و اگر در اداره‌ي ليدرها ناتوان نشان دهند در مديريت فوتبال آنها را با محدوديت روبرو مي‌كنيم.

وي افزود: باشگاه‌ها داراي رشته‌هاي مختلفي هستند و ما فقط تنها مي‌توانيم درمورد فوتبال آنها ورود كنيم. بنابراين اگر باشگاهي در اداره‌ي ليدرهاي تيمش ناموفق باشد، با محدوديت در مديريت فوتبال مواجه مي‌شود و او را با محروميت در حضور در ورزشگاه‌هاي فوتبال روبرو مي‌كنيم.

شريفي با اشاره به حضور تماشاگران در ورزشگاه‌هاي فوتبال گفت: بايد بدانيم كه در ناهنجاري‌هاي ورزشگاه‌ها هواداران مقصر نيستند. هواداران كساني هستند كه بدون گرفتن مزد و پول به ورزشگاه‌ها مي‌آيند و ما اگر مي‌خواهيم استاديوم‌هاي عاري از ناهنجاري‌ها داشته باشيم بايد ليدرها را كنترل كنيم و حتي اعلام كرده‌ايم كه اگر باشگاه‌ها نمي‌توانند ليدرهايشان را كنترل كنند، آنها را به ما معرفي كنند تا ما آنها را تحت كنترل قرار دهيم.

وي درباره‌ي شايعه‌ي محروميت عليرضا نيكبخت واحدي در بازي پرسپوليس مقابل استقلال گفت: اگر يك بازيكن در يك بازي دو كارت زرد بگيرد و در نهايت از بازي اخراج شود، اين مساله يك جلسه محروميت براي آن بازيكن به همراه خواهد داشت اما، اگر يك كارت زرد بگيرد و بعد از آن با كارت قرمز مستقيم از بازي اخراج شود، آن كارت زرد به صورت جدا حساب خواهد شد. اما، درمورد نيكبخت و آيا اينكه او به غير از كارت قرمز سه اخطاره شده و نمي‌تواند در بازي پرسپوليس مقابل استقلال بازي كند، محل تامل است و من بايد اين مساله را از رييس كميته‌ي داوران بپرسم.

شريفي در پاسخ به اين سوال كه آيا شما پيشنهاد داده‌ايد كه محروميت خداداد عزيزي با عفو روبرو شود، گفت: در زماني كه به همراه تيم ملي در تايلند حضور داشتم بازيكنان تيم ملي از من خواستند كه شرايط‌ عفو خداداد را فراهم كنم كه من هم گفتم اين مساله بايد سه مرحله را طي كند. ابتدا بايد درخواستي از خداداد عزيزي مطرح شود و كفاشيان به عنوان رييس فدراسيون مي‌تواند با آن موافقت كند و در نتيجه اين درخواست براي رسيدگي به كميته‌ي استيناف برود.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا بدون اعلام درخواست عزيزي كفاشيان مي‌تواند خودش درخواست عفو عزيزي را صادر كند، به ايسنا گفت: رييس فدراسيون به صورت خودجوش مي‌تواند به دليل ايام و مناسبت‌ها درخواست عفو كند اما، در اين پرونده ابتدا بايد خداداد عزيزي درخواست عفو خود را اعلام كند.

رييس كميته‌ي انضباطي درباره‌ي حوادث بازي ملوان برابر پيكان گفت: در تماسي كه محسن قهرماني با من داشت، او اعلام كرد كه توهيني نكرده اما، من با احمدزاده تماس گرفتم و گفتم هر نوع مدرك وسندي كه نشان دهد قهرماني توهين كرده را به كميته‌ي انضباطي ارسال كند. اگر قهرماني توهيني كرده باشد، او محروم خواهد شد.

شريفي درباره‌ي انتقادهاي فراواني كه بابت سفرش به تايلند مطرح شده، گفت: براساس نظر رييس فدراسيون فوتبال در سفرهاي تيم ملي اوقات فراغتي به وجود مي‌آيد كه مي‌توان در آن زمان‌ها مطالب را به صورت دوستانه به بازيكنان اعلام كرد. ممكن است براي بازيكنان سوال‌هاي متفاوتي ايجاد شود و پاسخگويي به آن سوال‌ها بتواند باعث كاهش دغدغه‌هاي روحي آنان شود. به همين دليل در سفر مي‌توان به خوبي پاسخگوي سوال‌هاي آنان بود.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا نمي‌توان در تهران و در زمان‌هايي كه تيم ملي بازي ندارد با بازيكنان صحبت كرد، گفت: ثابت شده كه چنين صحبت‌هايي در شرايط تاثيرگذاري بيشتري دارد

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

بچه ها زیاد خودتون را ناراحت نکنید این بحران همیشه هست.پارسال برای استقلال امسال برای ما.فقط تیمهایی که یک ارگان و نهاد و یا یک صنعت بزرگ پشتشون هست این بحران و حایشه را ندارند.مثل سپاهان یا ذوب آهن.چون اینها یک سیستم و نظام قوی بالا سرشونه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سليماني: پرونده داور ايراني در دربي با يك اشتباه بسته مي‌شود

كانون هواداران پرسپوليس‌ : كارشناس داوري گفت: توانايي داوران ايراني بسيار بالاست اما شرايط به گونه اي است كه پرونده آنها با يك اشتباه در شهرآورد بسته مي‌شود.
    يدالله سليماني اظهار كرد: متاسفانه طي ‪ ۱۴‬سال گذشته كه داوران خارجي شهرآورد تهران را سوت زده اند، هيچگونه اقدامي جهت فرهنگ‌سازي قضاوت داوران ايراني براي بازي اين دو تيم صورت نگرفته است و همين موضوع باعث مي‌شود با كوچكترين اشتباهي، پرونده داوران ايراني مختومه شود.
    وي تاكيد كرد: در اين ‪ ۱۴‬سال داوران خارجي مختلفي بازي شهرآورد را سوت زده‌اند و با وجود اشتباهات زياد و فاحش آنها، آب از آب تكان نخورده و هيچ كس به آنها ايراد نگرفته است.

كارشناس داوري ادامه داد: فرهنگ‌سازي و زمينه‌سازي براي حضور داوران در شهرآورد تهران نهايتا به پنج سال زمان احتياج داشت تا اين حساسيت ها برطرف شود اما، هم اكنون اگر يكي از داوران ما در اين ديدار حساس يكي از اشتباهات داوران خارجي را مرتكب شود ضربه روحي شديدي به وي وارد مي‌شود.

سليماني با اشاره به اينكه شهرآورد از نظر فني تفاوتي با ساير ديدارها ندارد يادآور شد: اين ديدار از نظر فني و تاكتيكي همانند بازي‌هاي ديگر است ولي حساسيت سر تا پاي آنرا فرا گرفته است و مطبوعات و رسانه‌ها از هفته‌ها قبل از شروع بازي بي‌جهت به آن و به مسائل داوري آن دامن مي‌زنند وي بازيكنان و مربيان را ملزم به اطاعت از قضاوت داور دانست و تصريح كرد:

اميدوارم مربيان و بازيكنان در خارج و داخل زمين از اعتراض خودداري كنند و از تحريك تماشاگران پس از هر سوت داور بپرهيزند.

كارشناس داوري در پاسخ به اين سئوال كه كدام يك از گزينه‌هاي مطرح شده براي قضاوت شهرآورد مناسب تر هستند گفت: در درجه اول براي هر كدام از داوراني كه براي بازي انتخاب مي‌شوند آرزوي موفقيت مي‌كنم اما، فكر مي كنم با توجه به عملكرد گزينه‌هاي مطرح شده سعيد مظفري زاده و محسن تركي از شانس بيشتري براي قضاوت شهرآورد برخوردار باشند.

شصت و ششمين ديدار قرمز و آبي پوشان پايتخت در چارچوب هفته بيست و ششم ليگ برتر فوتبال ايران، ‪ ۲۵‬بهمن ماه در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انصاري فرد: طبق قوانين با كريمي برخورد مي‌كنيم

كانون هواداران پرسپوليس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران، گفت: موضع شخصي در برخورد با كريمي نداريم و براساس قوانين با وي رفتار خواهيم كرد. عباس انصاري فرد، روز يكشنبه در حاشيه تمرين بازيكنان پرسپوليس، اظهار كرد:هيچگونه موضع‌گيري شخصي در قبال علي كريمي داريم به همين دليل طبق ضوابط موجود با وي برخورد مي‌كنيم. انصاري فرد ادامه داد: بدون شك برخورد من به عنوان مدير عامل با كريمي با برخورد بازيكن با مديريت تفاوت دارد. مديرعامل پرسپوليس در خصوص اعتراضات هواداران باشگاه در بازي روز گذشته، تاكيد كرد: هو شدن تيم و تضعيف روحيه پيرواني جرياني است كه از بيرون باشگاه هدايت مي‌شود. نمي دانم چه كساني و با چه سياست‌هايي قصد تخريب و تضعيف تيم را دارند اما آنها بايد مطمئن باشند كه با در پيش گرفتن يك سياست خاص، تيم را از بحران خارج خواهيم كرد.

انصاري فر درباره غيبت پيرواني در تمرين امروز نيز يادآور شد: تصور مي كنم پيرواني با توجه به جو ديروز ورزشگاه از لحاظ روحي دچار مشكل شده است و نتوانسته در تمرينات امروز حاضر شود.

وي با حمايت كامل از پيرواني تصريح كرد: با توجه به جريانات بوجود آمده مطئن باشيد مديريت از كادر فني فعلي حمايت كامل مي‌كند. هر چند كه در اين زمينه بايد به خواست مردم نيز توجه شود.

مديرعامل پرسپوليس درخصوص جذب مربي خارجي، يادآور شد: پروسه جذب مربي خارجي از زمان مديريت‌هاي قبلي شروع شده بود و كماكان بحث آن ادامه دارد.

انصاري فر با اشاره به در پيش بودن شهرآورد پايتخت، افزود: هنوز بر قول خودم مبني بر شكست استقلال در شهرآورد پايبندم و كاري مي‌كنيم كه بتوانيم استقلال را شكست دهيم.

وي درپاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا كريمي در شهرآورد حضور خواهد داشت يا خير، تاكيد كرد: اين موضوع به كادر فني بستگي دارد و چنانچه كادر فني صلاح بداند از اين بازيكن استفاده مي‌كند.

مديرعامل پرسپوليس درباره جذب نوري صبري دروازه بان تيم ملي عراق ،نيز افزود: نوري صبري پشت مرزهاي عراق مانده است و قرار است تا دو روز آينده وارد تهران شود تا با وي مذاكره كنيم.

انصاري فر در پايان در رابطه با حضور ايويچ گفت: مديريت پيگير حضور اين مربي در ايران نبود و اين موضوع يك بحث شخصي از جانب پيرواني بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فغاني : نیکبخت می خواست کارت زرد بگیرد

كانون هواداران پرسپوليس : داور دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس - پیام مشهد مدعی شد در این دیدار علیرضا واحدی نیکبخت، مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس به دنبال کارت زرد بود. علیرضا فغانی ضمن بیان این مطلب افزود: در پایان بازی پرسپولیس - پیام مشهد، علیرضا واحدی نیکبخت و محسن ارزانی نزد من آمدند و بابت برخوردشان در دقایق پایانی مسابقه عذرخواهی کردند. وی ادامه داد: نیکبخت اعتقاد داشت نباید کارت قرمز دریافت می کرد و حداکثر جریمه برای او کارت زرد بوده است. او ظاهرا کارت زرد می خواست تا فقط برای بازی بعد محروم باشد.
    داور دیدار پرسپولیس - پیام مشهد در خصوص دلایل اخراج رحمان رضایی گفت: رضایی در نیمه اول یک کارت زرد دریافت کرده بود، این بازیکن در دقایق پایانی برای اتلاف وقت توپ را به بیرون زد که به دنبال این کار با دریافت یک کارت زرد دیگر از زمین اخراج شد.

او پس از خطای کریمی در میانه زمین در شرایطی که بازیکنان در میانه میدان تجمع کرده بودند تو پ را به بیرون زد و مدعی بود صدای سوت را نشینده است. در حالی که فاصله اش با من زیاد نبود.

فغانی با اشاره به تکرار دوباره ضربه پنالتی تیم پرسپولیس گفت: در مرتبه اول پژمان نوری و ابراهیم توره وارد محوطه جریمه شدند و در مرتبه دوم علیرضا واحدی نیکبخت این عمل را مرتکب شد. اما در پنالتی سوم بازیکنان پرسپولیس وارد محوطه جریمه نشدند و پتروویچ بصورت قانونی و صحیح دروازه پیام را گشود.

داور بین المللی فوتبال کشورمان در پایان به گزارش خود از این دیدار به کمیته داوران اشاره کرد و گفت: از حرکت نیکبخت و ارزانی موردی را به کمیته داوران گزارش نکرده ام و جریمه حرکت اشتباه انها را در زمین با کارت قرمز دادم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انصاريفرد : جریان مخربی می خواهد به پرسپولیس لطمه بزند

كانون هواداران پرسپوليس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه برخی جریانات خارج باشگاه می خواهد برای این تیم حاشیه سازی کند گفت: متاسفانه اتفاقاتی که طی روزهای گذشته رخ داده حاصل جریان مخربی است که می خواهد آرامش را از پرسپولیس بگیرد. عباس انصاریفرد در حاشیه تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص دلایل غیبت افشین پیروانی در تمرینات امروز گفت: ظاهرا پیروانی شرایط بدنی مناسبی نداشت و قطعا پس از بهبودی کامل از فردا مراحل آماده سازی تیم را زیر نظر می گیرد. وی در ادامه خاطرنشان کرد: روز گذشته پس از برتری برابر پیام مشهد هیچ جلسه ای در باشگاه نداشتیم و تصمیم گیری نکردیم. در عین حال باید در آینده ای نزدیک بنشینیم و پیرامون شرایط تیم و عملکرد آن طی بازیهای اخیر صحبت وتصمیم گیری کنیم.

خبرنگاری از مدیرعامل پرسپولیس پرسید آیا دلیل غیبت پیروانی فقط ضعف جسمانی بوده و اتفاقات دیروز تاثیری نداشته است؟ که وی در پاسخ گفت: شاید پیروانی از آنچه در بازی گذشته روی داده ناراحت بود واز نظر روحی شرایط حضور در این تمرین را نداشت.

انصاریفرد ضمن ابراز تاسف از آنچه در حاشیه بازی پرسپولیس پیام رقم خورد گفت: به اعتقاد من بحث هایی خارج از مجموعه پرسپولیس است که با هدف ایجاد تفرقه در جریان بازیهای تیم به تشویق یا توهین به گروهی خاص می پردازند. همین عامل باعث شده تیم شرایط روحی خوبی نداشته باشد و در نتیجه گیری آنطور که باید و شاید عمل نکند.

خبرنگاری از انصاریفرد پرسید این حاشیه سازان و تفرقه افکنان چه کسانی هستند؟ که وی در پاسخ گفت: خیلی ها هستند که نمی خواهند پرسپولیس موفق باشد. من نمی دانم و نمی خواهم بگویم آنها چه کسانی هستند. این که کریمی می آید و مجموعه مدیریت باشگاه را زیر سوال می برد شاید بحثی پشتش باشد و با هدفی خاص مطرح شده باشد.

برخورد با علی کریمی محور سوال خبرنگار مهر از انصاریفرد بود که وی در پاسخ گفت: ما در مورد کریمی موضع شخصی نداشتیم. او در خصوص مدیریت باشگاه اظهار نظرهایی کرده اما با وی به صورت شخصی برخورد نمی کنیم و براساس مقررات و آرای کمیته انضباطی برخورد خواهیم کرد.

وی در ادامه با ابراز امیدواری از آینده تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من مدیرعامل پرسپولیس هستم. جایگاه و برخورد من به عنوان مدیرعامل با دیدگاه بازیکن متفاوت است. من مسائل را کلی می بینم اما شاید بازیکن برای برخورد با مسائل مختلف مواضع شخصی خود را در نظر داشته باشد.

انصاریفرد با تاکید بر اینکه با کسی عناد و دشمنی ندارد افزود: نمی دانم چه گروهی می خواهد در روند کار پرسپولیس ایجاد خلل کند. اما این در هر سیستم و هر مجموعه ای هست و عده ای به دنبال موفقیت و عده ای دیگر به دنبال عدم نتیجه گیری و تخریب هستند. برای مقابله با موج مخربی که در پرسپولیس ایجاد شده باید با سیاست عمل کنیم. فقط باید بحران روحی و روانی موجود را جمع کنیم تا بیش از این به مجموعه پرسپولیس آسیب نرسد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از وجود بحث هایی خارج از مجموعه باشگاه برای تخریب این باشگاه ابراز نگرانی کرد و گفت: اینکه از دقیقه اول علیه عده ای شعار می دهند و عده ای را تشویق می کنند ناشی از وجود یک جریان مخرب است.

انصاریفرد در قبال حضور و حمایت مدیریت باشگاه از این مربی بازهم باسیاست عمل کرد و گفت: تا روزی که پیروانی سرمربی پرسپولیس باشد از او حمایت می کنیم . من به عنوان مدیر از این مربی حمایت لازم را خواهم داشت.
    اینکه این حمایت تا چه زمانی ادامه خواهد داشت پرسش دیگر خبرنگاران از مدیرعامل پرسپولیس بود که وی در پاسخ گفت: هر زمان باشد خودمان اعلام می کنیم.

انصاریفرد یادآور شد: پروسه حضور مربی خارجی در تیم پرسپولیس پیش از حضور من مطرح شده بود. من به دنبال مربی خارجی نبودم و مدیران باشگاه پیش از آنکه مدیرعامل عوض شود دنبال مربی بودند و حالا تنش های آن به من رسیده است.

وی با اعلام حمایت از افشین پیروانی افزود: من از پیروانی حمایت کرده و می کنم اما باید به یکسری از چیزها توجه کرد. باید مسائل را کلی دید و خواست مردم را در نظر داشت.

وی با تاکید بر اینکه موضوع حضور مربی خارجی در تیم فوتبال پرسپولیس باید هر چه سریعتر به نتیجه برسد در خصوص وعده موفقیت پرسپولیس در دربی شهر تهران گفت: همانطور که پیش از این قول داده بودم پرسپولیس در دربی پیروز می شود روی وعده ام هستم و تمام تلاشم را برای موفقیت در این تیم انجام خواهم داد.

وی در مورد حضور علی کریمی در دیدار برابر استقلال گفت: اگر مربی تشخیص دهد کریمی در آن بازی به میدان خواهد رفت. با این حال باید دید کمیته انضباطی در مورد این بازیکن به چه جمع بندی می رسد. شاید هدف کریمی کمک به تیم بوده و یا توطئه ای در میان است.

وی در خصوص حضور نوری صبری در تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با توجه به برگزاری انتخابات استانی در عراق مرزهای این کشور بسته است و صبری نتوانست به ایران بیاد. فکر می کنم طی امروز و فردا این دروازه بان عراقی وارد تهران خواهد شد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد گفتگوی امروز خود با بازیکنان گفت: در صحبت هایی که قبل از شروع تمرین امروز داشتم مشکلات موجود را برای بازیکنان گوشزد کردم و به آنها دلداری دادم تا در آینده با قدرت بیشتری به میدان بروند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

محمدي: تصميم براي استفاده از داوران ايراني شهرآورد قطعي است

كانون هواداران پرسپوليس :‌ رييس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال استفاده از داور ايراني براي قضاوت شهرآورد تهران را قطعي دانست و تاكيد كرد كه تحت هيچ شرايطي اين تصميم تغيير نمي‌كند. عزيز الله محمدي ادامه داد: براي استفاده از داور ايراني تصميم قطعي گرفته شده و زمان آن رسيده كه اين تابو شكسته شود.
    وي اظهار داشت: هم اكنون فضاي كار براي قضاوت داوران توانمند ايراني فراهم شده و بايد به آنها اجازه هنرنمايي داده شود.
    محمدي تصريح كرد: وقتي داوران خوب و درجه يك در ايران حاضر هستند و مي توانند بازيهاي آسيايي و بين‌المللي را قضاوت كنند چرا بايد نگران قضاوت بازي شهرآورد پايتخت باشيم.

وي با اشاره به اين كه بازي استقلال و پرسپوليس به مانند ديگر بازيها است و تنها هواداران بيشتري دارد،خاطرنشان كرد: تا چه زماني قرار است كه به هواداران و تماشاگران اعتماد نكنيم.

به گفته رييس سازمان ليگ، هم اكنون زمان آن رسيده كه با استفاده از داوران قدرتمند ايراني به آسيايي‌ها نشان دهيم كه فرهنگ هواداراي در فوتبال ايران تغيير كرده است.

عزيز محمدي بيان داشت: هم اكنون مظفري زاده، تركي، ممبيني،افشاريان و مرادي از جمله داوران مجرب و توانمندي هستند كه مي‌توانند اين بازي را قضاوت كنند.

وي از تمامي رسانه‌ها و هواداران خواست به پاس سي امين سال پيروزي شكوهند انقلاب اسلامي اين اجازه را بعد از ‪ ۱۵‬سال به داوران ايراني بدهند و در مقابل واقعيت‌ها صبور باشند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پيرواني: صلاح ديدم در تمرين پرسپوليس شركت نكنم

كانون هواداران پرسپوليس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: امروز صلاح دانستم در تمرين شركت نكنم. افشين پيرواني اظهار داشت: از دست برخي‌ها ناراحت هستم چون هر چه از دهانشان درآمد به من گفتند. من چكار كردم كه بايد اين همه توهين بشنوم.
    وي درباره اينكه انصاري فرد گفته بود به دليل بيماري در تمرين حضور نيافته؛ عنوان كرد: بيمار نبودم. شايد از نظر روحي در وضيعت خوبي نباشم اما از لحاظ جسماني مشكلي نداشتم. پيرواني ادامه داد: با اين كار قصد بي‌احترامي به كسي را ندارم اما اتفاقاتي كه ديروز رخ داده بود مرا آزرده خاطر كرد.
    سرمربي پرسپوليس خاطرنشان كرد: به بازيكنان پرسپوليس افتخار مي‌كنم. آنها پتانسيل بالايي براي موفقيت دارند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نيكبخت: با حضور در دربي خوشحالي آنها را به عزا تبديل مي‌كنم

كانون هواداران پرسپوليس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خيلي‌ها دوست دارند در دربي غايب باشم اما مطمئن باشيد مقابل استقلال حضور خواهم يافت. عليرضا نيكبخت اظهار داشت: ‌بازي روز گذشته را بايد فراموش كنيم. اميدوارم هرچه سريعتر پيرواني به خانه خود برگردد، چون ما مي‌توانيم با او موفق شويم. وي درباره شايعه غيبت در دربي گفت: واقعا خنده‌دار است. خيلي‌ها دوست دارند من در دربي نباشم اما مطمئن باشيد با قدرت در اين بازي حضور خواهم داشت تا خوشحالي آقايان را به عزا تبديل كنم. نيكبخت با تكذيب عمدي بودن اخراجش در بازي با پيام تصريح كرد: ديوانه نيستم كه عمدا اخراج شوم. من براي هر دقيقه بازي در پرسپوليس لحظه شماري مي‌كنم. اما مثل اينكه خيلي‌ها دوست دارند من را وارد مسائل حاشيه اي كنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس : جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس امروز در محل این باشگاه برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مرجع خبری پرسپولیس؛ از باشگاه پرسپولیس خبر رسید جلسه مدیران این باشگاه ظهر امروز جهت بررسی وضعیت کادر فنی واستعفای سرمربی تیم و همچنین بررسی وضعیت علی کریمی و اخراج نسنجیده وی توسط مدیرعامل تشکیل خواهد شد . در این جلسه انصاری فرد دلایل خود مبنی بر اخراج ستاره تیم اعلام و تصمیم گیری خواهد شد .

شایان ذکر است دیشب افشین پیروانی استعفای خود را کتبا تحویل فرخزادی سخنگوی باشگاه کرد.

خبر تکمیلی عصر امروز در مرجع خبری اعلام خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •