شريفي : محروميت نيكبخت از داربي جاي تامل دارد
كانون هواداران پرسپوليس : رييس كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: به مديران باشگاهها اعلام كرديم كه اگر نتوانند ليدرهاي تيمشان را اداره كنند، با محدوديت در فعاليت فوتبال مواجه خواهند شد.
مجتبي شريفي در پاسخ به اين سوال كه علت افزايش ناهنجاريها و فحاشيهاي تماشاگران در ورزشگاهها چيست؟ گفت: كلمهي "بيشتر شده" را نميدانم كه بايد پذيرفت يا خير. فحاشي يك ظهور است و نميتوان گفت بيشتر شده است و اين فحاشي چند عامله است كه ميتواند به مديريت نكردن ما برگردد. بارها به مديران باشگاهها متذكر شدهايم كه بايد ليدرهاي خود را اداره كنند و اگر در ادارهي ليدرها ناتوان نشان دهند در مديريت فوتبال آنها را با محدوديت روبرو ميكنيم.
وي افزود: باشگاهها داراي رشتههاي مختلفي هستند و ما فقط تنها ميتوانيم درمورد فوتبال آنها ورود كنيم. بنابراين اگر باشگاهي در ادارهي ليدرهاي تيمش ناموفق باشد، با محدوديت در مديريت فوتبال مواجه ميشود و او را با محروميت در حضور در ورزشگاههاي فوتبال روبرو ميكنيم.
شريفي با اشاره به حضور تماشاگران در ورزشگاههاي فوتبال گفت: بايد بدانيم كه در ناهنجاريهاي ورزشگاهها هواداران مقصر نيستند. هواداران كساني هستند كه بدون گرفتن مزد و پول به ورزشگاهها ميآيند و ما اگر ميخواهيم استاديومهاي عاري از ناهنجاريها داشته باشيم بايد ليدرها را كنترل كنيم و حتي اعلام كردهايم كه اگر باشگاهها نميتوانند ليدرهايشان را كنترل كنند، آنها را به ما معرفي كنند تا ما آنها را تحت كنترل قرار دهيم.
وي دربارهي شايعهي محروميت عليرضا نيكبخت واحدي در بازي پرسپوليس مقابل استقلال گفت: اگر يك بازيكن در يك بازي دو كارت زرد بگيرد و در نهايت از بازي اخراج شود، اين مساله يك جلسه محروميت براي آن بازيكن به همراه خواهد داشت اما، اگر يك كارت زرد بگيرد و بعد از آن با كارت قرمز مستقيم از بازي اخراج شود، آن كارت زرد به صورت جدا حساب خواهد شد. اما، درمورد نيكبخت و آيا اينكه او به غير از كارت قرمز سه اخطاره شده و نميتواند در بازي پرسپوليس مقابل استقلال بازي كند، محل تامل است و من بايد اين مساله را از رييس كميتهي داوران بپرسم.
شريفي در پاسخ به اين سوال كه آيا شما پيشنهاد دادهايد كه محروميت خداداد عزيزي با عفو روبرو شود، گفت: در زماني كه به همراه تيم ملي در تايلند حضور داشتم بازيكنان تيم ملي از من خواستند كه شرايط عفو خداداد را فراهم كنم كه من هم گفتم اين مساله بايد سه مرحله را طي كند. ابتدا بايد درخواستي از خداداد عزيزي مطرح شود و كفاشيان به عنوان رييس فدراسيون ميتواند با آن موافقت كند و در نتيجه اين درخواست براي رسيدگي به كميتهي استيناف برود.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا بدون اعلام درخواست عزيزي كفاشيان ميتواند خودش درخواست عفو عزيزي را صادر كند، به ايسنا گفت: رييس فدراسيون به صورت خودجوش ميتواند به دليل ايام و مناسبتها درخواست عفو كند اما، در اين پرونده ابتدا بايد خداداد عزيزي درخواست عفو خود را اعلام كند.
رييس كميتهي انضباطي دربارهي حوادث بازي ملوان برابر پيكان گفت: در تماسي كه محسن قهرماني با من داشت، او اعلام كرد كه توهيني نكرده اما، من با احمدزاده تماس گرفتم و گفتم هر نوع مدرك وسندي كه نشان دهد قهرماني توهين كرده را به كميتهي انضباطي ارسال كند. اگر قهرماني توهيني كرده باشد، او محروم خواهد شد.
شريفي دربارهي انتقادهاي فراواني كه بابت سفرش به تايلند مطرح شده، گفت: براساس نظر رييس فدراسيون فوتبال در سفرهاي تيم ملي اوقات فراغتي به وجود ميآيد كه ميتوان در آن زمانها مطالب را به صورت دوستانه به بازيكنان اعلام كرد. ممكن است براي بازيكنان سوالهاي متفاوتي ايجاد شود و پاسخگويي به آن سوالها بتواند باعث كاهش دغدغههاي روحي آنان شود. به همين دليل در سفر ميتوان به خوبي پاسخگوي سوالهاي آنان بود.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا نميتوان در تهران و در زمانهايي كه تيم ملي بازي ندارد با بازيكنان صحبت كرد، گفت: ثابت شده كه چنين صحبتهايي در شرايط تاثيرگذاري بيشتري دارد