1.برای پاک کردن سیو بازی یا هر چیز دیگه ای ( پروفایل ... خود بازی ... و ... ) باید بری :
System Settings > Memoryبعد دیگه خودش نوشته چی به چیه ... هر کاری بخوای میتونی بکنی ...
2. ... برای این کار میتونی یه پروفایل دیگه بسازی ...
1.برای پاک کردن سیو بازی یا هر چیز دیگه ای ( پروفایل ... خود بازی ... و ... ) باید بری :
System Settings > Memoryبعد دیگه خودش نوشته چی به چیه ... هر کاری بخوای میتونی بکنی ...
2. ... برای این کار میتونی یه پروفایل دیگه بسازی ...
سلام.جریان این abgx360_v1.0.2_suorce.zip چیست؟ یه پچی آپدیتی برای abgx360_v1.0.2 هست یا نه
یه سوال چجوری میشه یه آپشن فایل جدید برای pes2010 گرفت آیا میشه با pc دان کرد و با فلش بهش تزریق کرد ؟
من که سی دی رو میگذارم با کنسول بعد روی دانلوش میرم فقط دموی بازی رو میخواد دان کنه هیچی از آپشن فایل و پچ خبری نیست!!!!![]()
سوالتونو در تاپیک زیر بیان کنید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز playbox هم مثل بقیه دیسک ها هست و باید دستگاتون کپی خور باشهراستی این playboxها رو اگه تو 360 بذاریم و 360مون کپی خور نباشه ،ران میشه بازی؟؟؟
help me plz
دوستان به نظرتون کابل و شارجر و بازیا رو جدا بفروشم بهتره یا با کنسول ؟
سلام دوستان می خواستم بدونم کدوم بازیها اپدیت جدید اپریل رو به همراه دارند ؟ اخه من اینترنتم دایل اپه و نمیتونم اپدیت 80 مگی رو دانلود کنم .
من فقط فعلا یه بازی blur دارم و به نظر میرسه حاوی این اپدیت نیست .![]()
بچه ها اگه سئوالم رو جای اشتباهی می پرسم معذرت می خوام...
چند تا ابهام در مورد لایو برام پیش اومده:
1. من اگه با یه بازی با ویو پایین مثلاً 2 برم لایو بن شدم بیشتر احتمال داره ؟؟؟ ... یعنی حتماً باید ویوم 6 باشه ؟؟؟؟ .... من جی تی ای 4 رو میخواستم باهاش برم لایو ... stealth کردم اما نوشت wave 2 ... حالا بنظرتون من چه کنم ؟؟؟؟
2. من تا دو هفته ی دیگه به شما دوستان می پیوندم ... امروز رفتم اینترنت پرسرعتم ثبت نام کردم ....... 24 هم میرم دستگام رو lt کنم ... بعدش هم احتمالاً میریم تو کار جی تی ای
.... ( اینکه سئوال نبود ... "نکته" براش بهتره ... )
3.بچه ها ... اگه بن بشیم چی می شه ؟؟؟ ... منظورم اینه که علاوه بر وصل نشدن به لایو چه اتفاقات دیگه ای میفته ... ؟
4. راهی برای ازبین بردن بن هست ؟؟؟ یعنی اگه بن شدیم چی کار باید بکنیم ؟
راستی راهی برای عکس برداری از محیط کنسول و بازی ها هست ؟
خیلی ممنون
هر بازی رو باید با قفلی که به صورت اوجینال انتشار پیدا کرده بازی کنید ، یعنی اگر GTA با وبو 2 اومده شما نباید به 3 یا بالاتر تغییرش بدید .1. من اگه با یه بازی با ویو پایین مثلاً 2 برم لایو بن شدم بیشتر احتمال داره ؟؟؟ ... یعنی حتماً باید ویوم 6 باشه ؟؟؟؟ .... من جی تی ای 4 رو میخواستم باهاش برم لایو ... stealth کردم اما نوشت wave 2 ... حالا بنظرتون من چه کنم ؟؟؟؟![]()
اگر داشبوردتون قدیمی باشه ، قابلیت نصب بازی روی هارد هم میپره .3.بچه ها ... اگه بن بشیم چی می شه ؟؟؟ ... منظورم اینه که علاوه بر وصل نشدن به لایو چه اتفاقات دیگه ای میفته ... ؟
هیچ راهی نیست ، مگر اینکه مورد عفو قرار بگیرید4. راهی برای ازبین بردن بن هست ؟؟؟ یعنی اگه بن شدیم چی کار باید بکنیم ؟)
با دوربینراستی راهی برای عکس برداری از محیط کنسول و بازی ها هست ؟
خیلی ممنون[![]()
سلام
دوست عزیز بهتر هست که اپدیت ۸ مگی رو انجام بدید . چون اپدیت هایی که تو بازی ها هستن بیشتر ناقص اند
اخه اپدیت 8 مگی رو ریختم الان هر وقت میخوام از بازی بیام به داشبورد صفحه سیاه میشه !![]()
فامیلی کسی رو ندارین که adsl داشته باشن؟اخه اپدیت 8 مگی رو ریختم الان هر وقت میخوام از بازی بیام به داشبورد صفحه سیاه میشه !![]()
دیگه نهایتا برین کافی نت دیگه
خیلی ممنون... راستی ما از کجا بفهمیم که wave اصلی بازی چنده ؟؟؟
راهی هست ؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)