در ادامه ی شاتهای ص قبل
الان فرصتی شد چک کنم از 40 گیگ، 14 گیگ برگشته!!!! باز خوبه مثل قبل 0 نزده
تماس گرفتم 2020 برای پرسیدن احوال خاندان رییس مخابرات، دیدم 50 نفر جلوی منن و دارن احوالپرسی میکنن
در ادامه ی شاتهای ص قبل
الان فرصتی شد چک کنم از 40 گیگ، 14 گیگ برگشته!!!! باز خوبه مثل قبل 0 نزده
تماس گرفتم 2020 برای پرسیدن احوال خاندان رییس مخابرات، دیدم 50 نفر جلوی منن و دارن احوالپرسی میکنن
۲ گیگ داداش
دوستان تغییر زمان شبانه شایعه نبود از بنده امروز که تا ساعت ۷ دانلود کردم ۲ گیگ حجم کم کرده
همه بچه ها بیاین بریم شکایت کنیم چون زمانی که من داشتم طرح کمپین تابستانه رو میخریدم یک لیست بلند بالا پیشم گذاشتن که امضا کنم یکی از اوبند هاش این بود که حق تخلیه ندارم اگه این کار رو بکنم باید جریمه بدم
و اون جا ساعت دانلود شبانه رو هم نوشته بود ۱ تا ۷ حالا که تغییر دادان باید اونا جریمه بدن!!!!!؟؟؟؟؟
همه توی سایت شکایت کننن خواهشن
باید حقمون رو بگیریم
پس همه توی سایت شکایت کنن همش چند دقیقه وقت می بره
و اون کسایی هم که این شکایت ها رو بخونه و ببینه خیلی زیاد هست حتما یک کاری می کنه دیگه
چرا منم این اتفاق امروز برام افتاد سه روز پیش تمدید سرویس کرده بودم الان تمام روزها و حجمم صفر شده زنگ زدم به 2020 شمارمو یادداشت کرد گفت تا شب درستش میکنن اینم از اینترنت ما میشه یک روز مثل آدم اینترنت داشته باشیم .....
من مشکم حل شد زمان و حجم باقی موندم برگشت فقط یک 6 گیگ این وسط خورده شد زنگ زدن فایده نداره شنبه میرم بازرسی مخابرات تکلیفو مشخص میکنم ....
یه شبه 34 گیگ حجم رو خوردن .
بعد میگن همینه که هست
باز رفتیم شارژ کردیم.
باز شدن صفحه ibsng سرور مخابرات هم از این ور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو DDOS کنید D
دقیقا منم همینطوری شدم.
میدونی چطور شده، حجم های رزرو شده طرح قبلی رو برنگردوندن.
یکی میشه بگه ساعت رایگان کمپین تابستونی چند تا چنده؟
من چند روز پیش نتم خراب بود وقتی درست شد رفتم صفحه یوزر دیدم کلا عوض شده و اینکه اصلا نتونستم به اکانتم وصل بشم!511زدم 13زدم نشد ک نشد!الانم نتونستم !
اخرین بار قبل این قضیه رفتم سایت ،که اونم شارژم ته کشیده بود زده.
دیدم زده نرم افزار فلان و نصب کن و ال کن و .... اما انجام ندادم داداشمم گفت شاید کنترل نامحسوس باشه!والا منم گفتم بعید نیست ازینا، تا الان یادم ازین تاپیک نبودش!!اون نرم افزار تغییر یوزر و کانفیگ چی بود؟کیا اجراش کردن؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
الان مشکل من حل شد روزها و ترافیک باقی موندم اومد ولی حجم رزرو شدم نیومد شما هم الان همین مشکل رو دارید؟
الان زدم 513 رمز هم بدون 0 زدم رفت اما چون با خط دیگه ای وصل شدم تاریخ ریز کارکرد رو که ردم نوشت
در عملیات ریز کارکرد مشترک به شماره تلفن خطایی رخ داده جالبه که خط رو دراین زمینه محدودش نکردم اما خوب اگه امنیتش جاهای حسابی که واقعا طرف هکر هست هم مثل همین الان عمل کنه!که بعید میدونم!
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)