اقایون از تعطیلی پنچ شنبه ارتش خبری نشد ؟از 18 ماه شدن چطور ؟
حقوق این ماه سرباز های ارتش رو نریختن هنوزبابا بریزین بریم اینترنتمون رو شارژ کنیم دیگه
![]()
اقایون از تعطیلی پنچ شنبه ارتش خبری نشد ؟از 18 ماه شدن چطور ؟
حقوق این ماه سرباز های ارتش رو نریختن هنوزبابا بریزین بریم اینترنتمون رو شارژ کنیم دیگه
![]()
با سلام...
وقتی پست شما رو خوندم! ...
دوست عزیز توی خدمت چقدر تفاوت بین افراد قائل میشن! ... یکی مثل شما میخواد حقوق بگیره اینترنتش رو شارژ کنه ..
یکی هم مثل این دوست عزیزمون آقا محمد داره این طوری خدمت میکنه ...
دوست گرامی خداوکیلی این چیزا رو نگو که چهار نفر که وضعیت سختی رو در خدمت دارن تحمل میکنن از لحاط روانی هم داغون میشن...
__________________________________________________ __________________________________________________
خدا وکیلی خیلی زور داره توی این دوره و زمونه با این همه پیشرفت و دوربین و .... بیان و سرباز رو بفرستن دکل!...
سلام به همه دوستان
من یک سوال دارم هرکس میتونه لطفا کمکم کنه
اگه کسی 5 سال پیش اعزام شده باشه و 8 ماه از خدمتش رو هم رفته باشه و بعد دانشگاه قبول شده باشه ، بعد از فارغ التحصیلی ( که الان باشه ) باید چند ماه خدمت کنه ؟؟ ( طبق قانون قدیم یعنی 18 ماه یا طبق قانون جدید که 21 ماهه ؟؟؟ ) در ضمن آموزشی هم دوباره باید بره یا نه ؟؟؟؟ ممنون از همه دوستان
فوق لیسانس وظیفه که میشه ف ل و
اموزشی نیاز نیستنوشته شده توسط mojtaba_barcamessi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما طبق قانون جدید اعزام میشید 8-21=13 ماه
عجبـــ...........
Last edited by hatef70; 25-04-2013 at 08:42.
دوست عزیز من ده بار پرسیدم که چه رشته ای را پذیرش میکنید جوابی بهم نداد اما چون ظرفیتشون کمه فقط افرادی که آشنای درست وحسابی دارن را پذیرش میکنن که البته آشناهای من در حد متوسط هم نبودن ولی خب بنده خداها تقصیری نداشتن.
حالا هم دیگه چاره ای نیست منتظر می مونم ببینم کدم کجا میخوره فقط نیرو انتظامی نباشه بقیش زیاد مهم نیست واقعا اعصاب نیرو انتظامی را ندارم چند از دوستام اونجا هستن به معنای واقعی صبور و حوصله دار شدن ولی اگر جز این بشن دیوونه میشن. خدمت هر جایی آدمو صبور و شکیبا میکنه ولی چون نیرو انتظامی 24ساعت با مردم درگیرن وقانون ثابتی نداره و آماده باش وسط تعطیلات و مراسمات داره یه اعصاب فولادی میخواد. خدا یه صبری به همه ی سربازها بده.
اینم دیگه از اون حرف بود دوست عزیز !!!!!!!!!!! چه ربطی داره ؟ پس اونی که میاد اینا رو اینجا می نویسه از چی استفاده می کنه و می نویسه ؟ ( از اینترنت )
و اینکه شارژ اینترنت من فکر نکنم باعث ناراحتی کسی بشه !از طرفی هر کسی برای خودش مشکلاتی داره و این دوره خدمت برای همه با میزان سختی کم و زیاد هستش
![]()
حالا نگفتید حقوقا رو کی میریزن![]()
داداش ممنون. لباس شخصی رو خوب اومدما..
نوار سبز و خاکی دیگه از کجا اومد؟ مخصوص آجا هستش؟ آخه من هیچ ستوان سه وظیفه ای ندیدم شلوارش نوار داشته باشه. درمورد درجه هم من از یکی شنیده بودم که میگفت روز اول ما اجازه زدن درجه رو نداریم. یکی از بچه هامون روز اول درجه زده بود تعریف میکرد بهش گیر داده بودند.
راستی شنیدم رنگ لباسشون با لباسی که تو آموزشی میپوشیم فرق میکنه درسته؟
Last edited by gooride; 23-04-2013 at 22:05.
نوار وظیفه که همه میزنن اصولا. اما اگه نیرو زمینی باشی، تو ستاد آجا میتونی لباس فصل مخصوص نیروزمینی رو بپوشی (خوش بحالت میشه)
من تو ستاد فرماندهی نزاجام، نامردا لباس فصل رو واسخ وظیفه ها از 6،7 ماه پیش ممنوع کردناما تو ستاد اجا میتونی بپوشی
واسه درجه هام کسی گیر نمیده.
روز اولی که ما رفتیم یگان به اونایی که درجه نزدن گفتن وقتی تو امریه زده ستوان سه، پس باید درجه رو میزدید. اما گیر کسی نداد کلا. فقط گفتا فرداش درست کنید لباسارو.
تو هم چون لباست معلوم نیست استتار باشه یا فصل فعلا همینطوری برو، خودشون راهنماییت میکنن.![]()
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)