تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1532 از 1783 اولاول ... 5321032143214821522152815291530153115321533153415351536154215821632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,311 به 15,320 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

سلام. شبانه صبانت چیجوریه؟ مثلا 8 مگ سرعت شبانش میاد رو چند؟
    سلام

همانطور که دوست عزیزمون در پست بالا گفتن سرعت شیک میاد رو 15 16!!!!

خلاصه ی مطلب اگه واسه دانلود میخواین دور این شرکت و خط بکشین اما پینگش برای گیمرا شاید یه مقدار بهتر از شرکتای دیگه باشه چون از قدیم صبانت به پینگ خوب معروف بود واسه بازی....

2. 3 کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان خواهشا جواب بدید : هنوز هم صبانت حجم دزدی داره یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

همانطور که دوست عزیزمون در پست بالا گفتن سرعت شیک میاد رو 15 16!!!!

خلاصه ی مطلب اگه واسه دانلود میخواین دور این شرکت و خط بکشین اما پینگش برای گیمرا شاید یه مقدار بهتر از شرکتای دیگه باشه چون از قدیم صبانت به پینگ خوب معروف بود واسه بازی....
    من آبادان زندگی میکنم همه میگن نامحدود صبانت برای گیم خوب نیست بعد از یه حجم دانلود پینگ میره بالا و حتی سایت بالا نیماد درسته؟!!

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

من آبادان زندگی میکنم همه میگن نامحدود صبانت برای گیم خوب نیست بعد از یه حجم دانلود پینگ میره بالا و حتی سایت بالا نیماد درسته؟!!
    اون نامحدودی که شما میگین حکایت همون دوبرابر حجم برای سرویسای حجمیه یعنی برای حجمیا تو ساعات رایگان وقتی ازحجم مشخصی رد بشن بعد تو ساعات رایگان سرعت میاد رو 16 پینگم میره به فضا!!!

حالا نامحدودشم همینطوره طرف از حجم مشخص رد شده سرعتش اومده به کف پینگشم رفته به سقف!!!! با این تفاوت که چون نامحدود بوده دیگه مختص ساعت خاصی نیست...

بله دوستتون درست گفتن....

6. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان کسی نبود جواب بده؟ من دارم مجبور میشم برگردم صبا / الان اوضاعش چه طور هست؟ حجم دزدی ادامه داره یا نه؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان کسی نبود جواب بده؟ من دارم مجبور میشم برگردم صبا / الان اوضاعش چه طور هست؟ حجم دزدی ادامه داره یا نه؟
    خیر.ازش تابحال حجم دزدی مشاهده نکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود بر شما. دوستان سرعت دانلود عادی هست اما سرعت آپلود واسه من نهایتا ده کیلوبایت میشه. سرویس ۱مگ. مشکل کجاست؟
    IP رو از network connecton details باید چک کنیم؟ قسمت DSL Mode تنضیمات مودم روی ADSL G.dmt تنظیم شده و اصلا نمیشه تغییرش بدم دوباره برمیگرده به حالت اول. مودم Zyxel P-660HW-T1 v3. تغییر این قسمت تاثیری روی سرعت دانلود و آپلود میتونه داشته باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من با اینکه هنوز دو برابر حجم خریداری شده شبانه دانلود نکردم سرعتم اومده رو 8 و 9 کیلو به نظرم میخوان کلا شبانه رایگان و حذف کنند
    ضمنا زنگ زدم پشتیبانی میگه نه اینطور نیست شما سرعت 128 خریدی که تقسیم بر 8 همون میشه دیگه .هر چی بهش میگم بابا من که دو برابر و مصرف نکردم و این که شما میگی مال بعد از اونه خودش و به گیجی میزینه .
    حالا میخوام بدونم دیشب و پریشب مال شما هم اینطور بوده یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من با اینکه هنوز دو برابر حجم خریداری شده شبانه دانلود نکردم سرعتم اومده رو 8 و 9 کیلو به نظرم میخوان کلا شبانه رایگان و حذف کنند
    ضمنا زنگ زدم پشتیبانی میگه نه اینطور نیست شما سرعت 128 خریدی که تقسیم بر 8 همون میشه دیگه .هر چی بهش میگم بابا من که دو برابر و مصرف نکردم و این که شما میگی مال بعد از اونه خودش و به گیجی میزینه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    برای منم چند شب هست همینطوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •