فک کنم بهتره یه چند وقتی از یه net limitrer استفاده کنید و ترافیکو کنترل کنید تا مطمئن بشید که مشکل داخلی نباشه
فک کنم بهتره یه چند وقتی از یه net limitrer استفاده کنید و ترافیکو کنترل کنید تا مطمئن بشید که مشکل داخلی نباشه
اگر منظورتون سرقته ترافیکه، تقریباً محاله! اطرافیان ما مال این حرفا نیستن. رمز وایرلسم رمز خیلی پیچیده ای انتخاب کردم. در ضمن چند نفر از دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن. همزمانی این اتفاقات احتمال سرقت رو خیلی کم رنگ میکنه.
منظورم بیشتر نرم افزاری بود
مگه شما مودم رو به pc وایرلس نصب کردید یا کابل؟
همینجوری پرسیدم![]()
الان یه تورنت 200 مگی برا دانلود گذاشتم (تو زمان غیر رایگان) برای تست
با سید عالی ، یه 10 دقیقه با سرعت خیلی خوب دانلود کرد ولی یک دفعه سرعت شد 0.6 کیلوبایت
با فیل شکن هم تست کردم که ببینم سرعت بالاتر میره یانه که فایده ای نداشت
فککنم مبین تورنت رو محدود کرده
لینک رو اینجا میزارم شما هم تست کنید ببینید مشکل منو دارید یانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ایرانسل تخفیف داره.مودم ایرانسلو بگیرم بعد بیام مبین نت یه سرویس 1 مگ میتونم داشته باشم؟
512 شش ماهه ( 18گیگ) دارم ( یا داشتم ) ، فعلا که پول واریز کرده ام به صورت گیگ اضافه دارم کار می کنم.
قند شکن چی تو دست و بالتون دارین به ما هم بدین...![]()
سلام
من تو آپارتمان زندگی میکنم و خط تلفن هم ندارم.همسایمون میگه اجازه بده منم از اینترنتت استفاده کنم حالا سوالاتی که پیش اومده اینه که
1.به نظر شما اگه برا کامپیوترش وایرلس بخره و به صورت همزمان با هم استفاده کنیم سرعت منم کم میشه؟(قیمت وایرلس چند؟اصلا آنتن میده؟آیا برنامه هایی که من دان میکنم برا اونم دان میشه؟میتونه به اطلاعاتم دسترسی پیدا کنه؟
2.راه دوم گفته از اتاقش کابل بکشه تا مودم،در صورتیکه پشت مودم فقط ی جای کابل لن داره؟
به نظر شم چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)