اینم تست سرعت من. سرویس art1. پسر چه حالی میده
اینم عکس صفحه کامل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینم تست سرعت من. سرویس art1. پسر چه حالی میده
اینم عکس صفحه کامل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ميترسم برم تبديل كنم به آرت 1 بعد مثل اكو 128 سرمون در بيارند و اول رو 512 ببندند ولي بعد تغيير بدند و دوباره برگردونند 512 .
برا تغيير به آرت كه ديگه لازم نيست حضوري بريم شركت ؟از طريق سايت هم ميشه نه ؟ بعدش اين مدت باقيمانده از اكو و همينطور
ترافيك با قيمانده چطور ميشه ؟
میگم پینگ شاتل واقعا اوضاعش خرابه!! فکر کنم باید isp عوض کنم...
منم دقیقا همین مشکلو دارم . غیر از 4 شنبه که کلا سرعتم دور و بر 50 - 55 بودش . دیگه ازون به بعد سرعتم از 30 دیگه بالاتر نرفته (غیر از یه مورد با سرعت بالای 180 که عکسشو همینجا گذوشتم) . گفتم شاید علتش برا ترافیک رایگان 5شنبه و جمعه باشه که متاسفانه اینطور نبود و امروزم همینطوره و سرعتم دور و بر 28 هست . البته یه چیزش خوب شد و اون اینه که دیگه موقع دانلود کردن همزمان میتونم راحت و باسرعت خیلی خوب وبگردی هم بکنم و دیگه نیازی به استفاده از Speed Limiter نیس .
دلم برا دانلود 50 تنگ شده![]()
سلام
512 اكو ما هم كه سرعتش از 65-70 اومده روي 20-25 ....با پشتيباني تماس گرفتم ميگه مشكل مخابراته..ولي دروغ ميگه بي پدر..از وقتي سرورشون قاط زده سرعت رو پايين آوردن...چه كنيم كه دستمون به جايي بند نيسست و بايد بسوزيم و بسازيم.
bebakhshid farsi nadaram.
Art1 soratesh rafte bala ?
man too faza hastam !![]()
يعني اگر اكو 512 رو به Art3 تغير بدم سرعتم ميره بالا؟؟؟؟من كه با 3 گيگ ترافيك ماهانه اي كه ميگيرم 43 تومن ميدم...حالا به نظر شما اين كارو انجام بدم؟![]()
خیر آلپرت جان. قراره اوناییم که به اشباه بردن بالا بیارن پایین. تا یه ماه دیگه هم دولت مهرپرور میخواد به نشانه ی اعتراض کلا اینترنت رو قطع کنهیارانه های اینترنت هم ورمیدارن اونموقع باید روزی 5 کیلوبایت بیشتر مصرف نکنیم.
اینترنت بعد از 4 ساعت وصل شده
اینم تست برای جلوگیری از Aqua
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من رو بعضی فایل ها 117.
و بعضی 30.
چرا اینجوریه؟
هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)