دوست عزیز منظورم از 72 ساعت همون 72 ساعت کاری بود
من خودم میدونم 5 شنبه مخابرات تعطیله --
ساعت رو معمولا همون اداری حساب میکنن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز منظورم از 72 ساعت همون 72 ساعت کاری بود
من خودم میدونم 5 شنبه مخابرات تعطیله --
ساعت رو معمولا همون اداری حساب میکنن![]()
Last edited by wooooow; 17-04-2013 at 21:08.
2 تا نکته
1 : نیازی نبود حتما بگی مدارک رو ارسال میکنی
اگه خودتم نصب میکردی و نصاب نمی اومد بازم مدرک نمیگرفت (( البته مثل اینکه تو بعضی شهر ها خیلی گیر میدن ))
2 : اندیشه تا جمع کنه 2 روز طول میکشه -- البته اگه امروز جمع نکنه شما تا شنبه اینترنت مفت داری -- شما تا میتونی استفاده کن (( دانلودت رو یکسره کن))
چون فرم جمع آوری دادی دیگه باهاشون کاری نداری و اونا هم با تو کاری ندارن
تو سیستم اندیشه بعد از تموم شدن حجم و تا زمانی که روز باقی مونده تا خودت دیسکانت نکنی سیستم دیسکانکت نمیکنه (( البته من اندیشه مخابرات داشتم این شکلی بود))
(( من سرعتم با 1 مگ محدود 200 بود -- روزی که فرم جمع آوری دادم 2 روز بعد جمع شد - تو اون 2 روز حدود 20 گیگ دانلود شد))
تا میتونی دانلود کن اتقام این مدت که در حقت کم لطفی کردن رو بگیر![]()
Last edited by wooooow; 17-04-2013 at 10:51.
عاقا امروز زنگیدم اندیشه گفتن فرم فرستادن واسه مخابرات
منم زرتی رفتم 2020 ثبت نام کردمالبته فک کنم اشتباه کردم رفتم دفتر خدمات بخش خصوصی
ولی گفتن تماس میگیرن واسه وارز پول و بعد میان واسه نصب که خودم می نصبیم اون هیچ
ولی یه چی دیگه واسه تغییر سرویس ها مشکل دارن؟ الان 512 ثبت نام کردم میشه بعدا تغییر داد به 1 مگ یا کمتر
مرسی ♥
آره میشه
موقع تمدید تو سایت اصلی هرچی بخوای میتونی تمدید کنی
48ساعته وصل شد اما سرعتش واقعا مزخرف ضد حال خوردم اساسی
512 نامحدود 7.29
![]()
سلام
تو تصویری که شما گذاشتید جلوی سرعت دانلود زده (سرعت محدود). یعنی شما تو تنظیمات idm یه جا سرعت رو محدود کردید. به نظر می رسه ورژن قدیمی هم باشه چون تب های اضافه نداره.
بعد از اینکه نامحدودیت سرعت رو درست کردید نکته دیگه اینه که برای استفاده از حداکثر سرعت باید چند تا لینک رو با هم بذارید تا سرعت بالایی رو داشته باشید.
نکته دیگر هم سرور سایت مورد نظر هست. چون دوستان از آپارات سرعت دانلود بالایی داشتند یک لینک از آپارات دانلود کنید تا ببینید سرعت دانلود چطوره.
Last edited by ::TeCHnoLogY::; 17-04-2013 at 19:17.
سرعت یک فایل به تنهایی ملاک نیست
منم الان واسه اینکه از همه سرعت دانلود استفاده کنم 2 یا 3 فایل همزمان میزارم واسه دانلود
** نمیدونم چرا اینطوری هست ولی خیلی کم پیش میاد یه فایل به تنهایی بتونه از همه سرعت استفاده کنه -- من فقط با اکانت پرمیوم بعضی سایت ها میتونم از کل سرعت استفاده کنم **
و همونطور که دوست عزیز technology گفتن سرور و خود نرم افزار دانلود منیجر هم ملاک هست
Last edited by wooooow; 17-04-2013 at 19:30.
دوست عزیز شما محدودیت سرعت بر روی فایل قرار دادید.
در ضمن برای تست سرعت باید از سایت هایی استفاده کنید که لینک مستقیم قوی دارند یا اکانت پریمیوم.
و در اخر شما در تاریخ 15-04-2013, ساعت 19:56 اعلام کردید که :
بعد چه شکلی توی 2 روز وصل شده و الان 48 ساعت هم هست شما دارید تست می کنید؟؟؟؟؟
یکم مسئله بو داره؟؟؟؟
با تشکر.![]()
Last edited by jabarsink2000; 17-04-2013 at 21:01.
ممنونم از همه رفقا
درباره ورژن سوال کردید بله قدیمیه اما یه سری تنظیمات داخلی از قبل کرده بودم که به اصلاح با نهایت سرعت بتونم بگیرم و باهمین درشاتل با نهایت سرعت(100) میگرفتم پس ورژن ملاک نیست
بابت لینکشم با لینک های اکانت پرمیوم تست کردم درخوش بینانه ترین حالت38 هست دوشنبه که ثبت نام کردم امروز برام وصل کردن فکرکنم برام سمبل کاری شد![]()
با پشتیبانی صحبت کردم یه مشت دری وری گفت که بله سرعت امروز دربعضی مناطق ها کم هست و تا فردا اوکی میشه
خلاصه سرتونو دردیارم ضد حال اساسی خوردم و به خودم فحش دادم کاش از شاتل نمیرفتم اما خب امید به روزای اینده دارم
باتشکر
دلیل اینکه صحبت از ورژن کردم این بود که تو ورژن جدید برای هر دانلودی دو تا تب اضافه داره که توش محدودیت سرعت می ذاره. که می تونستم بگم کجا می تونید محدودیت رو بردارید و گرنه ورژن با ورژن خیلی از لحاظ سرعت فرق نمی کنه.
اما شما محدودیت سرعت گذاشتید.
با این حال ان شاء الله که مشکلتون حل شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)